Oplichters, ik heb bestelling geannuleerd en vroeg om terugbetaling waar ik telkens genegeerd wordt. Deze zijn scammers. Producten komen uit China en de maten zijn niet juist!!! Oppassen
Uiteindelijk bleek de door ons bestelde jas vanuit China te komen. Was nog 3x goedkoper beschikbaar via Ali-express. Probeer al 3 weken contact te krijgen om de jas te retourneren, maar niet te bere... Mehr ansehen
Boots are sturdy, feel premium and the style is versatile. I pair them with jeans or chinos depending on the day.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Overshirt jacket is warm
Overshirt jacket is warm enough for chilly mornings but not too heavy indoors. The colour matches almost all my wardrobe.
Boots are sturdy
Hoodie is cosy
Hoodie is cosy, the length is just right, and the fit is spot on. I’ve used it for relaxed weekends and travel days alike.
Jacket fits superbly and the material
Jacket fits superbly and the material holds up well. I’ve already worn it several times and it still looks sharp.
Oplichters
WINTERjas of flodderjas
Een winterjas besteld, na weken wachten....bezorgd. Maar de naam WINTERjas past niet. Een dun flodder, soort vilt. Kleur heel anders dan de foto.
Ik zeg: eens maar nooit weer
1 ster aangeklikt, 0 was helaas geen optie
Zeer slecht Nederlands bedrijf…
Zeer slecht Nederlands bedrijf huisvanstijl.nl maar de jas die ik bestelde komt uit china en levering van de jas was 4 weken. Daarnaast is de maat echt niet wat erin staat. Valt heel klein uit.
Voor retourneren contactformulier ingevuld. Geen reactie. Daarna email gestuurd geen reactie.
Dus koop hier nooit wat want je komt bedrogen uit en bent je geld kwijt
Levering duurt erg lang en het product…
Levering duurt erg lang en het product is anders dan op het plaatje. Ik heb een trui besteld, qua kwaliteit en kleur lijkt het niet op het plaatje op de site. Jammer...
Zelfde ervaring als vele anderen: oplichters
Zelfde ervaring als vele anderen: bestelling geplaats, betaald, niets ontvangen en geen reactie op mailtjes. Waarom worden zulke oplichters niet aangepakt!
niets ontvangen
in januari bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen, geen contact mogelijk.
oplichtersbende, niet bestellen via deze site!!
Oplichters
Uiteindelijk Chinese “kwaliteit”. Trui waardeloos, slechte kwaliteit, geen enkele reactie op mail. Retourneren onmogelijk. Oplichters?
Geen levering van product na betaling…tuig!
Geen levering van product na betaling en geen contact mogelijk. Afzetters dus.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Het klinkt als een Nederlands bedrijf maar mijn betaling ging naar Canada. Ik heb mijn bestelling NIET ontvangen en zij publiceren geen contactgegevens, alleen e-mail adres en daar wordt niet op gereageerd.
Eigenlijk zou ik liever min-sterren…
Eigenlijk zou ik liever min-sterren geven. Drie kledingstukken besteld, veel te laat geleverd. Uiteindelijk wel ontvangen, maar zowel maten als materialen klopten niet met de omschrijvingen. Ook waren de labels uit de kleding geknipt. Retourlabel aangevraagd, reactie gekregen of ik foto's wilde sturen. Dat heb ik gedaan, daarna nooit meer iets gehoord, na diverse keren navragen. Helaas dus m'n geld kwijt en onbruikbare kleding ontvangen. Niet bij dit bedrijf bestellen, als je niet opgelicht wilt worden zou ik zeggen.
Oplichting!!!!
Het is dat je een ster moet geven maar zelfs die zijn ze niet waard. Product van lamswol blijkt polyester te zijn. Zit geen model in. Na 4 mailtjes nog steeds geen retouradres gekregen alleen nietszeggende mailtjes terug. Kijk aub uit met deze oplichters.
De mouwen van de jas zijn veel tekort
De mouwen van de jas zijn veel tekort. Jas is te klein. Dus, ik neem contact op om retour te sturen. Dan begint alle ellende. Zogezegd klantenservice 24/24 7/7 beschikbaar. De realiteit is dat je heel tijd aan het lijntje gehouden wordt. Het telefoonnummer komt uit in Frankrijk. Direct voicemail. Uiteindelijk krijg ik een retouradres....in China ??? Zeker hier niet bestellen!!!!
Waardeloos
Kerst trui besteld maar nog steeds niet ontvangen, geen antwoord op e-mails. Wat een waardeloos bedrijf.
Bestel er niks!!!
Slechte kwaliteit!!
Trui komt totaal niet overeen met de afbeeldingen op de website.
Je denkt een mooie trui te bestellen, maar stelt qua materiaal niets voor!