Hoopla AS Bewertungen 441

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg opplevde det litt utfordrende å ta i bruk Hoppla, og ga litt opp etter å ha påbegynt et arrangement. Dagen etter ble jeg kontaktet av en hos Hoopla som lurte på om jeg hadde behov for hjelp. Det s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt og greit system for å registrere deltakelse til arrangementer. Har foreløpig kun benyttet til gratisarrangementer, så jeg har ikke noen erfaring med betalingsdel. Formoder at dette fungerer li... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var forholdsvis enkelt å opprette arrangementet og lage en fin salgsside som enkelt kunne lenkes fra Facebook o.l. Salgsinntektene kom direkte inn til avtalt konto. Jeg hadde et teknisk problem me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel og oversiktlig Billettsalg! Veldig kjekt å hele tiden ha full kontroll over billettsalget. Nettsiden er enkel å manøvre og alt er forklart i detalj når det kommer til veiledningen. Det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tickethändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hoopla er Norges enkleste system for å selge billetter på nett. 100% selvbetjent, med en sterk norsktalende kundesupport i ryggen.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Dårlig løsning

Dårlig løsning, fikk ikke billettene tilsendt på mail! Ingen kundeservice tilgjengelig. Tror denne siden er en scam! Styr unna!

24. August 2025

Hei Inghild!
Vi beklager for at du ikke har mottatt billettene dine. Vi har kundeservice tilgjengelig på support@hoopla.no, eller via telefon i ukedager på 22 55 21 00.
Vi ønsker gjerne å hjelpe deg, men mangler litt informasjon for å finne ut av hva som har skjedd med billettene dine. Send oss gjerne en henvendelse på support@hoopla.no fra e-postadressen du bestilte billetter til, så skal vi finne ut av det!

Bruk av Hoopla

Bruk av Hoopla
Opplever at det var enkelt å orientere seg ved bruk av Hoopla. Veldig kjekt å ha oversikt over kjøpte billetter. Siden dette var første gang vi benyttet Hoopla, benyttet nok ikke vi alle muligheter, men det kan bli ved en senere bruk. (Sjelden vi har arrangementer hvor vi tar betalt da...)

14. Juli 2025

Klønete kommunikasjom… fikk beskjeden

Klønete kommunikasjom… fikk beskjeden:
«Dette arrangementet har ingen billetter tilgjengelig for salg.
Velg en billett for å fortsette»
Gir usikkerhet omkring om det er noen billetter igjen eller om jeg har kommet til rett sted for å kjøpe billett.
Å gå inn på hoopla.no skaper enda mer forvirring.

16. Juli 2025

Hei!

Vi tar til oss tilbakemeldingen, og er enig i at det er klønete å bli bedt om å velge en billett for å gå videre når det ikke er tilgjengelige billetter til salgs. Dette har vi rettet opp i, slik at det fremover bare vil stå "Dette arrangementet har ingen billetter tilgjengelig for salg" i disse tilfellene.

Utover dette, kjenner vi ikke til hvilket arrangement du forsøker å kjøpe billetter til, så vi kan dessverre ikke si med sikkerhet hvorvidt det var riktig arrangement eller ikke. Her er det flere mulige årsaker til at du får beskjeden om ingen billetter, f.eks. vil man i tilfeller hvor arrangører slipper de første billettene ved et gitt klokkeslett, få denne beskjeden frem til billettene blir tilgjengeliggjort for salg. Akkurat hva som gjelder i ditt tilfelle kan vi finne ut av hvis vi vet hvilket arrangement du ønsket billetter til.

Hvis du trenger hjelp er du velkommen til å kontakte oss på support@hoopla.no, så skal vi hjelpe deg med å finne arrangementet du leter etter!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Hoopla

Veldig fornøyd med Hoopla. 🙂
Godt system som er lett å bruke og veldig god kundeservice.
Eneste som trekker litt ned er at brukeropplevelsen er litt forvirrende når man skal bestille billett via mobiltelefon.

30. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette var en forferdelig erfaring

Dette var en forferdelig erfaring. Bestillte billetter med avbestillingsforsikring - det er ikke mulig å bruke avbestillingsforsikringen med mindre du ligger for døden eller har mistet jobben. Tragisk å prate med alle involverte, det er ansvarsfraskrivelser fra alle kanter og jeg får beskjed om å "bare selge billettene videre"
Penger vil dem i hvertfall ha! Og det har dem forsikret seg om å få, jeg som forbruker har visst ingenting å si. Så der gikk det 4000 + kroner tapt og rett i kassa for Hoopla og Tryg. Jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke kan anbefale Hoopla eller Tryg forsikring til noen. Det er på nivå med scam, føler meg ordentlig lurt og dårlig behandlet.
Jeg føler at selger jeg billettene videre har dem sikkert kansellert dem i tillegg og de stakkarene som kjøper dem kommer ikke inn.

27. Juni 2025

Hei!
Så leit å høre at du har hatt en forferdelig opplevelse.

I henhold til avbestillingsforsikringens vilkår, som fremgår i kjøpsprosessen og sendes til kjøper per epost, er det noen forutsetninger på når forsikringen kan benyttes.
Dette dekker blant annet alvorlige skader, plutselig sykdom, innbrudd, flom i ditt hjem, oppsigelse og mer.
Det er forsikringsselskapet Tryg som avgjør forsikringssakene.

Vi (Hoopla) har ikke innsyn i disse sakene, men dersom du mener din sak faller under disse vilkårene/betingelsene, og har blitt avvist på tross av dette, ber vi deg kontake oss direkte slik at vi kan gjennomgå saken med Tryg.

Billettinntektene går i hovedsak til arrangøren av arrangementet, kun billettgebyret går til oss (og forsikringsgebyret går til Tryg).

Vi ugyldiggjør ikke billetter uten tillatelse fra arrangør, og du står fritt til å videreselge disse billettene. De er stadig gyldig til bruk på arrangementet, så fremt ikke annet er avtalt mellom arrangør og deg.

Enkel å forstå

Enkel å forstå, som arrangør er det kjapt å få svar fra kundeservice om det er noe mann lurer på. Jeg bruker kun Hoopla til våre arrangement.
Ambolt Rock

23. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Publikum hadde problemer med å finne…

Publikum hadde problemer med å finne ParkRock på Hoopla. De søkte på arrangementet og dato m.m. men det kom ikke opp.
Kun på direktelinken og QR koden var det mulig å finne arrangementet

23. Juni 2025

Hei!
Vi ser arrangementet ditt ikke var publisert.
Dersom arrangementet ikke publiseres vil det regnes som et privat arrangement og vil ikke være søkbart i søkefeltet på Hoopla.no

Vi anbefaler å publisere/offentliggjøre arrangementet (via knappen "Publiser arrangementet") dersom arrangementet skal være tilgjengelig for offentligheten

Dersom du har noen flere spørsmål eller behov for hjelp med arrangementene dine er det bare å ta kontakt med oss på support@hoopla.no

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr