Hsl Flytning

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære potentielle HSL Transport kunde: Ud over at være de billigste på markedet er HSL Transport en positiv oplevelse ud over de sædvanlige! Vi har brugt dem ved 3 forskellige flytninger på... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte HSL flytning pga. deres gode rating her på Trustpilot. Vi blev alligevel positivt overraskede. Dukkede op til tiden, var hurtige, effektive og ikke mindst venlige og rare. På trods af om... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flyttet på 4 timer, over 100 kasser møbler og løse ting, fra 120 m2 -kørt ad 2 x med 9 km til/fra bolig , i køge omr. 3 flinke mænd, effektive og hurtige men også påpasselig med skrøbelige ting.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt flytning, super flyttefolk.

Alt forløb som planlagt og aftalt. Super venlige og rare flyttedrenge, der gav sig tid og sørgede for at alt blev pakket og læsset perfekt.
Det eneste der er lidt old school - er at der skal betales med kontanter - både for flytningen + depositum af flyttekasser.
Men rigtig god pris og god oplevelse.

27. August 2014

Hurtige og gode

De kom til tiden, var flinke, hurtige og passede på tingene. Jeg vil selv vælge Hsl Flytning en anden gang.

26. August 2014

Fantastisk..

Jeg har været så heldig at få HSL Flytning til at hjælpe mig med at flytte.
Søde at snakke med inden, fik ordrebekræftigelse, de kom til tiden, de var rigtig flinke og sjove, lynhurtige, havde overskud til at hjælpe med nedtagning af lampe der drillede selv efter de lige have båret mange store tunge ting ned i 30* varme, kørte direkte til ny adresse, fik hurtig aflæsset alle møbler, betalte den aftalte pris (plus lidt velfortjente drikkepenge), fik kvittering og afsted var de.
Sådan skal en flytning foregår. HELT problemfrit... FANTASTISK!!!

25. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, fleksibel og venlig service hele vejen rund

Hsl flytning leverede som de lovede, var hurtige og effektive med at bære de mange tunge ting med fra tredjesalen, og blev venlige og glade selvom det nok var 35 grader i vores opgang...

Derudover fleksibel med levering og afhentningen af kasser og indpakningsmaterialer.

Kan klart anbefales.

18. August 2014

stærkt anbefalet

Meget positiv oplevelse. Prisen er mere en god, hurtig service, inden problemer med returnering af udlånte flyttekasser. Selve flytning - hurtig / meget hurtig... Vi skulle flytte fra 4. sal og vi var målløse, da vi så hvad det var i stand til og, som sagt, hvor hurtige de var. Alt i alt - en rigtig god oplevelse og Hsl Flytning er stærkt anbefalet fra vores side.

12. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, professionalisme og pris!

Vi brugte firmaet, da vi fik det anbefalet af et vennepar. Vi kan kun anbefale HSL til alle jer andre. Super behandling og kunne tilmed håndtere vores klaver sikkert og professionelt. Det kan slet ikke svare sig at flytte selv. Mvh Rasmus.

7. August 2014

effektiv og god service

De kan klart anbefales. De var venlige, høflige, effektive og gav samtidig råd og vejledning ift. flytningen. Vi flyttede ind i et nyt byggeri, samtidig med ca. 20 andre lejligheder, og de var klart de mest effektive og servicemindede.

5. August 2014

Anbefalelsesværdigt flyttefirma

Kommunikationen med kontoret:
Hurtige og meget behjælpelige med klare svar - også selvom vi havde mange spørgsmål. Meget imødekommende og servicemindede.

Nedpakningen:
Nemt at låne og få leveret flyttekasser.

Flytningen:
Tre meget imødekommende og hjælpsomme flyttemænd mødte op til aftalte tid. Behagelig og imødekommende stemning under flytningen. Hensyntagen til alt inventar - intet ødelagt. Hele flytningen gik langt hurtigere end forventet.

Prisen:
Meget rimelig pris.

Samlet bedømmelse:
Super effektivt og hurtigt, imødekommende, behageligt og skånsomt udført flytning.

Kan kun anbefales.

19. Juli 2014

Super!

Telefondamen var utrolig sød og hjælpsom under bookningen. På dagen kom 3 friske gutter kom og de knoklede igennem fra start til slut - ingen problemer - søde og hjælpsomme og behandlede tingene med omhug og respekt :-) Godt og billigt - kan varmt anbefales.

16. Juli 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtige, effektive, ikke én skramme

HSL Flytning blev anbefalet af ven, og vi blev ikke skuffet. Vi lånte flyttekasserne, mod depositum, to uger før flytning og to uger efter flytning. De blev både leveret og afhentet. To flyttemænd, og to biler, kom på selve dagen, hvor en tungt møbleret 4-værelses lejlighed, loftrum og kælderrum blev tømt. Små 20 km væk blev møblerne stillet efter anvisning og kasserne stillet i samme rum. Seks timer på selve flyttedagen, det er sg. da i orden! Så herfra min bedste anbefaling :-)

14. Juli 2014

Super effektive flyttemænd

På forhånd havde vi ikke forventet at 3 flyttemænd og en lille flyttebil kunne nå at flytte alt vores indbo på de 4 timer vi havde bestilt. Men flyttefolkene var super effektive. De jonglerede let med møblerne af massivt egetræ og var virkelig hårdtarbejdende. De holdt stort set kun pause når de alligevel havde lidt ventetid når vi kørte frem og tilbage, resten af tiden arbejdede de hurtigt og effektivt. De klarede også vores godt fyldte 120m2 + loft og stort skur på 3 læs af en 20m3 vogn, så pakningen var også rigtig effektiv. Derudover var de høflige og venlige og da flytningen var overstået på 3 timer og 40 min, stod vi måbende tilbage og sagde 'waw, det var virkelig nogle imponerende flyttemænd'! Kan varmt anbefales!

11. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil anbefale HSL til alle

Jeg har brugt HSL to gange, og jeg har begge gange været 100% tilfreds. De er pålidelige, meget høflige og billige. Ved begge flytninger har de arbejdet meget hurtigt og har derved sikret, at jeg fik den billigste mulige flytning.

10. Juli 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr