De Hugsback verzwaringsknuffel (2 kg) is voor onze 15 jarige dochter met autisme echt een schot in de roos en een waardevolle toevoeging. Ze neemt de zware knuffel ook echt overal mee naartoe neemt. D... Mehr ansehen
Alles gekopieerd van Lotgenootje en dat is heel triest! De teksten, het verhaal etc. is regelrecht overgenomen van de echte uitvinder en bedenker van verzwaringsknuffels en dat is Marien Jansen... Mehr ansehen
Hele mooi gewicht knuffels! Mooie jonge ondernemers die het super persoonlijk aanpakken. Heel tevreden met mijn knuffels 🐘🐻 Mijn dochter slaapt beter als ooit!
Wat een fantastische ervaring met deze verzwaarde knuffel! 😍 Mijn dochter heeft gisteren haar olifant binnengekregen en we zijn nu al ontzettend enthousiast. Ze slaapt al maanden onrustig... Mehr ansehen
Hugsback is a brand that designs and creates weighted stuffed animals with love and care. Our mission is simple yet powerful: everyone deserves to be truly hugged back. In a world that often moves too fast, our comforting companions bring calm, warmth, and connection — for both children and adults. Each Hugsback is made from ultra-soft, high-quality materials and filled with 2 kg of evenly distributed glass beads to provide the perfect deep pressure. This promotes relaxation, supports better sleep, and creates a safe, soothing sense of security. All our products are CE-certified and carefully packaged with a thank-you card and certificate, turning unboxing into a genuinely special moment. At Hugsback, we believe in more than just selling products — we’re building a warm, supportive community. Ordering from Hugsback means fast shipping, friendly customer care, and a product made with true love. Whether you’re looking for comfort during stress, sensory overload, or simply need a little extra warmth, Hugsback is here for you.
Niederlande
Wat een goede service leveren de heren van Hugsback! Ik wilde er 2 maar kon er maar ééntje in de handbagage mee naar Spanje nemen. Ze kwamen direct met een goed oplossing! De beer is echt super zacht en heel mooi afgewerkt. Weet zeker dat onze dochter er heel erg van gaat genieten en op moeilijke momenten mee tot rust kan komen.

Antwort von Hugsback
Zeer snelle service, zeer goede kwaliteit.

Antwort von Hugsback
Heel mooie goede kwaliteit, vlugge bezorging en leuk dat er een mooie verpakking omheen zit.
De 2 kg verzwaring helpt mij goed met slapen.
Zeker een aanrader!

Antwort von Hugsback
Mijn dochter vindt de olifantknuffel zo mooi. De knuffel is superzacht en het gewicht van de knuffel voelt aangenaam aan. Ook een hele snelle service!! We zijn dik tevreden!!

Antwort von Hugsback
Mijn zoon vondt zijn rust niet en had veel stress dus hoop dat helpt maar hij het al 1 dag en ik zie al een beetje resultaat

Antwort von Hugsback
Zo blij met de olifant! Mooie kwaliteit, snelle levering en een mooie verpakking! Is het helemaal waard⭐️

Kwaliteitsproduct en Goede Service
Snel verstuurd
Mooi product
Goed bereikbaar
Betrouwbare ondernemers

Antwort von Hugsback
Super snelle service en verzending!
Hele leuke jongens en top service!
Ik heb de olifant besteld en ben er super blij mee! In 1 woord geweldig zou iedereen een HUGHBACK aanraden!

Ze zijn schattig
Fijn formaat
Echt het terug knuffel effect
Een aanrader.
Ook leuk om gebeld te worden had ik niet verwacht

Antwort von Hugsback
De beer helpt mijn zoon bij overprikkeling. Hij knuffelt hem zodra het te veel wordt.