Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, prima en snelle service
Bij Hoogenboom Mode staat persoonlijke aandacht centraal. Winkelen is meer dan het vinden van de perfecte outfit; het is een ervaring van genieten, ontspannen en professioneel advies. Vanaf het moment dat u binnenstapt, wordt u hartelijk ontvangen met een glimlach en een vers kopje koffie. Onze winkel biedt een zorgvuldig samengestelde collectie dames- en herenkleding van topmerken. Of u nu een zakelijke outfit, een casual look of iets bijzonders zoekt, ons ervaren team helpt u graag met deskundig advies. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en trouwpakken. Voor heren die een perfect passend pak willen, bieden wij exclusieve maatwerkopties. Van klassiek tot modern, wij zorgen dat elk detail klopt, zodat u straalt bij iedere gelegenheid. Bij Hoogenboom Mode staan kwaliteit en service voorop. U bent altijd welkom om inspiratie op te doen of gewoon een kop koffie te drinken. Terwijl u winkelt, kunnen kinderen zich vermaken in onze speelhoek. Ervaar zelf de unieke Hoogenboom Mode-service en ontdek wat échte persoonlijke aandacht en luxe betekenen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!
Molenstraat 106-108, 6511 HK, Nijmegen, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Duidelijke webshop, prima en snelle service
Fijne winkel met vriendelijk en vakkundig personeel.
Ook is er een atelier waar de kleding kosteloos voor je vermaakt kan worden, alleen in de sale betaal je voor het vermaken (schappelijke bijdrage)
Collectie met veel keus en variatie, ik slaag altijd.
Ook leuk is de bar waar je terecht kan voor koffie, thee of iets fris.
Kortom aanrader!!
Snel besteld, goed verpakt en snel geleverd!
snelle service hoge kwaliteit scherp geprijst
Heel snel en netjes verpakt geleverd,
Helaas past de jurk niet en moet hij retour, dat is ook snel en netjes afgehandeld!
Ik was mijn huisnummer vergeten bij een online bestelling. Dus toen heb ik even gebeld en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan .
Makkelijk te bestellen
Nette prijs
Snel bericht terug
Voor een tweede keer afspraak gemaakt, nadat dit eerste keer mis was gegaan. Stond weer niks ingepland en beloofde pak was niet meer in goede maat beschikbaar. Terwijl beloofd was dat gebeld zou worden als dit niet beschikbaar zou zijn. Rommelige en slordige benadering. Werkprocessen zijn niet op orde.
Ik kom graag in deze winkel.
Vriendelijke service, waarbij je kan zien dat de medewerkers hart voor de zaak hebben en professioneel handelen.
Ook de dames in het atelier denken goed met je mee en werken ontzettend hard.
Kortom top zaak!
Een van de weinige winkels waar je nog echt vakmanschap tegen komt!
Zowel in de mate van advies door verkopers als door de dames op het atelier. Hele prettige ervaring, met ontzettend veel kennis. Daarnaast erg prettig dat er online net zo'n groot en divers aanbod is.
Ik kom zeker terug!
Kom hier al jaren. Fijne winkel, goed personeel, en een mooi aanbod aan merken.
Ik had online een mooi kledingstuk besteld bij Hoogenboom, maar helaas bleek de maat niet goed te zijn. Daarom besloot ik even langs te gaan in de winkel in Nijmegen en daar ben ik heel blij mee!
Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk begroet en kreeg ik meteen een kop koffie aangeboden. De medewerkers namen echt de tijd om me te helpen en samen hebben we gezocht naar de juiste maat. Geen gehaast, gewoon eerlijk advies en topservice.
Daarnaast is de collectie in de winkel echt de moeite waard: stijlvol, van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Hoogenboom is zo’n winkel waar je niet alleen voor de kleding komt, maar ook voor de fijne sfeer en persoonlijke aandacht.
Kortom, een aanrader! Ik kom hier zeker terug.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.