De liefde voor mooie sieraden weten de meiden moeiteloos over te brengen. Het enthousiasme spat ervan af via social media en in real life! De communicatie verloopt snel en soepel en alles is mogelijk.... Mehr ansehen
Na aankoop direct afgestuurd. Helaas is het pakketje afgeleverd bij de buren.
Goede beschrijving op de site van de siraden, vervolgens na bestellen super snel mijn bestelling in huis, alles naar behoren! En mooi verpakt met persoonlijk geschreven kaartje, verdiend toch al... Mehr ansehen
Vintage sieraden met kleurrijke echte edelstenen. Ringen, kettingen, oorbellen en bedels van 8, 9, 14 en 18 karaat goud. Stuk voor stuk bijzondere exemplaren met verschillende edelstenen en vormen.
Suikerlaan 32C, 9743DA, Groningen, Niederlande
- info@houseofmayana.nl
- houseofmayana.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Na aankoop direct afgestuurd bij de buren afgeleverd
Na aankoop direct afgestuurd. Helaas is het pakketje afgeleverd bij de buren.
Supersnelle verzending van prachtige…
Supersnelle verzending van prachtige oorbellen die voor een leuke prijs zujn gekocht en nog mooier waren dan op de foto!
Snelle reactie via de mail
Snelle reactie via de mail. Fijn dat er meegedacht werd. Alleen hadden jullie aangeboden me op de hoogte te brengen als de groene ring geretouneerd zou worden. Heel lief. Maar uiteindelijk zag ik hem zelf weer te koop staan, zonder dat ik dit wist. Anders 5 sterren.
Je krijgt wat je ziet
De ring was netjes en leuk verpakt.
Ring was net als het plaatje. En ik had hem heel snel al in huis.
Honestly good and all well erea
Honestly good and all well erea
Honestly good 👍 all is well
Honestly good 👍 all is well. I like these area
Very good😻🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Scam kar raha hai 🤬🤬
Fake 😤😤😤😤😤😤😤
Logo ko jhoot bolke rating karwate hai paise ka lalach deke
its amazing i will recomended all…
its amazing i will recomended all everyone
Very good job this is a fantastic
Very good job this is a fantastic
Great experience
It a wonderful , I personally used this multiple time and get great results.. great experience with it
I have experience a great movement here