Huisdierenhub Bewertungen 21

1.6

Oplichting, ze beloven je zo snel mogelijk te leveren🤥🤥 Begin januari een borstel in bestelling, veel mailverkeer gehad maar leveren ho maar, uiteraard hebben ze het geld allang ontvangen. Je sta... Mehr ansehen

Bestelling geplaatst in december 2025 Onmiddellijk betaald Nu 11 April 2026 NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN !!! Mails gestuurd en altijd excuses tot op een moment dat men zelfs NIET meer reageert !!... Mehr ansehen

Oplichterij!!! In januari borstel voor onze hond besteld. Helaas nooit ontvangen. Sinds een aantal weken ook geen reactie meer op mijn mail. Woest kan ik hierom worden 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Hondenborstel besteld in december en nog steeds niks ontvangen. Ook meerdere mails gestuurd en gaven aan dat ik moest wachten en dat er iets mis was gegaan met de bestelling. Bestel hier niet, het zij... Mehr ansehen

1.6

Ungenügend

Oplichting

Oplichting, ze beloven je zo snel mogelijk te leveren🤥🤥
Je staat machteloos, kan hier zo boos van worden.....Koop dus niets bij deze oplichters 😡😡

13. April 2026

Oplichters

Hondenborstel besteld in december en nog steeds niks ontvangen. Ook meerdere mails gestuurd en gaven aan dat ik moest wachten en dat er iets mis was gegaan met de bestelling. Bestel hier niet, het zijn oplichters

10. April 2026

Oplichterij!!!

Oplichterij!!!

7. April 2026

kattenborstel besteld

kattenborstel besteld, betaald maar nooit ontvangen, geen reactie meer via mail sinds een maand . Eerst antwoord sorry verloren gegaan, nieuwe opgestuurd, ook niet ontvangen meerdere mails gedaan, geen antwoord pure afzetterij.

16. Januar 2026

Zeer onbetrouwbaar

Heb besteld begin februari 2026 al een paar keer email gestuurd waar mijn bestelling blijft maar geen enkele reactie zijn oplichters naar mijn gevoel

25. März 2026

Bedrijf levert niet

Bedrijf levert niet, geeft steeds nietszeggende reacties en weigeren het aankoopbedrag terug te betalen.

Dus erg onbetrouwbaar.

Besteld in december 2025, nog steeds niet geleverd.

13. März 2026

Bestel hier niet !!! Oplichters

Bestel hier niet!!!!!
ben vanaf december aan het wachten. Heb mn bestelling nog steeds niet. Al paar keer bericht gestuurd.zouden ze opnieuw sturen.want mijn bestelllng was zoek geraakt.geloof er niks van
Paar keer gereageerd.geen respons meer. Kan dus fluiten naar mn geld en mn bestelling.
Dus 0000000 sterren. Bestel bij deze site dus niet!!!! Pure oplichting!!!!!!!
😡😡😡😡😡😡🤡🤡🤡

31. Dezember 2025

PAS OP!!!

PAS OP!!!! Oplichters. Zenden je bestelling niet en je bent je geld kwijt!!!!!
Ga hier niet bestellen.
Vanaf januari bezig om mijn geld terug te krijgen. Ze houden je aan het lijntje en uiteindelijk als je je geld terug wilt geven ze geen reactie meer.
Pure oplichting.

14. März 2026

OPLICHTERS !

Ik heb op 29 dec 2025 een bestelling geplaatst voor 2 borstels voor mijn hond. Zou tussen 7en15 dagen geleverd moeten worden. Toen ik nog niets had gekregen, heb ik een mail gedaan. Toen kreeg ik als eerste antwoord:
1. Door de drukte is er vertraging. OK kan gebeuren dus ik wacht. Nog eens 3 weken (zonder nieuws).
2. Toen kreeg ik opnieuw geduld het is druk. OK weer 3 weken later
3. Oh uw zending is verloren gegaan. Nooit bericht van gekregen. Toen ik 2 weken later weer een mail deed
4. kreeg ik foutmelding op mijn mail en de website dierenfavoriet.nl was afgesloten. Na onderzoek kwam ik bij een nieuwe website terecht huisdierenhub.nl met zelfde producten en zelfde naam Kaylee Sips, Medewerker klantenservice. Ik heb dan een mail gedaan aan deze nieuwe website en kreeg oh uw pakket is verloren gegaan en wordt opnieuw opgestuurd. Weer niets ontvangen, geen tracking nummer gekregen.
5. Toen heb ik een terugbetaling gevraagd maar dit werd geweigerd zogezegd omdat de verzending was verstuurd (raar want ze was verloren gegaan) en ik heb ook nooit een trackingnummer gekregen.
Ondertussen 11 maart geen zending ontvangen en geen terugbetaling. Ook geen communicatie meer. DUIDELIJK OPLICHTERS !
Ondertussen heb ik op dierenwebsite en fora andere benadeelden gevonden met eenzelfde ervaring.

8. März 2026

Dit is geen officiële website denk ik

Dit is geen officiële website denk ik. Op 30 december een bestelling gedaan. Nu 2 maart nog steeds niets ontvangen. Eerst waren het de feestdagen, toen zat het slechte weer in de weg. Een mail ontvangen dat het pakje zoek is en dat ze kosteloos een ander pakket opsturen (hoezo, ik heb al betaald#&%*€&) Dat is nu ook alweer een aantal weken geleden. Ik zou hier dus niets bestellen

2. März 2026

Oplichters!

18 januari een bestelling gedaan.
Vandaag de dag nog steeds niks ontvangen.
Meerdere keren gemaild. Na een week reactie dat pakket onderweg is. Laatste weken wordt er niet eens meer gereageerd op de mail.
Pure oplichterij deze website!

28. Februar 2026

Schandalig oplichters

Schandalig, 3 maanden geleden bestelling gedaan niets ontvangen. Al weken aan het mailen en helt niets en krijg ook mijn geld niet terug. Ze houden mij aan het lijntje. Pure oplichterij.

27. Februar 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen