Opdatering på nedenstående anmeldelse:
Opdatering på nedenstående anmeldelse:
Så kom den store dag endelig. Møder frem 10 min før aftalt, scanner kort, tager plads og venter. Det er en tidlig morgen, og venteværelset er fyldt. Patienter bliver kaldt ind, og efter 1/2 times ventetid henvender jeg mig til sekretæren: "Har jeg taget fejl af tiderne, og mødt for tidligt ?" Nej, er svaret, der er forsinkelser. Hvis jeg er utilfreds, kan jeg henvende mig til lægen, altså ham der skal behandle mig, eller jeg kan sætte mig og vente, jeg vil blive kaldt ind om 1 min. Alternativt kan jeg få en ny tid (2 mndr og 9 dage senere var næste tid sidst jeg bestilte). Nej, fint, jeg venter gerne 1 min. Nu har jeg jo fået fri fra arb. og er mødt frem. 15 min senere har jeg fået nok, og forlader klinikken. Jeg må søge andre muligheder, for det her virker slet ikke.
Jeg sidder stadig og venter på at tlf'en bliver taget. Det har taget 20 min. indtil videre, og det er efter at have prøvet at komme i kontakt med dem gennem flere dage. Utroligt så dårlig en patientbehandling de har. Deres sekretær, eller hvad det er de har siddende ved tlf'en, skulle have en fyreseddel, eller allermindst en opsang af de helt store.
Elendigt !
Opdatering: 33 minutter tog det at få en tid til 2 mndr og 9 dage senere . . . Godt, det ikke er akut.
29. Mai 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung