Nordisk Design Gulve  Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super flot arbejde, lasse har lavet mit værksteds gulv i mit autoværksted, gulvet var skalle og slidt, lasse har lavet en mega flot løsning med et flot skridsikkert malet gulv jeg kan klart anbefal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valgte at gå med Nordisk Design Gulve til at hjælpe os med vores nye, rå PU-gulv og vi kunne ikke være mere glade for den beslutning! Lasse og hans hold er top professionelle, de holder hvad de lov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hovedstadensmicrocement.dk kom og gav et uforpligtende tilbud og lagde en klar plan for forløbet - Alt er blevet overholdt til punkt og prikke og arbejdet er super veludført. Intet bliver overladt t... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fik lavet et flot stykke arbejde af Lasse med mikrocement på gulv og vægge i bryggers, entre og på badeværelse. Forløbet gik som aftalt og til en fast pris. Efter endt arbejde manglede der noget... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Bodenleger
  5. Küchenstudio
  6. Anbieter von Bürorenovierungen

Vom Unternehmen geschrieben

DERFOR SKAL DU VÆLGE NORDISK DESIGN GULVEHos Nordisk Design Gulve er du altid i centrum. Vi tager os tid til at rådgive og vejlede, så du får den løsning, der passer perfekt til dine ønsker. Med et bredt udvalg af farver og overflader kan det være svært at vælge det rette gulv. Derfor tilbyder vi muligheden for at besøge vores leverandørs showroom, så du kan opleve de forskellige gulvløsninger i virkeligheden. KVALITET OG SERVICEVores epoxy- og PU-gulve er ikke blot funktionelle, men også designløsninger, der skaber unikke rum. Vi overholder alle aftaler, og med 15+ års erfaring sikrer vi høj kvalitet i alle opgaver. Du får altid en professionel og grundig rådgivning, så resultatet matcher dine forventninger. PROFESSIONELT HÅNDVÆRKVi er EPI Danmark-partner og tilbyder 5 års garanti på alt udført gulvarbejde. Med over 1.000 gennemførte gulve har vi erfaring med at levere holdbare og flotte gulvløsninger til private, erhverv og institutioner. KONTAKT OSStår du over for et nyt gulvprojekt? Vi hører gerne om dine planer og giver et uforpligtende tilbud. Ring på 70 77 00 02 eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Stor anbefaling.

Vi har fået lavet det flotteste gulv i vores badeværelse.
Lasse har hele vejen igennem givet en god vejledning, holdt aftaler og haft en stor faglig stolthed i hele processen.
De største anbefalinger herfra.

14. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet silkecement på mit…

Fik lavet silkecement på mit badeværelse af Hovedstadensmicrocement, og det kan helt sikkert anbefales.
Virkelig et flot og omhyggeligt arbejde der er blevet udført.
Tak for den gode service og rådgivning

6. August 2022

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Hovedstadensmicrocement.. Lasse har lavet "Wet sand" gulv i køkken og entre og det står virkeligt flot, lækker farve der giver varme til rummet. God service og kommunikation, kommer bestemt igen hvis andre rum skal laves

5. August 2022

Super flot arbejde🤗

Super flot arbejde🤗
Skarp pris, professionelt og hurtigt udført arbejde. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og kan varmt anbefale Lasse og hans behagelige og ærlige måde at være på.
Nok ikke sidste gang at vi har engageret Hovedstadens microcement.👍

26. Mai 2022

Hej Connie,

Tusind tak. Er glad for i er glade for Jeres nye gulv:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hovedstadens microcement kan varmt…

Hovedstadens microcement kan varmt anbefales. Lasse er virkelig grundig og dygtig i hans arbejde og man mærker tydeligt, at man trygt kan overlade ansvaret til ham. Det er en rigtig rar følelse at stå med, når man ikke ved så meget om håndværket selv. Vi er rigtig glade for resultatet af vores badeværelse.
Det der også betød meget i processen, var at Lasse overholdt vores aftaler/tidspunkter når der skulle arbejdes i vores hjem.
De største anbefalinger herfra!

8. März 2022

Hej Jesper,

Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris og et stort tak for de finde ord:-) Dejligt i er glade for Jeres badeværelse

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super skarp på pris og kvalitet

super skarp på pris og kvalitet, fik lavet badeværelse gulv og vægge.
et flot stykke arbejde af lasse.
kan varmt anbefales til andre.

8. März 2022

Hej Lasse,

Tak for anmeldelsen, og tak for de finde ord:-) dejligt i er glade for Jeres gulv, samt vægge i badeværelset

Mvh

Kanon service .

Kanon service .. holdte Prisen og tidsplan. Vi fik lavet køkken og badeværelse gulv..
kan varmt anbefale Lasse fra hovedstadensmicrocement..👌🏻

3. März 2022

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse, dette sætter vi pris på, og dejligt at hører i er glade for Jeres silkecement i både badbærelse, og køkkengulv:-)

mvh

Perfekt udført arbejde👍

Perfekt udført arbejde👍
Vi fik lavet badeværelse med mirocement ,fantastisk service ,og et meget flot resultat ,samt et meget professionelt arbejde der blev udført.
Fik grundig information under hele forløbet .
Kan kun anbefalde H.M.C
Hovedstadensmicrocement

23. Februar 2022

Hej Annette,

Tusind tak for de finde ord, og tak fordi du lige brugte 5 min på at skrive en anmedelse om din oplevelse med HovedstadensMicroCement.dk :-)

Mvh Lasse

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr