Alles weer keurig opgelost
Hulzenvullers.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in elektrische hulzenvullers en bijbehorende producten. Wij richten ons op duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en persoonlijke service. Veel klantcontact verloopt rechtstreeks via e-mail of WhatsApp, waardoor vragen snel en helder worden beantwoord. Ook bij twijfel, retouren, storingen of servicevragen denken wij actief mee om tot een nette en praktische oplossing te komen. Die ondersteuning stopt niet bij de aankoop, maar gaat ook daarna door.
Fazantenhof 103, 4332XT, Middelburg, Niederlande
Alles weer keurig opgelost
hulzenvullers.nl - Bedankt voor de goede service.
Mijn bestelling is zeer snel aangekomen, deze machine is geweldig, het was het wachten waard, hij voldeed aan mijn verwachtingen. Patrick, hartelijk dank, we hebben constant contact gehouden. Ik wil hem ook bedanken voor het cadeautje dat hij me gaf, en niet alleen daarvoor, maar ook voor iets anders, hij weet waar ik het over heb, heel erg bedankt Patrick. Wat betreft de machine, hij werkt fantastisch, is makkelijk in gebruik, maakt het vullen van sigaretten veel gemakkelijker, is handig en niet erg lawaaiig, ik zou zelfs zeggen dat hij stiller is dan de andere gewone machine die ik tot nu toe heb gebruikt. De service is echt top, in dit geval zou ik met plezier meer dan 5 sterren geven als dat mogelijk was. De verkoper heeft geweldig werk verricht met de verzending van het product, aangezien mijn land helemaal niet op de lijst staat van landen waarheen wordt verzonden. Dit was een test waar we op dit moment alleen maar tevreden over kunnen zijn. Hartelijk dank van mij aan Patrick en de website waar ik heb gekocht.
Goed gerepareerd en netjes weer thuis bezorgt,goede service
Fantastische service en snelle levering!
Heel goed en vriendelijk per mail geholpen.
Buena comunicacion, te asesoran en todo momento con cualquier duda, atentos con el cliente, producto tal y como se describe muy recomendable volveria a comprar sin duda
Hulzenvuller. Is een uitstekend vertrouwd bedrijf. Ik had een power magic V+ net gekocht. Toen kwam er een power magic V+ uit die geüpdatet is. Het verschil is dat die de gevulde sigaret na het vullen er afduwd. Wat bij de vorige niet het geval was. Na kontakt via mail te hebben gehad. Kon ik met een kleine bij betaling de alle nieuwste kopen. En die nieuwe werkt zo goed als een echte fabrieks machine. Ben er erg blij mee. Nogmaals koop bij HULZENVULLERS. zoek niet verder. Ontzettende goed service

Antwort von Hulzenvullers
Super service van Patrick van Hulzenvullers.nl.
Heeft goede connecties met de fabrikant.
Mijn pm5 gear motor was kapot en na zoeken op internet kwam ik Hulzenvullers.nl tegen.
Email gestuurd en binnen paar uur reactie gekregen van Patrick.
Hij heeft het onderdeel besteld en binnen een paar dagen had ik het binnen.
Mijn pm5 werkt weer als nieuw.
Ik raad Hulzenvullers.nl zeker aan zeer betrouwbaar en nette service.
Bedankt Patrick!
Een tevreden klant!

Antwort von Hulzenvullers
Ik heb mijn 2e power matig 5 nu, geweldig apparaat, hadden ze 20 jaar geleden moeten uitvinden. Nu was het rubbertje dat de hulzen vast houdt kapot gegaan, met als gevolg dat alle sigaretten een scheurtje hadden.( gewoon rookbaar hoor) dus een mail gestuurd naar hulzen vullen met de vraag naar dit minuscule onderdeel, gelukkig konden ze die ook los leveren. Nu doet mijn machine het weer als een zonnetje, na 12000 sigaretten. En worden mijn sigaretten niet meer gemolesteerd 😁 helemaal top

Antwort von Hulzenvullers
Snelle acties. Hier kun je gerust bestellen.
Alleen jammer dat ze versturen met post.nl (slechte ervaringen mee) daarom 4 sterren anders hadden het er 5 geworden.

Antwort von Hulzenvullers
Via Marktplaats een demo-/retourapparaat (Powermatic 3+) aangeschaft bij hulzenvullers op een zondagavond. Het pakket werd dinsdagochtend al bij mij thuis afgeleverd. Het apparaat verkeert in zeer nette staat, was zorgvuldig verpakt en ik ben vanaf het begin professioneel en vriendelijk op de hoogte gehouden van de status. Topservice, ik raad het iedereen aan!

Antwort von Hulzenvullers
Top, beste prijs voor de powermatic 2, super snel geleverd en nog een leuke verrassing in de vorm van een degelijke mooie sigarettendoosje waar je je gedraaide sigaretten goed in kan bewaren
Super bedankt

Antwort von Hulzenvullers
Goed bedrijf, na betaling direct bericht dat de order wordt verwerkt, binnen 24 uur geleverd. Het gaat over een powermatic+2 sigaretten machine, hebben wij goede ervaring mee, de oudere type heeft het jaren goed gedaan, tot zover is het voor ons een goed, betrouwbaar webwinkel, over garantie of retourneren kan ik niets zeggen want we hebben de machine vandaag pas ontvangen.

Antwort von Hulzenvullers
Je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
Heel duidelijke en overzichtelijke site
Klantenservice behandeld je heel vriendelijk en duidelijk.
Ik ben zeer tevreden. Raad deze site ook aan voor rookartikelen

Antwort von Hulzenvullers
Eerste review lol, maar het is een legitieme webshop. KVK nummer klopt, vriendelijk en duidelijk contact gehad. Product netjes ontvangen (powermatic V+) en het is een top product! Aanrader. Volautomatisch en alles werkt perfect.
Mijn buurtjes zijn de volgende die ik ga aanraden hier te bestellen!

Antwort von Hulzenvullers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.