Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med House Wash, som for nylig rensede mine tagrender. Fra start til slut var servicen professionel og venlig. Teamet ankom til tiden og udførte arbejdet g... Mehr ansehen
Jeg fik renset taget plus fliserne rundt om huset, og jeg har aldrig været mere tilfreds og glad. Det var en super serviceminded mand, ved navn Kristian der udførte opgaverne. Kan kun anbefale dette f... Mehr ansehen
God og hurtig service. Fik renset vores tagrender og fliser. Der gik ikke længe fra vi henvendte os til de kom. Bruger gerne House Wash igen i fremtiden :)
OBS Brug aldrig dette firma !!!!!!!!! Vi er 17 huse der Har fået fortaget algerens af house wash ude på vores vænget, og er blevet efterladt med grønne tage, vi har efterfulgt været i kontakt med... Mehr ansehen
- Garten- und Landschaftspflege
- Graffitientfernung
- Schwimmbecken-Reinigungsdienst
- Hochdruck-Reinigungsdienst
- Fassadenreinigung
- Abdichtungsunternehmen
Vom Unternehmen geschrieben
I House Wash arbejder vi hårdt på hver dag at tage rensning af ejendommes ydre til nye højre. Rådgivning og analysering af hver opgave, er med til at sikre vores kunders tryghed gennem hele processen. Kvalitet, glade kunder og imponerende resultater er det vi brænder for!
H. C Andersens boulevard 47, 1553, København, Dänemark
- 61 300 150
- kontakt@housewash.dk
- housewash.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
positive oplevelse med House Wash
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med House Wash, som for nylig rensede mine tagrender. Fra start til slut var servicen professionel og venlig. Teamet ankom til tiden og udførte arbejdet grundigt.
Jeg satte stor pris på, hvordan de forklarede processen undervejs, hvilket gjorde mig tryg ved, at arbejdet blev udført korrekt. Prisen var også meget rimelig i forhold til den kvalitet, jeg fik.
Jeg har tidligere haft erfaring med andre firmaer, men ingen har leveret en så god service til så fair en pris som House Wash. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for rengøring af tagrender eller fliser. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!
God og hurtig service
God service, tilfreds med rens. Virkelig søde og venlige! Kan klart anbefales :)
Me and my boyfriend are both extremely…
Me and my boyfriend are both extremely happy with the cleaning of our wooden terrace. 😊
Very pleased with their services
Very pleased with their services, I recommend!

Antwort von House Wash
We had a nice experience and we are…
We had a nice experience and we are quite satisfied with the cleaning of the gutters

Antwort von House Wash
Jeg er meget tilfreds med tagrenderens…
Jeg er meget tilfreds med tagrenderens og fliserens. Kan kun anbefale 🙂 Jeg glæder mig til at få pudset mine vinduer i næste uge af HomeBob. Rigtig god service. 🙂

Thank you
Thank you! I am really satisfied with the work that has been done. The gutters got cleaned on the day and we also had a an alge treatment of the terrace 🙂. I recommend the company, very professional

Antwort von House Wash
En meget glad og tilfreds kunde
Jeg fik renset taget plus fliserne rundt om huset, og jeg har aldrig været mere tilfreds og glad. Det var en super serviceminded mand, ved navn Kristian der udførte opgaverne. Kan kun anbefale dette firma.
Jeg har fået renset mine tagrender og…
Jeg har fået renset mine tagrender og er meget tilfreds. Jeg kan bestemt godt anbefale House Wash.
Ingen virkning
Firmaets behandlinger af tag imod alger har i det store og hele ingen virkning. Spar pengene.

