Banner for Howdenrealkredit

Howdenrealkredit Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve år i forbindelse med, at vi har kigget på sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en årrække været igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgået med ro og ordentlighed og høj service.. Alt bliver fork... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At omlægge et lån lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, så vi forstod det hele. Det fjernede al usi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-) Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk månedligt beløb droppe natlige bekymringstanker om mulig lånoml... Mehr ansehen

1. Finanzmakler

Über Howdenrealkredit

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme løbende opmærksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.

Derfor overvåger vi dagligt renter, obligationskurser og lånemuligheder for vores kunder. Når markedet ændrer sig, hjælper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gør, hjælper vi hele vejen gennem processen.

Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlægge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.

Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gør.

Aktiv gældspleje

Vom Unternehmen geschrieben

Låneovervågning og forbedredelse
De bedste lånemuligheder opstår ofte, når renterne ændrer sig hurtigt. Derfor nøjes vi ikke med at overvåge markedet – vi hjælper også vores kunder med at være forberedt, når det rette tidspunkt opstår. Gennem løbende dialog med kunder og samarbejdende banker sikrer vi, at relevante oplysninger er opdaterede, og at de nødvendige forberedelser er på plads. Det betyder, at vi ofte kan reagere hurtigere, når en attraktiv omlægningsmulighed viser sig. En god forberedelse kan være afgørende. Når tiden er knap, kan hurtig handling gøre forskellen mellem at nå en attraktiv kurs eller se muligheden forsvinde igen. Samtidig giver et tæt samarbejde med bankerne ofte de bedste forudsætninger for en effektiv proces og konkurrencedygtige vilkår. For os handler låneovervågning derfor om mere end blot at følge renterne. Det handler om at sikre, at vores kunder er klar til at handle, når det giver mening.

Hervorragend

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Grundig og indsigtsfuld rådgivning

Grundig og indsigtsfuld rådgivning. Jeg blev udfordret på mine forudindtagede valg og fik et stort indblik i mine forskellige muligheder. Jeg er meget tilfreds og uden tvivl anbefale Realkreditkonsulenterne.

10. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig, tilgængelig, hurtig og præcis kommunikation.

Vi er for nyligt blevet kunder hos Realkreditkonsulenterne. Det har været en god oplevelse! Vi har fra start valgt den "store pakke", hvor al overvågning og proces er lagt i deres hænder, og hvor vi kun skal takke ja eller nej til de tilbud der kommer, som vi får tilsendt til at tage stilling til, når det er fordelagtigt ift. vores specifikke lån.
For at kunne agere hurtigt, har vi valgt at gå hele vejen og skifte bank til en af de banker Realkreditkonsulenterne har samarbejde med. I vores tilfælde et skifte fra Jyske Bank til Danske Bank. Der er mange papirer og mange ting i sådan et skifte, ny vurdering af huset osv osv. Men det er bare gået snor lige og ultrahurtigt det hele, både med løbende kontakt med Realkreditkonsulenterne og vores nye bank, så det har været en fornøjelse og en stor lettelse.
Nu er så vi sat op til at kunne reagere, når markedet er til det for vores specifikke lån, og vi betaler mere end gladeligt det relativt lille beløb det koster i en omlægnig, kontra de muligheder vi ellers ville gå glip af.
Det er også en ting der er værd at nævne, at man betaler et månedligt abonnement på 199 kr for at have sit lån overvåget, men at man kun betaler de 8000 kr det koster alt inkl, hvis man vælger at lægge sit lån om. En beslutning der er 100% ens egen. Gebyret indebærer al papirarbejde, gennemlæsning osv, og bliver lagt ind som en del af det nye lån. Og i et lån på flere mio., er det jo peanuts, hvis man kan skære en klump restgæld feks. Så man skal ikke have penge op af lommen udover abonnementet, hvilket er fedt.
Så alt i alt en meget tilfreds kunde.
Nu må renter og kurser så gerne begynde at svinge, så vi kan omlægge snart igen :-)

15. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel rådgivning og god service

Vi har nu opkonverteret (igen) efter kyndig rådgivning. Vi får altid god service og rådgivning hos realkreditkonsulenterne - og kan kun give den varmeste anbefaling.

