Huksfluks Bewertungen 33

TrustScore 3 von 5

2.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

AT sidde og vente over en TIME på dessert (så vi til sidst måtte forsøge at få en anden, siden måtte gå UDEN vi alle fire gæster havde fået den), gør at dette var første, eneste og sidste gang jeg (vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lørdag aften, sommervarmt, dejlig middag med smørfisk, nye kartofler, asparges og hollandaise sovs, samt friske jordbær med is. En god champagne og en god hvidvins, samt portvin til desserten. Nydt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Steder er virkelig hyggeligt med rustikke lokaler, ild i pejsen og god betjening. Bestilte Blæksprutte og Tatar. Blæksprutten var meget lille bestod af 5 små stykker. Tartaren var ok og smagte godt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Vente over en TIME

AT sidde og vente over en TIME på dessert (så vi til sidst måtte forsøge at få en anden, siden måtte gå UDEN vi alle fire gæster havde fået den), gør at dette var første, eneste og sidste gang jeg (vi) besøger jer!

17. November 2025

Har været på Huksfluks 3 gange

Har været på Huksfluks 3 gange, ikke specifikt pga maden, da kvaliteten ikke altid hænger sammen med deres priser, men har valgt stedet pga. beliggenhed, da mit firma ligger tæt på.

Var igen forbi sidste uge med en bekendt, da vi bare skulle have en lille ret inden vi hurtig skulle videre. Da vi ankommer er der ingen øjenkontakt fra de 2 tjenere der var på arbejde, dette trods der ikke var specielt travlt, så vi tænker, at vi nok bare selv skal finde et bord. Da der er gået 5 min og der ingenting sker, rejser jeg mig op for selv, at hente kort. Da den ene tjener, svensk fyr med lyst hår og skæg, ser mig tager han 2 kort og går imod mig. Jeg siger, at jeg bare kom op for, at hente kort, hvorefter, jeg får et halvflabet svar, at det var jo det han var på vej med.

Vi bestiller 2 forretter og en lemonade, jeg glemmer at sige at jeg ikke skal have is i og går op 1 min efter for at sige, at jeg gerne vil have den uden is. Han er på det tidspunkt lige gået i gang med, at lave den og skal bare hælde isterningerne fra. Tjenerens reaktion var at rulle med øjnene.

Jeg ved ikke hvem der ansætter personale på Huksflus, hvem der oplærer personale, eller om der er en restaurantchef. Men tænker, at Tholstrup restauranterne tjener nok penge så de ikke finder det nødvendigt, at se deres kunder igen. Jeg undre mig over, at man kan drive en restaurant på den måde, især med den konkurrence der er og , at folk ikke spiser så meget ude mere som de plejer.

Jeg har selv i mange år været inde for restautionsbranchen, i samtlige stillinger og den her opførsel er under al kritik. Dette er anden gang jeg har en enslignende oplevelse men en ugidelig og uoplagt tjener, som synes kunder er til besvær. Jeg tænkter, at jeg fremadrettet finder et andet sted hvor man stadig kan få ordentlig service, det er jo det man egentlig betaler for når man spiser ude.

Nb Tjeneren der tog imod betaling , var både flink og serviceminded.

29. August 2025

Super god

Super god, venlig, professionel og respektfuld betjening. Super god mad, IPA øl, drink, og jeg kender godt til udgifterne; husleje, skat osv. for at drive en forretning i København eller på Frederiksberg, og set i lyset af dette, så er priserne i den lave ende.

Jeg kommer virkelig gerne igen her. Jeg var alene, men jeg nød virkelig det hele og de gode tjenere gjorde absolut deres til, at denne samlede oplevelse udløser fuldt hus af stjerner fra mig. Tak.

18. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dinning Week

Dinning Week. Vi havde bestilt charcutteri, steak og fries og så fik vi en dejlig chokoladekage i bytte. Vi var blevet syge og fik maden pakket ToGo. Virkelig venlig betjening, på trods af travlhed og meget lækker mad. Tusind tak for det.

