Kære potentielle HSL Transport kunde: Ud over at være de billigste på markedet er HSL Transport en positiv oplevelse ud over de sædvanlige! Vi har brugt dem ved 3 forskellige flytninger på... Mehr ansehen
Hsl Flytning
Das sagen Bewerter
HSL Flytning blev anbefalet af ven, og vi blev ikke skuffet. Vi lånte flyttekasserne, mod depositum, to uger før flytning og to uger efter flytning. De blev både leveret og afhentet. To flyttemænd, og... Mehr ansehen
Vi bestilte HSL flytning pga. deres gode rating her på Trustpilot. Vi blev alligevel positivt overraskede. Dukkede op til tiden, var hurtige, effektive og ikke mindst venlige og rare. På trods af om... Mehr ansehen
Flyttet på 4 timer, over 100 kasser møbler og løse ting, fra 120 m2 -kørt ad 2 x med 9 km til/fra bolig , i køge omr. 3 flinke mænd, effektive og hurtige men også påpasselig med skrøbelige ting.... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt, effektivt og billigt - bedste flyttefirma i Kbh!
Fantastisk service til en virkelig billig pris - kunne ikke være mere tilfreds og kan varmt anbefale hsl flytning! 5 stjerner herfra
Flytning med god service og uden problemer
Havde en god oplevelse med HSL flytning. De tog god hensyn og var meget effektive.
Hurtigt og effektivt
På aftalte tidspunkt troppede de 3 flyttefolk op og vi gennemgik hvad det var der skulle flyttes. Derefter gik vi alle igang og 2 timer efter var lejligheden tømt og alt inventar kørt til opmagasinering hos shurgaard. Ingen skrammer på nogle møbler eller ting der gik i stykker.
Det er 2 gang Hsl flytter for mig på 2 år og jeg vil benytte dem igen uden at indhente tilbud fra andre inden.
3 mand+stor flyttebil og 2 timers effektivt arbejde for under 2000kr.
Mvh Morten
Effektive - Venlige - Billige - SUPER!
Jeg har nu for 3. gang gjort brug af HSL til en flytning! Og har nu (for 3. gang) haft en super god oplevelse med dem!
Alle tre gange har HSL sendt mig 2 friske fyre, der simpelthen alle leverede en knald-godt stykke arbejde!
De var hurtige, effektive og havde styr på tingene (ja rent ud sagt styr på tingene!)
Alle de gange jeg har brugt HSL har jeg fået flytningen på timepris!
Den sidste flytning (der var fra den ene opgang til den anden - altså næsten samme adresse) håbede jeg på kunne være klaret af drengene på under en time! Og mindsandten! En halv time efter deres ankomst var de færdige med at flytte hele gøjemøjet! :D
Store roser herfra! Kun godt at sige om dette firma! - De skuffer ikke! Og det bliver HELT sikkert dem, der skal stå for "læsset" igen næste gang der skal flyttes! :D
Nem, hurtig og problemfri flytning....
Flytningen med HSL var en rigtig god oplevelse - i en branche der har en del brodne kar. En hurtig besigtigelse af vores lejlighed, levering af kasser, tæpper, bølgepap, bobleplast og film i god tid inden flytningen. Vi pakkede det hele som aftalt og på flyttedagen dukkede de op med 4 flyttemænd og 2 lastvogne til tiden som aftalt. I løbet af 45 minutter var lejligheden tømt og jeg fik besked om at de var klar til at køre!
30 minutters kørsel senere blev det hele flyttet ind i den nye lejlighed - og de var flinke at køre omkring kælderrummet først.
En uge senere blev flyttekasserne afhentet og så var den sag ordnet !
Jeg kan varmt anbefale dem - de er til at stole på, har gode priser og leverer som aftalt. Jeg vil helt sikkert flytte med dem en anden gang.
Mvh Lars Kjeldsen
Professionel flytning til meget rimelig pris
Dygtige og effektive flyttefolk. Meget tilfreds med service og rådgivning både ved bestilling og selve flytningen. Vil bestemt bruge Hsl igen en anden gang,
Nemt og hurtigt ;-)
Det gik nemt og hurtigt, ingen problemer fra første tlf opkald, til der var flyttet! Rigtigt flinke fyre der var ude at løse opgaven. Det var klart en go oplevelse :-)
go`flytning
Kommer til tiden ,flytning hurtig og problemfrit-go`stemning.Fair pris.
Pålidelige
Vi sad på Bornholm og kendte intet til flyttefirmaer i København, hurra for siden med anmeldelser, Hsl levede fuldt op til det vi læste om dem, vi ringede for at få vejledning i hvor mange flyttemænd vi skulle bruge og hvor stor flyttebilen skulle være i forhold til det vi sådan lige mundtligt kunne opremse, vi fik meget venlig betjening. Dagen oprandt og de var der på det tidspunkt der var blevet sagt, søde og venlige flyttemænd, det var tidlig morgen, men trætte var de ikke, de fik hurtigt flyttet og glade var vi. Tusind tak.
Perfekt flytning
Vi havde 3 flyttemænd som var rigtig hurtige og effektive. De var venlige og knoklede virkelig igennem. Vi fik flyttekasser leveret og afhentet, og hsl var hele tiden meget professionelle.
En rigtig god oplevelse!
Hurtige og effektive.
Vi har benyttet Hsl flytning to gange, og har begge gange oplevet omhyggelige og effektive drenge, der er lynhurtige til deres job.
Vil klart anbefale firmaet til andre der skal have flyttet.
Super effektiv flytning
Flyttefolkene kom til aftalt tid, var flinke og fik flyttet til ny bolig inden for rekord tid.
HURTIG - SIKKER OG LIGETIL FLYTNING
Det var en rigtig god oplevelse.
Det eneste minus var min egen skyld. Jeg kunne ikke nå at nedpakke alle kasser - der var ikke plads i gammel lejlighed.
Effektive, flinke og ordentlige.
De var hurtige, bar flere kasser på én gang. Spændte tingene forsvarligt fast og var venlige. Alt i alt en super oplevelse
det var en perfekt flytning
alt gik som aftalt og flyttemand var meget venligt og hjælpsom !!
Super hurtigt og super godt
Der ik så meget at sige andet ind super godt og super hurtigt ;)
Professionelt og fair pris.
Vi har været rigtigt godt tilfredse med HSL Flyt. Vi valgte kun at leje kasser og betale for timeforbruget. Det var meget billigere end det fastpristilbud vi først fik (derfor ikke 5 stjerner, for selv om vi lavede mere selv og ikke lånte tæpper og indpakningspapir, så var prisforskellen faktor 5!). Det var høflige og dygtige flyttefolk, som bare leverede varen effektivt og hurtigt. Ingen skader på nogen ting og alle aftaler om tidspunkter og leveringer blev holdt. HSL Flytning får min anbefaling!
Perfekt
Bare rolig venner, jeg får aldrig brug for jeres hjælp til flytning mere, jeg har Hsl.
Effektive og rare
Hsl Flytning kom med meget kort varsel, var der til tiden, var søde og høflige og arbejdede virkelig effektivt. Jeg var glad.
super god og tryg flytning til billige penge.
Har været super tilfreds med Hsl Flytning. 3 flyttemænd som var ganske effektive og behagelige, samt de passede godt på tingene under flytningen. Vil helt klart bruge dem igen, hvis jeg skal flytte igen.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.