13. Februar 2023

Tip top!!

Hurtig smertefri venlig hjælp og service igennem hele forløbet, der gik meget stærkt!

23. Januar 2023

Rigtig god rådgivning

Rigtig god rådgivning.
Når beslutningen er taget er de hurtige og dygtige til at få tingene gjordt, der kan banken ikke være med.

12. Januar 2023

Har netop omlagt realkreditlån

Har netop omlagt realkreditlån. Ikke overraskende med stor besparelse, men det vigtigste er kommunikationen og sparringen med Realkreditkonsulenterne og i vores tilfælde både Martin og Kasper. Vender altid hurtigt tilbage og besvarer spørgsmål og hjælper med alt. Vildt nemt. De penge de koster er tjent hjem gange 1000 ved en omlægning. De er på din side. Tak.

21. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos…

Jeg har været kunde hos Realkreditkonsulenterne siden 2019, og har aldrig oplevet andet end yderst kompetent og professionel sparring og rådgivning.
Jeg har været mere end tilfreds og kan varmt anbefale deres VIP låneovervågning.
Senest har Kurt hjulpet med en omlægning der har skåret 720.000kr af vores restgæld, og jeg fik i processen tid til at stille alle de mange spørgsmål jeg havde og hjælp til at afsøge mange forskellige muligheder for at finde den bedste løsning for os - Kurt har givet en helt fantastisk service, og det har i øvrigt altid været vores oplevelse hos Realkreditkonsulenterne.

11. November 2022

Fantastisk service

Fantastisk service - har reduceret min gæld med over 800.000 kr. over de sidste 3 år. Altid kompetent og hurtig service og jeg får altid lagt lånene om på en mere hensigtsmæssig måde gennem Realkreditkonsulenten, fremfor banken eller mig selv. Bedste anbefaling herfra.

- Rasmus

7. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste beslutning for min…

Den bedste beslutning for min privatøkonomi! Har fået så god og ikke mindst tålmodig service. Har fået reduceret mit realkreditlån med 380.000 og fået større rådighedsbeløb. Kan kun anbefales.
Peter Bjerre

1. November 2022

Fik nedskrevet restgæld med 30%

Vi sad med morgenkaffen og besluttede at tilmelde os låneovervågning efter en længere pause. 5 minutter senere ringede Kasper - og anbefalede os straks en omlægning af vores 1% fastforrentede realkreditlån til et 5% fastforrentet realkreditlån. I løbet af få timer var omlægningen en realitet, så vi fik nedskrevet vores restgæld med hele 30% - og samtidig en lavere ydelse. Renterne svinger så meget for tiden, så vi vil sætte stor pris på den daglige låneovervågning. Det var i øvrigt 3. konvertering med hjælp fra Realkreditkonsulenterne 😁👍🍷

27. Oktober 2022

Solid rådgivning

God og grundig rådgivning af Kurt. Hans tålmodighed og forståelse for at det er en stor beslutning for os, betyder meget. Vi har følt os trygge gennem forløbet.
Den grafiske måde at sætte mulighederne op på, fungerer virkelig godt.

20. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent rådgivning vedr. realkreditlån.

Fantastisk rådgivning vedr. låneomlægning af realkreditlån. Meget kompetente medarbejdere der ved hvad de har med at gøre. Som kunde føler man sig godt rådgivet. Som V.I.P kunde tager de sig af alt papirarbejdet samt aftaler med bank og realkreditinstitut. Det eneste man som kunde skal gøre er at underskrive dokumenterne i netbank. Jeg vil helt sikkert benytte dem næste gang der opstår en mulighed for at konveretere. Det holder de øje med for mig, så jeg er sikker på ikke at gå glip af en mulighed.

5. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr