Unternehmen hat geantwortet
De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een fantastische ervaring met mijn telefoongesprek met (ik hoop dat ik haar naam goed schrijf) Maureen van dit bedrijf. Ze is ontzettend deskundig, duidelijk en echt behulpzaam. Maureen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nlOf je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goede keuze van leverancier.
Duidelijke afspraken met correct personeel
Het was een ervaren persoon. Hij wist precies wat er te doen stond. Prima werk geleverd.

Antwort von homeQgo
Heeft ons goed geholpen bij het verduurzamen van ons huis.

Antwort von homeQgo
Vriendelijke en nette medewerkers. Ons huis was erg slecht bereikbaar maar de chauffeur had aan de telefoon voldoende geduld om er te komen.
Ook de installatie ziet er top uit!

Antwort von homeQgo
Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben zeer tevreden. Men was helaas vergeten om te vermelden dat Coolblue het aanvragen van de subsidie zou verzorgen.

Antwort von homeQgo
Prima bemiddeling naar een zonnepanelen leverancier. Toen de uitverkoren leverancier niet reageerde werden direct andere offertes geregeld. Zowel telefonisch als via mail verliep de communicatie uiterst efficiënt en professioneel.

Antwort von homeQgo
Snel een duidelijk overzicht over de eventueel te nemen maatregelen en gekoppeld aan een installateur die binnen 2 weken het werk heeft uitgevoerd.

Antwort von homeQgo
Vrij snelle offerte en alles volgens afspraak verlopen.

Antwort von homeQgo
Ik heb u verzocht mijn telefoonnummer vanwege privacy niet te delen. Nu wordt ik dus toch gebeld door de door u uitgekozen aanbieders van warmtepompen

December 18, 2025
+ Friendly and professional
+ Friendly and professional
+ Agreements are kept
+ Clear quote
- disruption of the heat pump for 1 week but then fixed and fully working
+ Neat work and tidied up again.
++ Recommended!

Antwort von homeQgo
Grondige werk en een passend label.
Coördinatie met Woningschouw kan beter.

Antwort von homeQgo
Maureen gaf me heel veel informatie over isolatie, warmtepompen en zonnepanelen, inclusief duidelijke uitleg over de prijzen, de verschillende opties en wat het slimst is om eerst te doen en wat later kan.
Ze hielp me echt begrijpen wat de meest efficiënte en kosteneffectieve stappen voor mijn huis zouden zijn. Daarnaast was ze heel prettig om mee te praten — professioneel, slim en geduldig.
Al met al ben ik zeer onder de indruk. Uitstekende service en absoluut een aanrader!

Antwort von homeQgo
HomeQgo, adverteerde mij om de Warmtepomp van De Warmte aan te schaffen vanwege zijn prestaties en bruikbaarheid op locatie.
De communicatie met de verliep er slordig, het aangeboden account van DeWarmte was niet werkzaam.
Wel had DeWarmte een snelle levering. Een dag na het plaatsen bemerkte ik dat de installatie niet goed werkte, Druk (water) viel steeds weg. Vlotte actie en terugkoppeling lieten op zich wachten. Contact opgenomen met 9 HomeQgo waar ik goed werd geholpen door Maureen. Door haar acties werd er wel gecommuniceerd met DeWarmte en 2 dagen later volgde een monteur die het probleem heeft verhopen. Gescheurde koppeling waardoor het water uit het systeem liep. Dit was niet te zien daar de koppeling was weggewerk en het water de grond in liep.
Dank Maureen

Antwort von homeQgo
Voor warmtepomp doorverwezen via de consumentenbond, zou €200 korting opleveren en andere voordelen. Ervaring? Slecht! Niet kundige mensen die als doorgeefluik fungeren. Offerte wp uit laten brengen op hun advies, firma aan de andere kant van het land, dakdoorvoer moest ik zelf laten maken, na €200 korting waren ze nog duurder als een offerte die ik zelf had aangevraagd.
Na contact excuses maar geen oplossing..
Dit geval staat niet op zichzelf, bij de offerte (en opdracht) voor zonnepanelen zelfde problemen, ook dezelfde reactie.
Kortom: doorgeefluik zonder meerwaarde
Aanvulling: HomeQgo wil het dossier opnieuw bekijken, maar dat heeft voor mij geen meerwaarde meer, de medewerker gaf destijds aan dat het bij excuses bleef..

Antwort von homeQgo
Doen wat ze zeggen en toen ik geen gebruik maakte van de aanbieding kreeg ik direct mijn aanbetaling teruggestort.

Antwort von homeQgo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.