Horloges.nl

Waardeloze service, ze hebben hier nog nooit gehoord van klantenservice, na 30+1 dag was het ontvangen horloge van een zogenaamd gerenommeerd merk reeds kapot. Doordat het 30+1 dag was kon ik het horl... Mehr ansehen

Slechte service Slechte informatie Foute beloftes duurt heel lang voordat geld terug word gestort Had 2 horloges besteld doe ingepakt moesten worden Krijg ze toegestuurd niet ingepakt en de... Mehr ansehen

Bedrag geretourneerd. Zoals beloofd is mijn feedback verwijderd. Horloges.nl past echter een soort "chantage" toe om uitsluitend positieve reacties te krijgen. Dat vind ik beneden alle peil. Ik zal no... Mehr ansehen

De website is overzichtelijk en biedt veel keus. De 14-dagen zicht mogelijkheid sprak mij erg aan want je wilt toch eerst zien hoe je keuze er in werkelijkheid uitziet. "Levering binnen 24 uur" klop... Mehr ansehen

1. Uhrengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Horloges.nl is dé online shop voor merkhorloges. Wij zijn officieel dealer van ruim 60 merken. Daarmee bent u verzekerd van garantie. Horloges.nl bezorgt je bestelling snel en zonder verzendkosten. Producten kun je 14 dagen op proef nemen. Niet tevreden, geld terug.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sil

Op de site werd mijn horloge aangeboden in orginele verpakking, met garantiecertificaat. Toen hij aankwam zat hij in een plastic zakje zonder garantiecertificaat. Bij navraag bleek dit zo te kloppen, maar zet het dan niet op de site! Verder is het horloge goed, maar er wordt meer beloofd dan je uiteindelijk dus krijgt.
Na dit bericht kreeg ik alsnog de mogelijkheid een mooie verpakking te krijgen. Dat is voor een kado toch wel wat leuker geven! Bedankt!

7. April 2011
Horloges.nl-Logo

Antwort von Horloges.nl

Beste Sil,

Excuses voor het ongemak. Waarschijnlijk gaat dit om een horloge van Pierre Cardin. Pierre Cardin is het enige merk dat een uitzondering is op wat wij op de website hebben staan.

U heeft trouwens wel gewoon garantie op uw horloge. Uw factuur is het garantiebewijs.

Omdat we het erg vervelend vinden, willen we u graag een mooie verpakking voor uw horloge aanbieden. Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u mailen naar onze klantenservice. Het e-mailadres is info@horloges.nl.

Met vriendelijke groet,
Horloges.nl

Chris

Onmiddelijke informatie over het horloge wat ik wilde. Ik heb meteen besteld en op de dag in huis zoals belooft!

31. März 2011

Perfect!

Bestelling werd de volgende dag in perfecte staat afgeleverd. Ben zeer tevreden en beveel deze web-shop zeker aan.

26. März 2011

Geweldige service!

Mijn voorliefde voor horloges kost een klein vermogen, dus ben online altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Mijn G-shock-verslaving begint langzamerhand serieus te worden, maar ik kon het toch niet laten :)

Horloges.nl is overzichtelijk, heeft uitgebreide specificaties en komt de beloofde levering binnen 24 uur keurig na.

Helaas is mijn geld voorlopig op, maar keer hier absoluut terug!

5. März 2011

Goede ervaring

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan op horloges.nl. Deze is goed verlopen. Goede betalingsmogelijkheden op de site, en gratis verzending via ups. Track & trace via ups is beter dan bij tnt. Op vragen per email wordt accuraat gereageerd. De voorraadstatus op de site van horloges.nl is ook actueel en wordt real time bijgehouden. Kortom een aanrader.

2. März 2011