Huckleberry Days Bewertungen 16

3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Reiseanbieter
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks nye rejsebureau for eventyrere

2.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne ikke logge på zoom

Kunne ikke logge på zoom - ringede og fik oplyst, at det nok skyldes, at der var for mange tilmeldte. Men muligvis blev foredraget optaget, og kunne derfor sendes til os. Vi har intet hørt.

6. März 2025

Thailand/ Cambodia

Der kan ikke gives 0 stjerner, men så må de få 1.
Ca 1 år har vi brugt på at planlægge og glæde os til denne drømmerejse.
Det blev ødelagt fra da vi landede i Bangkok og der ingen taxa var til at hente os.
Alt var minutiøs aftalt med selskabet og deres ejer. Jeg følte jeg var i trykke hænder og havde en god dialog mens vi planlagde turen.
Jeg fik betalt turen lang tid i forvejen og forventede alt var i orden, men vi blev glemt i lufthavn, der var hoteller der kom og sagde der ikke var betalt, vi kunne ikke få kontakt på dem på akut telefonen. Forklaringen var at vores sælger, altså ham der havde startet firmaet, var ude og rejse selv.
Vi blev efterladt i ingenmandsland og uden mulighed for hjælp fra dem, det var meget utrygt for os.
Vores plan hjemmefra holdt på ingen måder og vi havde derfor intet at holde os til.
Der var aftalt morgenmad, men det var ikke betalt for så det måtte vi selv sørge for.
Hele turen i Thailand og Cambodia var fyldt med fejl og mangler fra rejseberauets side.
Den guide vi havde i Cambodia var dygtig og forsøgte at hjælpe os, det gav os lidt ro, men også han kunne ikke få kontakt til dem.
Efter at have oplevet denne utrygge tur troede vi at det ville lykkedes os i det mindste at hjemrejsen ville blive uden alt det utrygge.
Vi kommer lufthavnen , men nu er der ingen billet købt til os. Endnu engang stor utryghed og vi ender med at flyve hjem med et andet selskab end Emirates som først planlagt
Vi føler at selskabet har fået meget stor snor fra vores side.
Turen blev aldrig den drømmerejse vi forventede og betalte dyrt for.
Efter lang tids dialog med dem, har de tilbudt ca 6-7 pct refusion. Det dækker selvfølgelig det vi har lagt ekstra ud, men på ingen måder dækker det at vores rejse blev ødelagt af manglende overblik og planlægning fra selskabets side af.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at få kontakt til selvskabet

