Hold jer langt væk fra dette firma. Det er svindel! De opdaterer konstant med mails om overload af nye ordre,ansættelse af nye medarbejdere mm. Leveringstid mange uger. Jeg har returneret pakken... Mehr ansehen
Hold jer væk fra dette firma. Meget lang leveringstid. Hvis du så ikke er tilfreds med vare og leveringstid og skriver til dem, så får du ingen tilbagemelding. De skriver mange gange mens du venter e... Mehr ansehen
Køb aldrig hos dette såkaldte danske firma. I virkeligheden personer, der giver sig ud for at være nystartet, som er årsag til lang leveringstid trods pengene er trukket. De bestiller så varerne i Kin... Mehr ansehen
INGEN ANBEFALING HERFRA. 30 dages leveringstid. Penge trukket før levering. Ingen varedeklaration, vaskeanvisning, eller oplysning om hvor længe måtten køler. Den er i øvrigt meget tynd, så hvad der... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 9 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke dansk design, kinesisk produkt
Som mange andre skriver, så er det fuldstændig vildledende. Jeg plejer at være ret god til at spotte svindel. Tror jeg kort tænkte over 2 for 1, der kan være et klart tegn. Men det er fake, og nu kan jeg se at pakken kommer fra Kina. Jeg vil finde tid til at melde dem for falsk markedsføring. Det vil de klart blive straffet for. Jeg har bestilt 24. juni, ikke modtaget endnu, men kan se at pakken står på min DAO app med kinesisk afsender.
Hold jer væk
Hold jer væk.
Jeg røg i fælden og bestilte to kølemåtter til min hund.
Jeg har efterfølgende skrevet flere mails til firmaet om at jeg vil annullere mit køb da mine varer efter 1,5 uge stadig ikke er afsendt/pakket. De vender ikke tilbage og de har ikke den ellers lovpligtige “annuller ordre” funktion på deres hjemmeside som ellers er lovpligtig i hele EU. Gudskelov kender jeg til mine rettigheder som kunde, så de kommer ikke til at lokke penge ud af mig.
Jeg kan se at de 3 dage efter min første mail har bestilt min vare hjem fra deres hollandske lager. Så jeg tænker at de nok vil give mig samme svar som mange andre - at min ordre ikke kan annulleres da varen er bestilt hjem fra deres hollandske lager.
Men den holder så ikke helt indenfor lovgivningen på området.
1. De skriver på hjemmesiden at varen er på lager - samt det fremgår at de normalt sender varen fra Danmark. Dvs. At den vare jeg har købt som de nu har bestilt hjem er en vare de normalt har på lager og det er derfor ikke en ulempe/udgift for dem at have bestilt den hjem.
2. Herudover har jeg kontaktet dem om annullering INDEN de bestilte varen hjem fra Holland. Annullering af ordre er gyldig fra kunden kontakter virksomheden.
De ville gøre det nemmere for dem selv hvis de blot overholdte lovgivningen for webshop i Europa. Så kunne alle kunder selv annullere hvis de ønsker det. Det er klart at man naturligvis ikke kan annullere efter at varen er pakket og sendt afsted til kunden.
Men det er ikke tilfældet i min situation eller de mange andre jeg kan læse om.
Så desværre en virksomhed som ikke overholder hverken lovgivning eller på anden vis viser at de er interesseret i at have gode kunder.
Jeg har anmeldt virksomheden nu og opfordrer alle andre med denne erfaring til at gøre det samme.
Jeg har købt via Klarna (da de har øget sikkerhed ved online køb) og jeg har også oprettet en sag på virksomheden hos dem.
Handl aldrig her!
Det kan siges ganske kort: Handl aldrig her! Pengene trækkes dagen efter bestilling, masser af mails med ubrugelige floskler om små overraskelser i pakken, nye kolleger så nu bliver det bedre osv. Men ingen varer her snart 3 uger efter bestilling - og ingen respons på anmodninger om annullering af køb og penge retur. Så igen: Handl aldrig her!
Allerhelst vil jeg slet ikke give dem…
Allerhelst vil jeg slet ikke give dem stjerner eller stjerne
Jeg tror desværre at vi bliver fuppet
"Hun" Kristina sender frygtelig mange mails, men der sker ikke noget
Måske man skulle overveje at melde dem til politiet 🤔
1 stjerne men enlig -5 stjerner
1 stjerne men enlig -5 stjerner
Jeg bestilte et køletæppe til min hund den 25. juni, og her den 9. juli har jeg stadig ikke modtaget min ordre.
