Hotelmix Bewertungen

1.5

Apparently a scam. They list my house without my knowledge or concent. All info also wrong. I asked them to remove my property. Let's see... Anyone knows how to remove my property from there?

This 'organisation' advertises properties that are privately owned. The freehold of the property to which I refer in this instance is owned by ourselves and advertising units on sites like these is... Mehr ansehen

Sono proprietaria della struttura ricettiva Casa Vacanze Palazzo Primoli Ariccia e dichiaro di non aver dato nessuna autorizzazione alla pubblicazione sulla piattaforma Hotelmix.co.uk Inoltre ho fa... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SCAM website as advised by other…

SCAM website as advised by other reviewers.

Our property is listed, but if you book through this site you will turn up to discover you do not have a booking and I doubt you will be able to get your money back from them

Hotelmix - if you are reading this review, please remove our property with immediate effect, you are not authorised to list it or use our photographs (with all the inaccuracies you have embellished, we certainly don't have tennis courts!) and customers that pay you will not be able to access their booking thereby ruining their holiday. You really are the lowest of the low.

5. September 2023

Stealing my clients

You have my property on your website with no authorisation. When i ask about availability you say i am full. You are stealing my customers and i will be taking out légal action against you.
Lying thieving...

30. Mai 2023

Hotel mix

You appear to have copied reviews off other sites when the other sites have already removed the same reviews
for hotels on Trip Advisor

8. Mai 2023

Scam website

Scam website, they have used our own holiday apartments and photographs without our permission. Do not use this website.

16. August 2022

This is a scam website

This is a scam website. Every review I've seen is fake. I know this because they have written reviews purporting to be about our guesthouse - and others nearby - and we didn't have OTA bookings during the period we had reviews, so it was impossible to have these. Also, virtually every review is written in poor English and with basic knowledge of the area which, if investigated, prove false. For example, advising that there is excellent dining at a named restaurant ten minutes away (a caravan park!).

Don't book through this company or booked.net. Or give the hotel/B&B a ring to check before booking (advisable anyhow).

13. Juli 2022

E' un sito non veritiero

E' un sito non veritiero. Utilizzano un algoritmo sul quale fanno figurarare una struttura occupata e quindi non prenotabile quando poi invece è tutto il contrario. Presumo spingano quelle strutture con le quali hanno qualche interesse.
Sito farlocco.

16. Juni 2022

Piattaforma inaffidabile perché non da informazioni corrette

Inoltre ho fatto diverse prove di prenotazione in giorni in cui la struttura era disponibile e sempre la piattaforma dice che non è disponibile e fornisce strutture alternative. Provare per credere!
Attualmente ho chiesto l'immediata cancellazione della nostra struttura da questa piattaforma.
Francesca Semerano

30. April 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen