Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig lækker webshop med lækre varer. Jeg var i kontakt med kundeservice forud for en bestilling da jeg var i tvivl. Sikke en service, virkelig sober og kompetent medarbejder, lyttende og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling. Et hurtigt svar og en frisk tilbagemelding, og i forbindelse med en byttesituation kom pengene prompte. Vi handler gerne igen med Homefeeling. Mv... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I would like to know how other reviewers managed to contact this company as there is no customer services telephone number. I sent an email which was ignored and even when Amazon chased them they sti... Mehr ansehen

4.6

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

13. April 2026

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at leveringen har været hurtig.

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Vi arbejder hver dag på at sikre en god og smidig oplevelse hele vejen igennem, så det var dejligt at høre, at dette også var din oplevelse.

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

31. März 2026

Hej JPL,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Må du få en dejlig dag!

Supergod service

14. März 2026

Hej Jessie,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med servicen. Vi gør altid vores bedste for at give en god oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Må du få en dejlig dag!

Hej Laila,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både bestillingen som nem og leveringen som hurtig. Vi gør os umage for at sikre en enkel og effektiv købsoplevelse fra start til slut.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin vare og fin levering.

Fin vare og fin levering.

26. Februar 2026

Hej Susanne,

Det er en fornøjelse at læse din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen var hurtig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hurtig eksp og gode varer

hurtig ekspedition

1. März 2026

Hej Lis

Mange tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen levede op til forventningerne.

Rigtig god dag

Super hurtig afsendelse

Super hurtig afsendelse, flotte varer, super godt pakket.

13. Februar 2026

Hej Lisbeth,

Dejlig, at høre at du modtog din varer hurtigt og sikkert.

Rigtig god mandag til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse at handle med…

Det var en god oplevelse at handle med Homefeeling.
Mvh
K. E. Simonsen

6. Februar 2026

Hej K. E. Simonsen,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med både god kommunikation og en smidig bytteproces. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen hos Homefeeling igen.

Hej Palle,

Tak for din tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp. Vi håber, at du får lyst til at vende tilbage til os, næste gang du mangler noget nyt til hjemmet. 😊

Rigtig god dag til dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med mit køb

26. Januar 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! 🎉

Hvor skønt at høre, at dunfutterne blev et hit hos fødselaren. Vi elsker at høre, når vores produkter spreder glæde!

God dag

Fint og hurtigt

Fine varer, hurtig levering 👍

30. November 2025

Hej Christina,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dine varer, og at leveringen nåede frem så hurtigt. Vi gør altid vores bedste for, at hele oplevelsen – fra klik til levering – skal være nem og problemfri, så dejligt, at du fik netop denne oplevelse.

Vi håber, du får glæde af dine køb, og vi håber at kunne byde dig velkommen på shoppen igen i fremtiden!

Dejlig dag til dig

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Hurtig og præcis levering

5. Dezember 2025

Hej Birte,

Der skal lyde et stort tak, for at du ville skrive en anmeldelse.
Vi er glade for, at kvaliteten ramte plet – og at leveringen kom så hurtigt, som vi kunne have ønsket.

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside og hurtig…

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

17. November 2025

Hej Charlotte,

Tak for, at du ville give lidt feedback på din oplevelse.
Det glæder os, at du synes godt, om vores webshop og at leveringen var hurtig. Vi prøver altid at gøre det nemt og hurtigt for vores kunder - så hurra for at lykkedes 😊

Lækkert sengetøj fra Sødahl

Lækkert sengetøj fra Sødahl, lever op til vores forventninger. Hurtig levering og god indpakning/emballage.

2. November 2025

Hej Helena,

Tusinde tak for din anmeldelse! 🌟

Det er dejligt at høre, at sengetøjet fra Södahl levede op til forventningerne, Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du vil nyde nætterne i dit nye sengetøj!

Rigtig god dag

20. Oktober 2025

Hej Susan,

Mange tak for din feedback.

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt – vi gør altid vores bedste for, at pakkerne kommer afsted samme dag, som ordren er lagt.

[Din virksomhedsnavn]

fin oplevelse

Varen var ikke på lager, men jeg fik besked om, at den ville komme ugen efter. Det var en "forsigtig" pakke, og den var pakket så godt ind i bobleplast og papir, at den var fint beskyttet.

1. Oktober 2025

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede god information omkring lagerstatus, og at din pakke nåede frem i perfekt stand. Vi prøver altid at pakke vores varer så forsvarligt som muligt, så det er dejligt at høre, at det blev bemærket.

Rigtig god dag til dig

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev ringet op umiddelbart efter bestilling via pakkeboks, at de havde en fragtmand der skulle forbi min adresse dagen efter, om jeg ville have varen leveret til døren. Det må siges at være nærværende og personlig behandling af ordre. Tak for god service.

28. September 2025

Hej Marianne,

Tusind tak din feedback
Selv tak, for at vi måtte komme forbi med din pakke.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at sende til dig igen en anden gang!

Med ønsket om den dejlig dag

Super god

Super god, venlig, proaktiv og hurtig
kommunikation og service

24. September 2025

Hej Vibe,

Tusind tak for de venlige ord! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget imod.

Anne // Homefeeling.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr