En af mine kammerater ville virkelig gerne have en trøje. Den var oprindeligt ikke til salg men vi fik den alligevel, super god service
Køber et stykke tøj fra deres nye kollektion og lærer hurtigt efterfølgende at det blot var endnu en tøjfælde som så meget i København. Utrolig ringe kvalitet til en virkelig høj pris. Flotte desig... Mehr ansehen
elsker dette brand! ejer efterhånden 5-6 pieces fra HPS og kan kun sige jeg er tilfreds! utrolig god kvalitet og det er vildt behageligt. prisen er i den dyre ende, men når man tænker på at det er GO... Mehr ansehen
Aug: Rettet fra 1 Stjerne til 3 Stjerner - pga. Albert har vendt retur via mail og vi fandt en god løsning, samt vi har modtaget beløbet retur på banken. Alle laver fejl - det er hvordan fejlen... Mehr ansehen
En af mine kammerater ville virkelig…
Virkelig god service
Overpriser, dårlig kvalitet, arrogance
Utrolig ringe kvalitet til en virkelig høj pris. Flotte designs, men det nytter ikke meget, når intet andet spiller. Ikke særlig imødekommende butik.
Sindsyg fed Butik
Jeg var forbi House Painting Service i København for nylig, og det er uden tvivl en af de mest inspirerende butikker, jeg har besøgt i lang tid.
Butikken føles ikke som en klassisk tøjbutik – mere som et kreativt univers, hvor mode, håndværk og kultur smelter sammen. Udvalget er virkelig kurateret med omtanke: stærke silhuetter, interessante materialer og detaljer, der viser, at der ligger et ægte designhåndværk bag hvert stykke tøj.
Det, der især gør oplevelsen unik, er atmosfæren og menneskene bag. Man mærker tydeligt passionen for design og processen bag tøjet, og personalet er både imødekommende, vidende og oprigtigt engagerede. De tager sig tid til at forklare idéerne bag kollektionerne og skabe en oplevelse, der føles personlig frem for bare et hurtigt salg.
Hvis man interesserer sig for mode, design eller bare vil opleve en butik med en stærk identitet og æstetik, så er House Painting Service absolut et besøg værd. Et sted hvor tøj ikke bare er produkter – men fortællinger og håndværk.
Socialt ansvar og ordentlig produktion!
Tøjet holder, ser godt ud, og man kan mærke, at holdet bag går ægte op i socialt ansvar og ordentlig produktion. Jeg vil helt klart anbefale at folk tage en tur forbi deres Flagship Store i indre by og hører om det arbejde der ligger bag deres produktioner. Kæmpe anbefaling, fra en kunde og ven af huset over 3 år.
Virkelig god oplevelse i butikken
Virkelig god oplevelse i butikken. Blev taget godt imod og vejledt
Ingen rabatkode trods reklame herom
På hjemmesiden reklamere de med 15% rabat ved oprettelse, men man modtager aldrig rabatkoden.
Dårlig service
Dårlig service.
Svarer hverken på tlf eller e-mail, når man skal returnere sin vare.
Fantastisk service
Fantastisk service. De er så venlige og flinke
Ingen form for at sende en varer…
Ingen form for at sende en varer tilbage.
Jeg sendte en T-shirt tilbage men fik ikke penge retur
Scam!!
Ingen kundeservice
Trøje skal sendes retur. Det er nærmest umuligt, og ingen svarer på tlf eller mail.
I mellemtiden har knægten bestilt i en anden str og den kom med det samme.
Det er fanme for ringe!!
Umuligt at få fat på kundeservice og returnere varer
Jeg kan ikke få fat på kundeservice, og ønsker at returnere en julegave. Måden det foregår på, er, at man skal udfylde en formular på deres website, men der kommer intet retur. Jeg har også forsøgt at ringe, ingen tager tlf. Dårlig kundeservice! Overvejer nu at køre ind og se, om deres såkaldte flagshipstore er åben, og returnere bukserne der... første og sidste gang jeg handler hos House painting service.
super fedt tøj og rigtig god service
God kvalitet
rigtig god kundeservice
søde ejere
hurtig levering
Sønnike købte en bluse til 800,- Modtog…
Aug:
Alle laver fejl - det er hvordan fejlen håndteres, men unge kan opgive ved for lang responstid.
Juli:
Sønnike købte en bluse til 800,- Modtog bluse med olie pletter. Klagede og fik lovning på en ny bluse. Dog aldrig modtaget den og nu svarer ejer Albert ikke mere.
Svar??
Har bestilt en hættetrøje i m den var for stor prøvede at få kontakt til firmaets intet svar. Det tager ikke telefonen svare ikke på e-mail det fkn til grin det her🫤
Kom nu chrois
Fkn fedt mærke, god kvalitet, behageligt og sidder som det skal. Kæmpe cadeau herfra
ingen penge retur
Bestilte en hoodie hjem i forkert størrelse. Har forsøgt at sende retur, men har aldrig fået pengene tilbage og de svare ikke når jeg kontakter dem. Der er nu gået over 2 måneder uden at jeg har hørt noget.
Så har ingen hoodie og har mistet 800kr:((((
elsker dette brand!
elsker dette brand!
ejer efterhånden 5-6 pieces fra HPS og kan kun sige jeg er tilfreds! utrolig god kvalitet og det er vildt behageligt. prisen er i den dyre ende, men når man tænker på at det er GOTS-certificeret økologisk bomuld der er i brug. kæmpe 10/10 herfra - Hjerrildclothing
Kan hverken sende retur eller få penge tilbage
Først bestiller jeg 2 hoodies hjem og oplever at man ik kan benytte deres retur label, så man skal have tilsendt den, hvilket tog flere dage før de svarede.
Derefter har jeg sendt min ene hoodie tilbage d. 3 april og har endnu IKKE modtaget mine penge d. 19 april. Elendig kundeservice og dårlig oplevelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.