15. Oktober 2024

Ringe betjening

Betjeningen er yderst ringe! Tjenerne var mest optaget af at tale med hinanden og vi måtte bede om at blive betjent to gange og begge gange blev vi mødt med "et øjeblik", mens de fortsatte deres indbyrdes snak. Det så ikke ud til at de havde travlt med at sørge for andre gæster, men meget optagede af at pjatte med hinanden. Der gik nok en halv time før vi blev betjent. Vi fik en skøn vin, det skal siges, men deres charcuteritallerken til deling var meget skrabet. Der står at den kan deles, men så bør der være lidt mere ost. Der lå to bittesmå trekanter på størrelse med en noget der var mindre end en mundfuld og derfor nærmest umulig at dele. Der var også for lidt brød til pølsen og skinken. Skinken var god!

11. Oktober 2024

Vi besøgte Huksfluks i u28

Vi besøgte Huksfluks i u28. Vi plejer at bestille sortfodsskinke og pluma iberico. Kødet var som sædvanligt lækkert, men det blev serveret med kedelige kartofler og en alt for spicy sauce som dræbte smagen af det gode kød.
Betjeningen var helt fraværende og vi måtte flere gange rejse os for at få tjenerens opmærksomhed. Vi sad inde og der var jazz på torvet, men derfor skal man ikke ignoreres. Vi opgav at bestille mere vin og vand.
3 toiletter var ude af drift og der var ingen papirservietter i automaterne.
Det blev en dårlig oplevelse.
Håber at HuksFluks opper sig ellers bliver det næste besøg det sidste.
Steen Knudsen

8. Juli 2024

Don't go there for the Ceasar Salad

En Cæsar Salat blev serveret ganske uspiselig. Kæmpe, friturestegte kødklumper af kylling blev taget med hjem til hunden. Ingen parmesan, blot noget riven ost af ubestemmelig, smagløs karakter. Stort set ingen dressing. Samt brune pletter i de store salatblade. Hvor er Le Chef henne?

28. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var ude med min veninde,og vi valgte…

Var ude med min veninde,og vi valgte diverse appetizer og forretter,som var smagfulde og passende. Vi fik kyndig vejledning og råd fra en meget ærlig tjener,hvilket man kun kan sætte pris på☺️ Jeg fik skiftet mit første glas vin ud,da jeg synes den var mega kedelig. Så fik det glas jeg hellere ville drikke,og betalte derfor ikke for det første. Det er da god service. Vi havde en god aften🥂

16. Februar 2024

Langsom og dyre priser.

Langsom og dyre priser.. 110,00 kr. for en Aperol og 75 kr. for en stor Blanch som viser sig at være et saftevandsglas på 33 cl

Til grin.

Latterligt og ringe oplevelse.

5. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og vente til

Vi sad og ventede i 15 bare for betjening. Da vi så havde bestilt, en cola, to øl og en gin tonic. Gik er næsten 25 min og vi endte med at gå derfra

Rigtig dårligt vi kommer ikke igen

3. April 2023

Madforgiftning

Bestilte Blæksprutte og Tatar. Blæksprutten var meget lille bestod af 5 små stykker. Tartaren var ok og smagte godt. Dog fik jeg en ordentlig gang voldsomme mavesmerter og kastede op om natten. Da vi ringede til restauranten næste dag for at undgå at andre kunder bliver syge, fik vi en total afvisning og flabet svar.
Mvh Jan K

9. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig oplysning / ligegyldig service. Sådan er det bare.

De skriver på deres hjemmeside at
De har åbent lørdag til kl.2.00
Der.blev lukket kl11.00 og der kom ingen og sagde sidste udskænkning. Vi var 8 prs.
I c oronatiden var de så trængte
Og ville gerne have flere gæster.
Slut med at støtte dem. Vil selv lave en god middag til mine gæster.

13. Januar 2023

Perfekt!!

Vi har spist på Hulsfluks flere gange om aftenen. Det har været perfekt og lækkert. I dag frokost. Vi valgte deres anretning med tre stk flotte flotte stykker ‘smørrebrød’. Plus pommes frites. Fuldstændigt formidabelt til prisen.

11. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr