Fandt et fantastisk tilbud på ridebukser, 50% De passede i øvrigt som var de syet til mig. Havde en kort telefonsamtale med butikken vedr. min ordre og de var super imødekommende! Levering 29... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super hurtig levering. Super god kundeservice. Det ene par ridebukser var en anden farve end bestilt. De sendte fluks de rigtige afsted, samt en returlabel i mail. Jeg havde de rigtige dagen efter,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvorfor reklamerer I for 10%rabat, hvis man beder om at få sendt reklamerer?? Købte hjelm og ridestøvler til min datter. Ok varene er gode, men det koster jo spidsen af en rumkat, og rabatten vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god service af flere omgange ⭐️ Først vedrørende en reklamation, hvor jeg på under 2 timer fik svar og refundering af penge blev sat i gang. Derefter bestilte jeg en ny stævnejakke, som desværre... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På horsesfashion.dk kan du finde et kæmpe udvalg af udstyr til din hest og ridetøj til dig. Derudover har vi et stort udvalg af staldinventar. Til hesten kan du finde plejeprodukter og tilskudsprodukter, og vi har største udvalg børster og strigletasker. Mangler du lædervarer, som f.eks. trenser, tøjler og gjorde, kan du finde alt rideudstyr hos os. Dækkener til stald, transport, eller fold har vi på lager til alle vejrforhold. Underlag til henholdsvis dressur og spring er fra de mest populære mærker i alle prisklasser. Til rytteren kan vi tilbyder ridehjelme som aller er godkendte og ridestøvler i alle prisklasser. Stævnerytteren kan finde de flotteste stævnejakker, samt funktionelle stævnebukser og stævnebluser på horsefashion.dk. Vi har sikkerhedsveste og rygbeskyttere som nu er godkendt til stævnebrug. Kig forbi siden og se det store udvalg.
Kontaktinformationen
Krebsen 11, 9200, Aalborg SV, Dänemark
- info@horsefashion.dk
- horsefashion.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er så dejligt
Det er så dejligt, de er så hurtige, de afsender altid så man har varene dagen efter .

Hvorfor reklamerer I for 10%rabat
Ok varene er gode, men det koster jo spidsen af en rumkat, og rabatten virkede ikke, nu får vi at se om hun kan passe det ellers må vi jo have byttet.
OPDATERING:
Har nu fået de 10%rabat, så venter jeg kun på at min datter har fødselsdag så hun kan få sine gaver, håber hun kan passe det❤️

Anbefaler
Overskuelig hjemmeside med et godt sortiment og til rimelige priser. Mine varer blev leveret super hurtigt, så jeg kan ikke være andet end yderst tilfreds.

Antwort von Horsefashion
Fin nissehue med elastik i det hvide…
Fin nissehue med elastik i det hvide område, så den passer til forskellige hjelme

Antwort von Horsefashion
Dårlig kundeservice og ingen hjælp
Ok fin webshop og selve det at handle på hjemmesiden var fint, handlede til Black Friday tilbud. Men det ender alligevel med en dårlig oplevelse samlet set, da jeg ved en fejl kom til at klikke et forkert produkt hjem ( der er to der er næsten identiske). Ringede ind for at høre om det kunne lade sig gøre at returnere og ombytte til det rigtige og så stadig få rabatten på den korrekte version. Men det kunne hverken lade sig gøre at ombytte eller få samme rabat på den korrekte vare. Forstår det ikke, svaret var at det var vigtigt at man forstod som kunde, at man udelukkende kunne få rabatten på Black Friday, men den var jo også det jeg troede jeg gjorde. Er med på at jeg selv havde lavet en fejl ved at klikke på det forkerte produkt, men jeg undrer mig over at det slet ikke kan lade sig gøre at imødekomme og give den samme rabat som hvis jeg havde fået den rigtige vare fra start. Er jo ikke ude på at udnytte en rabat men vil selvfølgelig gerne have den som den var tiltænkt ( og var grunden til at jeg handlede der i første omgang).Bare det at der var så lidt lyst til at prøve at hjælpe mig gør at jeg virkelig ikke handler der igen. Der var 0% god service eller forsøg på hjælp da jeg først havde lagt ordren og modtaget varen. Så ærgerligt for det ender med at være en træls oplevelse.

Antwort von Horsefashion
Hurtig levering og god beskrivelse af…
Hurtig levering og god beskrivelse af varen jeg købte. Lever op til forventningen.

Hurtigt og fin betjening
Hurtigt og fin betjening. Varen havde den kvalitet jeg havde forventet

Kundeservice i top.
Super hurtig levering.
Super god kundeservice.
Det ene par ridebukser var en anden farve end bestilt. De sendte fluks de rigtige afsted, samt en returlabel i mail. Jeg havde de rigtige dagen efter, samt en pose vingummi som undskyldning.

Glad kunde🥰
Hurtig levering, god kvalitet ridestøvler 🙏min datter er rigtig glad for dem❤️

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.