Umuligt at få kontakt til selvskabet, vi blev efterladt flere gange på vores tur uden at kunne få fat i nogle. Ville ikke anbefale nogle at rejse med dette selvskab
Dag 1. Flyveturen var fin
Dag 2. Vi ankommer til Bangkok og der er ingen til at hente os?? Vi ender med efter at have prøvet at få kontakt til selvskabet i flere timer at få kontakt, det ender med vi selv må betale for en taxa til hotellet. Da vi så ankommer til hotellet aner de intet om os, der står også der var mad med dette var der heller ikke så dette må vi også selv betale.
Dag 3. Her har vi en cykeltur og en bådtur på programmet, det er kun cykelturen vi kommer på og bådturen høre vi ikke mere til….
Dag 4. Går turen fra Bangkok til Siena Reap, der står 4-5 timer i tog og en tur i tuktuk, dette er 6 timer i tog(helt fyldt tog, og da vi når til grænsen er det umuligt at finde vej fordi der er helt mørkt. Vi ender med at få betalt for visum og finder vores guide. Dette er også 6 timer i tuktuk. Da vi ankommer til hotellet og har brug for at slappe af, bor vi lige ud til fest gaden med larm hele natten. Igen står der at der var mad med i prisen, dette er igen ikke tilfældet. Denne dag prøvede vi at få kontakt til selvskabet uden held.En hel dag uden kontakt???
Dag 5. Her står der vi skal ud til guiden dette er ikke tilfældet, vi overnatter i et hus på vandet, hvor vi igen har en lang dag i tuktuk. Vi skulle også have set 3 templer det sidste aflyses dog da vi har fået ved det første tempel i 2 timer i den stegene sol og vi ikke kunne overskue mere oven på den forfærdelige tur ind til videre.
Dag 6. Vi overnatter i Batdambang, igen ikke mad med i prisen som der stod?? Bådtur og besøg hos guiden ikke det der står på planen med okay dag, selvom det svært at nyde det når man ikke ved om man kan få kontakt til selvskabet.
Dag 8. Igen meget svært at få kontakt til selvskabet, igen ikke mad med som der står
Dag 9. Der er bestilt en taxa chauffør som ikke er den der er beskrevet, han spørger os efter 2 timer i bilen hvor vi skal hen??? Han kan ikke snakke engelsk, der står også vi skulle på bådtur, dette sker ikke i stedet 7 timer i en taxa???igen svært at få kontakt til selvskabet.
Dag 10. I junglen. Der står noget om en guide vi havde en guide som ikke kunne forstå os og grinede af alt vi sagde vi gik en tur af en snoede vej men kunne ikke se noget
Dag 11. Vi sejler 1 time og bliver kørt ca 2 timer til Thailands grænse. Vi er der omkring 9.30, vores taxa kommer først klokken 13 og eftersom vi ikke k. Få kontakt til jer kan i ikke ændre tidspunktet så vi er strandede, men ikke nok med det kommer der ingen taxa og vi ender med at sidde i 6 timer før I kan tage jer sammen og svare!! Det skal siges jeg ringede hjem og fik min mor til at ringe til jer og i har i skrivende stund ikke kontaktet hende i nu, selvom hun har ringede, mailede og skrevet beskeder til jer!!! Det 14 dage siden????
Dag 12. Vi skal slappe af på hotellet vi kan ikke overskue mere? Igen umuligt at få kontakt til jer?
Dag 13. Vi får kontakt til jer, men i kan ikke fortælle os hvad planen for resten af ferien er? Vi er meget usikre på om vi skal tage det næste øhop da intet ind til videre er gået som det skulle, og vi er bange for at blive efterladt igen.
Dag 14. Svare i 1 gang på en hel dag?
Dag 15. Igen kontakt, vi har forsøgt mange forskellige efterhånden
Dag 16. Hotellet kommer og siger at vi ikke har betalt for noget, igen stress. Efter mange forsøg får vi kontakt til en i Bangkok som får styr på det i svare stadig ikke?
Dag 17. Vi fik kontakt til jer og i siger vores tur kommer til at gå som den skal resten af tiden.
Dag 18. Vi dropper øhoppet og tager en dag før til Bangkok da vi er bange for vi ikke kommer hjem?
Dag 19. I dag skal vi til Bangkok der er Inge. Chuffør da vi kommer af bussen til Bangkok dette får vi styr på på ca 45 minutter.
Dag 20. Her prøver vi at få styr på vi godt kan komme til lufthavnen og komme hjem. Det forsikre i os om at der er styr på.
Dag 21. Vi håbede jo på vi bare kunne komme hjem. Meeeeeeen så nemt skulle det ikke være med jer. Vores fly fløj dagen før dette er ikke noget vi har fået noget afvide om. Igen er det svært at få kontakt til jer vi ender med at få fat i jer og i finder et fly til os. Men en masse kaos.
Efter denne tur har jeg kun tilbage at sige at jeg flere gange har skrevet og ringet hjem og sagt jeg ikke ville være her mere. Hele vores rejse er blevet øvdelagt, med stress og kaos. Tænk at det kan være så svært at få fat i jer. Måske man til en anden gang ikke skulle sende ham vi skal have fat i ud og rejse selv, ville ikke anbefale dette til nogle. For mig er det her 3 ugers ferie jeg hellere ville have brugt på at arbejde hver dag. Det ret skidt…

19. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De fortjener ikke engang et stjerne

De fortjener ikke engang et stjerne. På vores tur til Bali, blev ikke engang halvdelen af de udflugter og yoga vi har betalt for til nogen realitet. Og hvordan i alverden kan man glemme at betale for transport og hotel, som vi har betalt for hjemmefra? Og når man prøver at kontakte Aleks Konge, så tager han hverken telefonen og overholder heller ejjj sine aftaler på sådan en tur. Det er simpelthen det mest uprofessionelt bureau jeg har nogensinde oplevet til dagens dato. Kan slet ikke anbefales på nogen måder. Hold jer væk fra dem. Vores rejse til Bali var fra d. 18 september - d. 03 oktober 2024

3. Oktober 2024
Huckleberry Days-Logo

Antwort von Huckleberry Days

Kære Melanie,

Vi har vendt den gentagne gange på kontoret og tager den meget seriøst, da det er første og eneste gang at vi modtager dårlig feedback på en grupperejse.

