Rigtig flotte og simple smykker, kreativ designs, samt super hurtig levering, har intet dårligt at skrive! Er så glad for min ring og er bestemt ikke sidste gang jeg skal handle der!!!! 😍
Købte en ring. Hurtig levering og kvaliteten lever op til min forventning. Dejligt med et sted hvor man kan købe nogle fine billige ringe, uden at skulle bekymre sig om ens nikkelallergi.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan klart anbefale Holm Smykker! Jeg bestilte i går en ring hos dem, men da jeg ikke modtog nogle ordrebekræftelse henvendte jeg mig til dem. Det viste sig at være et forkert opgivet telefon n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har fundet 1 af de smykker de sælger på Aliexpress. Det drejer sig om smykket de kalder for silkering både i guld og sølv.
Vom Unternehmen geschrieben
Holm Smykker er en web shop der tilbyder elegante, kvalitets smykker med skandinavisk design, som passer perfekt til hverdagen og enhver festlig lejlighed.
Ødisvej 21, 6070, Christiansfeld, Dänemark
- info@holmsmykker.dk
- holmsmykker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig flotte og simple smykker
Smykker fra aliexpress

Rigtig god service
Jeg kan klart anbefale Holm Smykker!
Jeg bestilte i går en ring hos dem, men da jeg ikke modtog nogle ordrebekræftelse henvendte jeg mig til dem. Det viste sig at være et forkert opgivet telefon nummer, hvilket er min egen fejl! Det gik vidst lidt hurtigt. Men Holm Smykker var rigtig gode til at hjælpe, og vi fik lyst problemet kort efter.
Glæder mig sådan til at modtage min ring.
Klar anbefaling herfra.

Antwort von Holm Smykker
Kvaliteten i top og god service
Kvaliteten i top og god service! Køber i hvertfald alle mine kommende smykker herfra

Antwort von Holm Smykker
Kan klart anbefale at handle hos HOLM…
Kan klart anbefale at handle hos HOLM Smykker!
God service og hurtig levering!

Antwort von Holm Smykker
God kvalitet til ingen penge
Intet at klage over - flotte smykker til gode priser, hurtig levering og god service!

Utrolig god hjemmeside
Meget let hjemmesiden, og rigtig fine udvalg, de har af forskellige smykker. Kan i den grad anbefales!!

Antwort von Holm Smykker
Er virkelig glad for mine ringe!
Er virkelig glad for mine ringe!
Har selv haft problemer med små fingre, og det har derfor været svært at finde ringe i min størrelse, som også er af god kvalitet.
Pga. at ringene kan justeres hjælper det en hel del.
Køber klart igen.
Kvalitet, flotte designs og hurtig respons
Smukke smykker og go’ kvalitet for små penge 😍 Helt vildt god service, de er så nemme at komme i kontakt med. Køber her igen!

Super service!
Kan klart anbefales. Super lækker kvalitet og super service

Antwort von Holm Smykker
Kan i den grad anbefales
Det er virkelig nogle flotte smykker, der er til at betale for.
Plus der er styr på tingene og god kundeservice.

Antwort von Holm Smykker
God kvalitet til gode priser
God kvalitet til gode priser, kan virkelig anbefales!

Antwort von Holm Smykker
Købte en ring til min kæreste
Købte en ring til min kæreste, og hun var superglad for den!!
Plus rigtig go service og go kvalitet.

Antwort von Holm Smykker
Ingen problemer ift. min nikkelallergi
Købte en ring. Hurtig levering og kvaliteten lever op til min forventning.

Antwort von Holm Smykker
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.