Huisverklikker Bewertungen

1. Softwareunternehmen

Het meest uitgebreide woningrapport van Nederland: honderden bronnen per adres, waar je elders een fractie ziet, met vergelijkbare woningen en een prijsindicatie. Alle woningen die in prijs zijn verlaagd zijn gratis te bekijken, zonder account. Met Huisverklikker Pro (vanaf €9,99 per maand, maandelijks opzegbaar) open je het volledige dossier van élk adres, plus de Chrome-extensie die je dossier direct naast de advertentie toont. Huisverklikker is onafhankelijk: geen makelaar, geen commissie, geen doorverkoop van je gegevens! Niet goed, geld terug garantie. Wij doen daar niet moeilijk over!

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Verzekerd bieden

Sinds ik Huisverklikker gebruik, kijk ik toch wel twee keer voordat ik op een woning bied. Geeft net wat meer zekerheid.

26. August 2026

Huis prijs veranderingen

Fijne manier om de veranderingen in huizenprijzen te zien. Vooral de daling van de prijs in combinatie met hoe lang een huis erop staat is nuttig.

20. August 2026

alle tools in handen bij jouw zoektocht naar een huis

In 1 oogopslag zien wat de ontwikkelingen in jouw zoekgebied zijn. En daarna kun je de spreekwoordelijke krenten in de pap zoeken. Welke huizen zijn reëel geprijsd en bieden precies wat je nodig hebt. En uiteraard geeft het ook richting v.w.b. je bod. Alle ingredienten voor een succesvolle jacht!

19. August 2026

Bedankt voor je review!

real data, real value

Finally a website that gives real data on environmental and areal factors. Good to know what neighbourhood I'm planning to move into. After making the full report, I got the closest indication to the real value of the property and well, it's nowhere near the asking price... I genuinely hope huisverklikker puts an end to the housing crisis.

13. August 2026

Thanks for your review!

Super handige website

Super handige website, met rappe updates. Fijn om zo snel, zoveel informatie te krijgen over een potentieel huis, en allemaal op één website.

17. August 2026

Antwort von Huisverklikker

Fijn dat je er wat aan hebt en bedankt voor deze review!

Leuk voor de Funda-kijker, essentieel voor de woningzoeker

Dit platform heeft me tijdens mijn zoektocht veel tijd bespaard in het op leefwaarde schatten en vergelijken van woningen. Voor een eerlijke abonnementsprijs krijg je een bak met inzicht uit alle denkbare bronnen. Ook gewoon leuk om te zien hoe schandalig hoog woningen soms in de markt worden gezet, om het even later voor een lagere prijs weer "opnieuw te proberen".

23. Juli 2026

Thanks voor je review!

Wanneer je je aan het orienteren bent…onmisbaar

Wanneer je je aan het orienteren bent op de huizenmarkt, kan het het verschil maken tussen een goede koop en een miskoop. Je kunt hiermee het verschil maken. Het is een superhandige tool met alle gegevens en info die nodig zijn.

17. August 2026

Antwort von Huisverklikker

Bedankt voor deze review!