Som du ved, var Aleks Konge sygemeldt op til afrejsen og ugen efter.
Desuden, har han rigtigt nok været fejlcastet til opgaven, da han normalt beskæftiger sig med eventyr-rejser og længere og mere komplicerede rejser end wellness ture til Bali.

Vi oplevede dog et lettere pres for at realisere turen, der normalt ville have været aflyst grundet for få tilmeldte.
Vi takkede dog ja til forespørgslen, selvom vi typisk arrangerer oplevelses-rejser til mere afsidiges og ukendte destinationer.

I fremtiden, vil Wellness-rejser ikke være på Menukortet hos Huckleberry og Aleks Konge vil ikke blive sendt afsted som guide på denne type rejser.

Vi er desuden kede af at du ikke begik dig så godt socialt med de øvrige rejsende og vil fremadrettet gøre en ekstra indsats for at styrke det sociale i vores grupper. Også afgangene med voksne og seniorer.

Vi beklager fejlen og gør opmærksomme på at vi stadig er åbne for at kompensere for din overordnede dårlige oplevelse på vores Wellness-Rejse.

Når det er sagt, mener jeg ikke, at der er ture og oplevelser der ikke blev afholdt, som du ikke selv takkede nej til.
Vi aflyste et besøg til et Te-hus, da du hellere ville besøge et tempel på egen hånd.

Vores dygtige yoga-lærere havde indtrykket af at alle rejsende havde en god oplevelse med dem.

Vi hjalp med at arrangere ATV-ture og Riverrafting, da du ønskede at skifte andre oplevelser ud, der lå på samme tidspunkt.

Der var rigtigt nok problemer med Bankoverførsel til et enkelt hotel, hvilket krævede et udlæg fra gruppens side ved check-in.
Der refunderede vi det fulde beløb plus lidt ekstra, direkte via Mobile Pay samme uge.

Alt i alt, vil jeg mene, at de services der var inkluderet på turen blev leveret som aftalt.

Vi har noteret, at du har kontaktet flere samarbejdspartnere med din feedback og delt din mening om vores bette rejsebureau på adskellige medier, hvilket selvfølgelig står dig frit for.

Fremadrettet, vil vi dog på det kraftigste frabede at du nævner vores dygtige og engagerede rejseleder ved navn, på sociale medier og i fælles grupper på nettet.
Det påvirker enhver, der jo reelt set ikke har ønsket at give nogen en dårlig oplevelse.
Ligeledes, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os direkte per tlf. eller via info@huckleberrydays.com hvis du ønsker en dialog omkring din oplevelse.

Vi vil dog stærkt frabede dig kontakte vores rejseleder på private sociale medier vedr. din oplevelse meninger om hans person.
Det påvirker alle ansatte i meget høj grad og vi mener ikke at en diskuterbar fejl på arbejdspladsen bør resultere i denne form for kommunikation.

Når det er sagt, håber vi at der også var elementer på rejsen som du satte pris på og at din fremtidige rejselyst er intakt.

Jeg håber at høre fra dig igen vedr. kompensation via info@huckleberrydays.com og garanterer, at vi i fremtiden vil holde os til vores absolutte ekspertise-område - nemlig eventyr.

Bedste hilsner,

Kristoffer - Stifter og Medejer af Huckleberry Days.

Remarkable, Local and Reliable

Huckleberry Days has managed to put together the most unique overland crossborder adventure between Thailand-Laos-Cambodia and Vietnam for me and my friends. Full of ressources and extensive local contacts, they will give you the experiences of a lifetime, while curating it to your personality and dreams

Ps: Hats off to Aleks for the responsive and resourceful live customer assistance/support while being on the road -

21. März 2023

Bedst en oplevelse værd

Vi bookede en 4 dages tuk tuk tur i Cambodia fra Siem Reap til Phnom Penh, hvilket var en hel unik og spændende oplevelse!
Vores guide og chauffør var begge virkelig søde og åbne, så hele vejen gennem turen fik vi indsigt i kulturen og livet i Cambodia.
Overnatningerne er primitive, og hvis man booker denne tur, skal man derfor også forberede sig på 4 dage med lokale forhold.

10. September 2022

Very high Quality

The best service ever. We are so pleased with out masks (mundbind) here at Catch Delivery.

Never met so enthusiasm and professional staff.

Will for sure order again.

5. November 2020
Huckleberry Days-Logo

Antwort von Huckleberry Days

Thank you very much for the kind words.
We are looking forward to hearing from you again,

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr