Kan på ingen måde anbefale Hotel…
Kan på ingen måde anbefale Hotel Sanders.
Jeg boede her på min fødselsdag og fik stort set ikke sovet på grund af massiv støj fra både gangen og værelset ovenover. Da jeg klagede, blev jeg først lovet kompensation og derefter mødt med et tilbud om 10 % – senere 20 % efter jeg protesterede og sagde det svarede til 400 kr for at jeg ikke havde fået min nattesøvn (!?) – uden nogen reel forståelse for situationen. Bo aldrig på værelse 202! Aldrig har jeg oplevet noget ligenende - det er slet ikke i orden. Værelset ligger ud til trappeopgangen ved siden af en elevator og en hoveddør ind til alle de andre værelser - tre steder folk går ind og ud af hele tiden. Og jeg har fået 800 kr tilbage, så vanvittig dårlig service.
Det mest sigende var måske svaret fra hotellet bagefter: De fremhævede, at de håbede, jeg havde nydt den cocktail, de havde givet mig…. Jeg drikker ikke alkohol. Det blev givet til mig fordi jeg fylde år - ikke fordi der var larm hele natten! Hvor ufint kan det være at fremhæve i en sag der handlede om at få noget så basalt som sin søvn, på et såkaldt “luksus” hotel
For mig er det et meget tydeligt billede på hotellets manglende situationsfornemmelse og kundeservice. Jeg føler mig på ingen måde mødt eller set som kunde her - helt forfærdelig oplevelse, så upersonligt.