Virkelig dårlig service
Havde en aftale om algebehandling af tag idag fra morgenen af
Der har ingen været, der kom ingen og de har ingen besked givet.
Virkelig dårlig service
De har fusioneret med Team Homebob her i august…
Da jeg endelig efter 8 timer fik fat i en der lød som om jeg vækkede ham så sagde jeg bliv væk. Nej tak.
OBS Brug aldrig dette firma !!!!!!!!
OBS Brug aldrig dette firma !!!!!!!!!
Vi er 17 huse der Har fået fortaget algerens af house wash ude på vores vænget, og er blevet efterladt med grønne tage, vi har efterfulgt været i kontakt med firmaet og de vil ikke tage ansvar. Brug dem aldrig!!!!!!!!!!!!!
Brug ikke Housewash - red dine penge
17 Huse andelsbolig forening i Kolding valgte Housewash fordi de flere steder poppede op som et troværdigt firma - endda telefonisk kontakt. Vi indgik en aftale efter samtaler og de undersøgelser man nu selv kan lave. De havde en god pris. På dagen ankommer 2 mand som ikke taler dansk (spansk)- de har en varevogn med en stor vandbeholder tilsat nogle lange slanger som de så trækker rundt i området 200-300 meter og fyrer vand stråler over dele af huse og tage. De er dygtige til at filme det hele mens de sprøjter - men resultatet efter de 3 mdr de sagde der skulle gå.. er ikke godt -stadigvæk grønne alger over alt.. Vi tager kontakt til firmaet men der skal gå 6 mdr inden man kan se de har været her. Efter 6 mdr og mange forsøg på kontakt på en person i firmaet som aldrig lige er der. Bliver vi beskyldt for at have fremkommet med trusler og alt muligt mærkeligt utrygt noget. Det er nærmest vores skyld de grønne alger stadigvæk er der.. Vi i vores andels forening ønsker ikke at træde ind på denne vej - men ønsker ikke at i andre derude skal komme ud for det vi har oplevet.
PS de anmeldelser de har på trustpilot om hvor gode de er - Tror vi ikke er troværdigt.
værste selskab
Vi har haft besøg af housewash efter en…
Vi har haft besøg af housewash efter en anbefaling fra en bekend. De var både hurtige og meget effektive, og vil helt sikkert anbefale dem til andre. Jeg var i kontakt med en ung kvinde hvis navn var Melanie som fik mig til at føle mig helt tryk da hun var imødekommende og kompetent i telefonen.
Mega hurtig udrykning
Mega hurtig udrykning! Hvor er det fedt at få ordnet fliser og tagrender, allerede 2 dage efter at jeg havde snakket med en af deres medarbejdere. I øvrigt en flink, imødekommende og kompetent medarbejder. Hun havde et godt overblik over firmaets priser og kompetencer. Intet at udsætte på det udførte arbejde. Benytter dem gerne igen.
jeg havde besøg af House Wash
jeg havde besøg af House Wash, og de gjorde et fremragende stykke arbejde med at rense mine tagrender og behandle tagene mod alger. Jeg var meget tilfreds med resultatet, og prisen var fair. Derudover var servicen også upåklagelig! Jeg kan varmt anbefale House Wash til alle, og jeg giver dem fem stjerner uden tøven. Tak for en fantastisk oplevelse
Fup og fiduser
Dette er i allerhøjeste grad et fupfirma. De har ikke foretaget sig noget som helst - blot sendt en faktura på 22.000kr. De sagde godt nok, at de havde lavet noget, men det viste billeder fra et andet firma, at det havde de overhovedet ikke. Retter man så op og gør noget ved det? Næh nej. Beklager lidt, men man rykker ikke. Helt igennem et sjusket, overfladisk og dårligt firma. Består af for mange tossehoveder, der bare vil have penge ud af firmaer/folk. I, der er så tilfredse, bør måske få nogle til at kigge efter, om I overhovedet har fået lavet det, I har betalt for. Det skylder I jer selv og andre, så de kan tage sig sammen.
Super kommunikation og hurtigt og…
Super kommunikation og hurtigt og veludført arbejde til en meget konkurrencedygtig pris!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.