Huisdierenschool Bewertungen 48

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas nog steeds niet de cursus Zo word je gastgezin ontvangen. Zelfs na 2x versturen van een email naar support@huisdierenschool nog steeds niets ontvangen. Geen enkele reactie. Misschien omda... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De online cursus voor "angst bij buitenlandse honden" heeft ons enorm geholpen. Onze hond was erg onzeker en angstig in het begin. Dankzij de duidelijke uitleg en praktische tips, konden we al snel v... Mehr ansehen

1. Tiertrainer
  2. Tierrettung

Vom Unternehmen geschrieben

Leren was nog nooit zo leuk! De Huisdierenschool is een platform voor dierenliefhebbers die de relatie met hun dier willen versterken. Onze dierenexperts delen hun waardevolle kennis in online cursussen en hoge kwaliteit video’s. De Huisdierenschool is een initiatief van Verhuisdieren.nl, waar tweedekansdieren een fijn nieuw thuis vinden. Om deze tweedekansdieren een ideale start te geven bij hun nieuwe baasje, ontstond de behoefte om mens en dier te begeleiden in dit proces. Natuurlijk zijn de cursussen van de Huisdierenschool niet alleen bedoeld voor tweedekansdieren, maar voor iedereen die een optimale relatie wenst met zijn of haar huisdier.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

48 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen cursus ontvangen

Helaas nog steeds niet de cursus Zo word je gastgezin ontvangen.
Zelfs na 2x versturen van een email naar support@huisdierenschool
nog steeds niets ontvangen.
Geen enkele reactie.
Misschien omdat dit een gratis cursus is???

29. September 2025

Leuke cursus

Ik heb de cursus "goede start met je hond" en "Begrijp je blaffende hond gedaan. Ondanks dat ik inmiddels al ruim 40 jaar rescue honden heb, was de cursus " goede start" toch leuk om te doen.
Begrijp je blaffende hond, had ik niet zo veel aan, daar had ik eigenlijk meer van verwacht.
De goede start met je hond zou ik iedereen aanraden, veel of weinig ervaring met honden, dit is een leuke cursus.

20. Oktober 2025

Fijne cursus

Fijne cursus: een goede start met je hond, vooral ook fijn omdat je hel goede tips krijgt en soms ook de bevestiging, dat je best wel goed bezig bent. Met een andere cursus van de huisdierenschool ben ik nog bezig, maar heb er nu al veel aan , heel duidelijk en goed te begrijpen.

19. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cursus niet gewerkt

Mijn hond blaft veel om mensen te begroeten of als bewaking. Ik wou het leren begrijpen. Veel filmpjes maar de aanleiding of blaf van mijn hond was nergens te herkennen. Ik heb gewoon een zeer vocaal ras, Australian shepherd.

26. Oktober 2024

verlating angst

toby een hond van 7 jaar begon na een paar maanden verlatings angst te krijgen.als we naar de buiten deur liepen begon hij al te blaffen.de cursus aan geschaft en er mee begonnen. Ont zettend duidelijk wat te doen. voor ons een schot in de roos. Belangrijk dat je kleine stapjes zet en niet te snel gaat zoals aan gegeven Toby kan nu ongeveer 4 uur alleen blijven . ja hij blaft af en toe maar dat is .normaal.al met al een schot in de roos raad het iedereen aan. willem en margreet.

15. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hebben geen gebruik gemaakt van deze…

We hebben geen gebruik gemaakt van deze cursus,zat wel goed in elkaar. De hond hebben we een maand gehad,was erg dominant.gedurende die maand alleen maar aan de diaree geweest.nadat hij een van de kleinkinderen had gebeten en bleef jagen op een ander kind is hij teruggegaan naar de stichting. En zijn dus nog steeds op zoek

10. Juli 2025

Hond en spel

De cursus hond en spel was leuk en interessant. Spel wordt erg onderschat in het contact met de hond denk ik, dus goed dat daar aandacht aan besteed wordt. Duidelijke uitleg en leuk om te volgen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als hondengedragsdeskundige werkzaam in België veel bijgeleerd !!

Als hondengedragsdeskundige werkzaam in België kijk ik ook over de grens naar Nederland. De meest interessante onderwerpen vind ik terug bij de Huisdierenschool. De lessen worden gegeven door heel goede hondenexperts met kennis van zaken. De cursussen zitten goed in elkaar met duidelijke lessen.
Ik bestelde reeds 4 cursussen nl. begrijp de taal van jouw hond, begrijp jouw blaffende hond, online puppycursus en verlatingsangst bij je hond. Deze cursussen zijn erg verrijkend geweest voor mij en de lesgevers Arvid en Edgar kunnen alles heel duidelijk uiteenzetten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne start voor ons tweedehandsje 🐶

Fijne start voor ons tweedehandsje! Wij namen een jonge Stabij van bijna een jaar over. Ondanks dat het onze 4e Stabij is, is het goed en fijn om, als je een hond niet van pup af aan hebt, even te lezen en zien wat dingen zijn om extra alert op te zijn. Inmiddels hebben we hem een jaar en zijn we in rustiger vaarwater gekomen. Zowel met de combi tussen hem en onze andere hond als hoe ze samen met uitlaten zijn. Heeft nog een paar cursussen en privé sessies gekost, maar nu zijn ze steeds leuker, goed met elkaar en anderen!

14. Oktober 2024

Hersenwerk voor honden

Ik kocht in de zomer de cursus Hersenwerk voor honden en geen spijt van. Sommige spelletjes vind mijn hond leuk, andere slaan minder aan, maar zeker iets aan gehad!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Huisdierschoolcursussen, top dat ze er zijn!

Ik heb de cursussen Hondentaal begrijpen en Hersenwerk met je hond gedaan en ik vond ze boeiend. Met name Hersenwerk zorgde voor leuke nieuwe spelletjes om met mijn hond te doen. Ik had 2 honden uit het buitenland (1 is overleden) en heb daarom ook de proef module van angst bij buitenlandse honden gevolgd. Het is wel belangrijk dat de persoon die uitlegt goed is te verstaan. Daarom des te beter dat de tekst ook gelezen kan worden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat onze puppy een buitenlandse hond is…

Omdat onze puppy een buitenlandse hond is wilden we haar rustig aan laten wennen aan het leven bij ons. Daarbij hebben de cursussen- angst bij (buitenlandse)honden -een goede start met je hond en de online puppycursus goed geholpen.
De informatie was helpend. Uitleg op video werd rustig en duidelijk gegeven. Dit was zeer verhelderend.
En voordeel van online cursus dat je het zo vaak terug kunt kijken als nodig

7. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr