Bestilte i romjula og fikk umiddelbart ordrebekreftelse samt en epost om at varen IKKE var på lager. Ble derfor litt overrasket da jeg allerede neste dag fikk epost om at varen var sendt. Hentet p... Mehr ansehen
Kjøpte litt forskjellige ting, deriblant eit TV kort. Dette fikk eg ikkje til å fungere, då logga supporten seg på for å hjelpe fleire gonger over eit relativt langt tidsrom, dette på grunn av min ei... Mehr ansehen
Jeg har aldri opplevd bedre oppfølging enn hos HTPC.no! Når Posten rotet bort forsendelsen tok HTPC.no kontakt med meg på eget initiativ når sporingsinformasjonen indikerte problemer med sendingen,... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget servicevenneliginstilt bedrift
Meget hjelpsomlige og bra service
Meget bra service
htpc.no leverer som avtalt og har rask respons på henvendelser.
Seriøs bedrift med rask levering
Hadde en fin dialog med htpc i chatvinduet på nettsiden. Der forklarte jeg hva jeg krevde av maskinkrav og ca prisklasse. Fikk et forslag på komponentoppsett og fikk dette i posten etter 3-4 dager. Senere satt jeg sammen delene jeg fikk i posten og vips hadde jeg en maskin som bootet med en gang.
Hadde noen software spørsmål i ettertid som ble besvart raskt
Knall fornøyd med service og levering!
Anbefales!
Bra pris, kjapp til å svare på spørsmål og rask utsendelse av varene
Jeg handler gjerne igjen!
Perfekt- intet negativt. Varen kom etter kunn kort tid.
Flott nisjebutikk!
Har gode produkter innenfor et begrenset område, som det kan være vanskelig å finne andre steder. Meget god hjelp å få ifm. oppsett og installasjon. Rask levering.
gode produkter med god service og greie priser
Hvis du vil ha et bra kabinett, med god lufting og lavt støy nivå så vil æ anbefale å sjekke HTPC.no
Bra service, gode råd.
Jeg har noen spørsmål ang programvare og komponenter, og fikk svar ganske raskt.
Seriøs forhandler, god kommunikasjon og service.
Utrolig kundeservice!!!
Jeg har aldri opplevd bedre oppfølging enn hos HTPC.no!
Når Posten rotet bort forsendelsen tok HTPC.no kontakt med meg på eget initiativ når sporingsinformasjonen indikerte problemer med sendingen, og hjalp meg utover det jeg kunne forvente med å skaffe meg produktet.
Jeg skryter av HTPC.no til alle som vil lytte :)
Svært fornøyd
Enkel og fin handel. Ingenting å utsette. :)
Fantastisk!
Strålende support fra kundeservice og rask sending av TV-kortet jeg kjøpte! Anbefales på det sterkeste!
Bare positive erfaringer.
Meget hyggelig og hjelpsom.