Inden jeg bestilte, var jeg skeptisk, så jeg tjekkede Trustpilot. Jeg kunne ikke se mange dårlige anmeldelser, men der var flere nyere, positive anmeldelser, så derfor valgte jeg at bestille fra denne hjemmeside.
Ligesom de dårlige først blev synlig efter jeg bestilte.
Min oplevelse har desværre været meget dårlig. Jeg har ikke modtaget noget som helst. Når jeg kontakter kundeservice, får jeg blot beskeder om, at jeg får en gave som kompensation, men det løser jo ikke problemet. Jeg har bedt om at annullere ordren og få mine penge tilbage, men det afviser de.
Jeg har nu gjort indsigelse hos min bank og har også skrevet til DR.dk Kontant, fordi jeg mener, at andre bør være opmærksomme på denne hjemmeside.
Mit råd er: Hold jer væk. Jeg håber, at flere vil anmelde deres oplevelser, så andre ikke også falder for det, hvis de har haft lignende problemer.
Gør en indsigelse hos banken og skriv til kontant så de kan lave en program onkring denne fup og advarer andre!
Fup og fidus
Fup og fidus er det
Jeg har ventet i 14 dage nu på dansk designede kølemåtter og så får jeg meddelelse fra Hong Kong yunexpress logistiks om at de er på vej.. fy for den lede.. og pengene er selvfølgelig trukket😤😡
Jeg har ikke modtaget min bestilling og…
Jeg har ikke modtaget min bestilling og der er gået mere end 2 uger.
Det tegner ikke godt.. men Hundly har trukket pengene lige efter bestillingen.
Mit råd er find en anden forhandler. Jeg må give en stjerne for at oprette dette opslag. I min optik skulle de have haft 0 stjerner.
Hundly har ikke et CVR nummer. Derfor fup!
Handl ikke hos Hundly!
Bestilte 2 kølemåtter d. 24/6, og pengene blev trukket d. 25/6. Har stadig ikke set skyggen af varer endnu. “Christina” sender masser af mails ud om det ene og andet, men ingen varer sendes ud. Det er ikke måden at drive virksomhed på. Hvis jeg kunne give nul stjerner her, fik Hundly det. Da Hundly ikke har et CVR nummer, er det er fupfirma.
De trækker pengene samme dag som…
De trækker pengene samme dag som bestilling er lagt. Leveringstiden er lang 3-4 uger. De får varer fra Holland, de varer man modtager er fra Kina.
Kølemåtter som jeg bestilte er fra Temu. Så en ret fed fortjeneste Hundly har.
Havde jeg haft mulighed havde de fået minus stjerner. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA
Jeg kan kun tilslutte mig alle de andre…
Jeg kan kun tilslutte mig alle de andre dårlige anmeldelser og ærgrer mig over at jeg ikke var klogere.Bestilte kølemåtter den 29.6. Pengene blev trukket den 30.6., hvilket jo ikke er helt lovligt.
Jeg har skrevet flere gange og får svar tilbage om at de har travlt og at de er på vej. Der er ingen mulighed for at få refunderet sine penge før man har modtaget varen men hvem tør sende det retur får sikkert ikke pengene retur.
Vi har i dag modtaget 2 coolingsmåtter…
Vi har i dag modtaget 2 coolingsmåtter som slet ikke lever op til den beskrivelse og de billeder I har på jeres hjemmeside.
Størrelsen er forkert
Der er ikke antiskrid
Den er tynd
Når hundene prøver at lægge sig på den krøller den sammen
Den virker ikke kølende
Troede jeg støttede et lille dansk firma, men istedet er vi blevet snydt og har modtaget noget fake som kommer fra Kina og er ubrugeligt for mine hunde.
Hilsen Maria Hintz
En opdatering til: Jeg vil blot tilslutte mig alle de…
Jeg vil blot tilslutte mig alle de øvrige kunder herinde, bestilte d. 29.6 beløbet for de 2 kølemåtter, trukket 1.7 - har været inde og kigge på temu som har lignende måtter endda med rigtig gode anmeldelser fra købere til 1/5 af hundlys pris for samme størrelse. Jeg er godt nok spændt på at se kvaliteten hvis de nogensinde dukker op. Hvis man havde bestilt hos temu havde de været fremme nu :o) - Er det måske en sag for ombudsmanden !! jeg hader virkelig at føle mig snydt - især når man tror det er et dansk firma !! Har været inde på punktum.dk, der adm. domænenavne i DK og Hundly har været ejet af et fm. i København der hedder DinServiceHjælp siden 12.1.26 (firmaet renser fliser) gud ved om de har noget med Hundly at gøre - og at Hundly iflg. hvad de selv skriver, har eksisteret i 2 år !! Mystikken breder sig . PS, Nu er deres facebook side også forsvundet ud i det blå!!
Man modtager ikke sin bestilling.
Man modtager ikke sin bestilling.
Det kan ikke anbefales.
Hundly har bestilt køle måtte den 3…
Hundly har bestilt køle måtte den 3 julien ikke modtaget den endnu og de har ikke svaret på min henvendelse og de har allerede trukket pengene så kan ikke anbefale dem. Og i lørdags fik jeg at vide at pakken var sendt med dao 11/7 og i dag skriver de så det var en fejl d 14/7 så den er ikke sendt kan se den måske kommer fra Kina af. Virkelig et fint firma Tænk at tage folks penge uden at sende det man betaler for.
Benyt ikke denne webshop
Pengene trækkes hurtigt og varerne leveres ikke - har foreløbigt ventet 2½ uge uden levering og har derfor gjort indsigelse i min bank ift. tilbagebetaling - kan kun råde andre til at gøre det samme.
Hjemmesiden fremstår med falske oplysninger om gode anmeldelser på Trustpilot og manglende oplysning om CVR-nummer, samt ingen oplyst adresse, hvilket de er forpligtet til at have tydelige oplysning omkring.
Så alt i alt anbefales denne webshop absolut ikke.
Bestilte kølemåtter den 24.6
Bestilte kølemåtter den 24.6. Pengene blev trukket den 25.6., hvilket jo ikke er helt lovligt.
Jeg har nu ad flere omgange bedt Hundly om at annullere min ordre og tilbagebetale pengene, men får blot mail tilbage, om at de vil sende en gave og at de beklager og at ordren er leveret til forsendelse.
Bestilt og betalt men ikke leveret
Bestilt og betalt men ikke leveret. Besked om travlhed men svare ikke på mails. Under al kritik.
HOLD JER LANGT VÆK!!!!
Hold jer langt langt væk fra dette fupfirma.
Bestilte kølemåtter d.22.6 og pengene blev nærmest trukket med det samme. Har ikke set skyggen af min ordre. Fik en latterlig mail på min henvendelse med klip af, hvor travlt de har og blev blot holdt hen. Skrev efter yderligere adskillige dages venten, at de skulle annullerer min ordre. Det kunne “medejer Kristina “ ikke, da ordren nu pludselig var afsendt. Det er en uge siden. Skrev igen til dem i weekenden og nu kommer der slet intet svar. Her troede jeg, at jeg støttede en dansk virksomhed!!! FØJ, hvor er jeg blevet snydt. Jeg har gjort indsigelse i min bank.
NUL STJERNER
NUL STJERNER
Bestilte for 3 uger siden, betaling trukket for 2 uger siden. De lover at pakken er på vej, men sporing af pakken siger noget andet.
Hvis det holder stik at det er noget billigt skidt fra KINA så må jeg sige at det er fup.
Da jeg bestilte stod der levering 3-5 dage.
Nu har jeg igen skrevet til firmaet, og gjort indsigelse i min bank.
Kan på ingen måde anbefale køb herfra.
Opdatering d 22 juli.
Kølemåtte modtaget. De er så små at de kan bruges som dækkeservietter. Køler ikke, er ikke skridsikker. De er røget direkte i skraldespanden.
Håber ikke andre falder i denne fælde. 400 kr. er da også en slags penge.
De burde skamme sig.
Har skrevet 4 gange til dem ,men ingen…
Har skrevet 4 gange til dem ,men ingen svar.
Troede ,at det var et Dansk produkt,men det ser ud til,at det kommer fra Kina.
Pengene er trukket.Det ser så lovende ud,at de sender video om hvor mange pakker der er blevet pakket,samt,at man kan se,at de printer labels ud.
Jeg syntes,at det er synd og skam,at man narre folk på den måde.Så hold jer langt væk fra det firma,da det er fup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.