Hollandse Gordijnen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een professionele vakman. Werkt hard, komt alle afspraken perfect na en levert kwalitatief een uitstekend product. Zeer aan te bevelen deze top profi!! Hans Van Es Zeist

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele aardige man. Echt vakmanschap. Verstand van alle soorten ophangsystemen. Goed advies geleverd. Wij hebben lastige draai kiep deuren en hij wist hier wel raad mee. Ruime keuze uit material... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een snelle service! Via schoonzus dit adres doorgekregen, appje gestuurd en direct reactie. Binnen 2 dgn kwamen ze met stalen en div mogelijkheden voor gordijnen en houten jaloezie. Geweldig nie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gardinengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

De gordijnen en raamdecoratie website van Hollandse Gordijnen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via mijn moeder in contact gekomen met…

Via mijn moeder in contact gekomen met hem,waar hij eerst geweest was en zei erg tevreden is geworden. Toen ik het zag wou ik het ook!hij heeft ze opmaat besteld en had keurig werk geleverd. Erg blij met het product en zijn goeie service.aanrader!!! Dhr yeong

14. Mai 2026

Top bedrijf en service

Deze man weet wat hij doet ,hij is aardig netjes en geeft goede service en uitleg .
We zijn blij met onze plissé horren .
Nogmaals dank
Fam de ridder

1. Mai 2026

Plaatsing horren plisee

Vandaag onze plissé hordeur en ramen geplaatst echt een top man en hele goede nette service ,zulke mensen zie je niet veel meer .nogmaals heel erg bedankt .
Fam de ridder

1. Mai 2026

Antwort von Hollandse Gordijnen

Wij danken u hartelijk voor uw positieve feedback. Mocht u in de toekomst opnieuw behoefte hebben aan onze diensten, dan staan wij graag voor u klaar.”

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een vakman met passie voor zijn werk

Een vakman met passie voor zijn werk. Hij heeft vorig jaar ons hele huis gedaan met lamellen, horren en rolgordijnen. Erg keurig werk, met daarbij service met een glimlach. Wij raden hem absoluut aan.

22. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker een aanrader voor je maatwerk gordijnen

Onlangs plissegordijnen en een dubbel rolgordijn hier aangevraagd na positieve reacties te hebben gelezen op internet. Meneer maakt z’n reputatie waar. Reageert snel, is duidelijk, denkt mee en levert goed materiaal en werk af. Nogmaals bedankt!!

10. Februar 2025

Wat een snelle service!

Wat een snelle service!
Geweldig nieuws want de gordijnen en jaloezie waren binnen 4 wkn klaar en nog geen 2 dgn later hing alles op zn plekje!! Super bedankt wij zijn er erg blij mee!

25. Januar 2025

Antwort von Hollandse Gordijnen

Bedankt voor uw postitieve feedback. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u betekenen, neem dan zeker opnieuw contact op met ons.

Hollandse Gordijnen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven. Want hij verdient er zeker 10!

Hij is een echte vakman en hij beschikt over ontzettend veel ervaring. Via Facebook kwam ik bij zijn bedrijf terecht, een dag later zat hij bij ons aan de keukentafel. Hij geeft passend advies en legt alles duidelijk uit.

Wij bestelden voor onze complete woning 9 jaloezieën en inbetween gordijnen.

Lever- en montagetijd zijn super snel. Hij werkt voor een eerlijke en realistische prijs! Hij communiceert ook duidelijk en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Wij zijn super tevreden over de geleverde diensten! Hij nam zelfs nog de tijd om een oude jaloezie voor ons opnieuw op te hangen, aangezien deze verkeerd was gemonteerd. 👌🏼

Onze ervaring met Hollandse Gordijnen krijgt 5 sterren!

27. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en prachtige inbetweens…

Super service en prachtige inbetweens en plissé gordijnen geplaatst. Hij neemt ruim de tijd en gaat niet weg voordat alles perfect in orde is.
Aan te raden.

6. Juni 2024

Super blij met mijn nieuwe rolgordijnen

Super blij met mijn nieuwe rolgordijnen
Ondanks het lastige raam super netjes geworden maatwerk !!

24. November 2023

Echt een aanrader!

Via Google zijn wij bij Hollandse Gordijnen gekomen en na het lezen van de positieve reviews, hebben wij een afspraak gemaakt. Leuk gesprek gehad en alle mogelijkheden zijn duidelijk uitgelegd en besproken. Er wordt goed meegedacht. Direct hebben wij de order bevestigd en zoals beloofd na 3 weken zijn ze geleverd en opgehangen. Zeer tevreden over het contact, de gordijnen. Echt een aanrader!

5. Mai 2023

Super service.

Super service.
Ik heb mijn vitrage en overgordijnen op maat laten maken incl. ophangen in de woonkamer.
Aangezien mijn appartement niet geheel recht loopt, maar door de deskundigheid van meneer hangen ze perfect op maat.
En een snelle service.

12. April 2023

Plissés/inbetween gordijnen

Het hele huis voorzien van raamdecoratie. Het resultaat mag er zijn! Goede communicatie, kan het bedrijf zeker aanbevelen.

11. April 2023

Laat je verrassen!

Mooi bedrijf die persoonlijk contact hoog in vaandel hebben staan. Ze leveren fraaie producten. Contact ze en ervaar eea zelf!

6. März 2023

beste duo rolgordijnen!

hele aardige persoon. meneer heeft me heel blij gemaakt met het resultaat. dankbaarder kan ik niet zijn.

Als u duo rolgordijnen nodig hebt raadt ik u deze site aan.

27. März 2023

Antwort von Hollandse Gordijnen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr