Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjd. Hög kvalitet på produkterna och superbra bemötande och support från personalen när PostNord i vanlig ordning strulade till det med leverans. Men jag fick mina saker och kunde inte vara mer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt schysst löst av er att skicka muc offs kedjekit & en flaska tvättmedel då jag fick vänta väldigt länge då jag hade beställt Motuls kedjekitt (smörj & rengöring) som var försenat från Motuls si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och snabb service med tydlig information om status på beställningen. Dessutom separat mailinformation med information om just den produkt jag köpt och hur jag ska montera/installera den. Ha... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Hojstyling värnar om 100% nöjda kunder. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt och allt som berör mc-styling och mc-tillbehör. Om du saknar något på vår sida, behöver hjälp att montera eller vill ha inspiration och tips. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontaktinformationen

Tydliga svar
Bra priser

6. September 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Vad kul att du blev nöjd med ditt köp och servicen hos oss. :) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ganska snabb leverans och väl…

Ganska snabb leverans och väl förpackat.
Dock inte en enda beskrivning, men efter ett tag så förstod jag att det måste man ladda ner.

Problem nr 2 var den för mig med halvklass syn, en nästan helt obefintlig märkning på enheten om var man kopplar in sladdarna, som gjort för felkoppling!

30. August 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Johnny! Tack för din order och feedback. Jag har kikat på din order och ser att du beställt en M-unit vilken är en avancerad och mycket liten elektronikbox från Motogadget. Denna är inte helt enkel att koppla in, det håller jag med om. Jag har kollat närmare ang. instruktionerna och Motogadget skickar inte längre med instruktionerna i pappersform utan har istället en stor QR-kod med texten "Scan for instructions" som syns inuti lådan när man packar upp boxen. Vi har ju också manualen på produktsidan för att underlätta för våra kunder. Om du har problem eller behöver support med inkopplingen eller något annat kan du kontakta oss på support@hojstyling.se så hjälper vi dig. Ha en fin måndag! /Niclas, Hojstyling.se

otroligt bra service

Snabba leveranser och otroligt bra service man får hjälp snabbt via deras support chatt.

27. August 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Vad kul att läsa om din köpupplevelse hos oss Foffe. Vi hoppas du haft en bra hojsommar! Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Otroligt bra support

Mycket bra kundsupport. Behövde maila en del fram och tillbaka om produkter inför ett köp. Hojstyling svarar snabbt och trevligt och är mycket pålästa om alla produkter de säljer.

Behövde returnera en produkt och detta fungerade utmärkt. Jättebra köpupplevelse.

19. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Magnus! Tack för din fina recension. Vad kul att läsa om din upplevelse av köp och vår support. Vi jobbar hårt för att hålla hög nivå på vår support. Vi hoppas på ett återseende. Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Köpte backspeglar

Köpte backspeglar. Blev positivt överraskad över skillnaden på dom gamla jag hade (dom jag bytte va inte orginal speglar) och dom nya. Jag åker v-twin och dom gamla vibrerade en del. Men dom nya vibrerade inte och hade bättre synfält! 👍

7. August 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Pelle! Tack för din fina recension. Vad kul att det blev över förväntan med dina nya speglar. Hoppas du haft en bra hojsommar! Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

snabb leverans !!!!!!

9. August 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Leif! Tack för din fina recension. Det glädjer oss att höra om din köpupplevelse. =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, bara bra!

29. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Niclas! Tack för din fina recension. Det glädjer oss att höra om din köpupplevelse. =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Bra utbud och pris!

Bra utbud, pris och snabb leverans! Rimlig fraktkostnad. Att jag sen beställde fel och fick lägga en beställning till och därmed dubbel fraktkostnad (istället för gratis frakt) kan jag ju inte beskylla nån annan än mig själv för.

25. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Simon! Tack för din fina recension. Vad kul att du är nöjd med köpupplevelsen hos oss. Hoppas det blev bra på hojen! =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris, hög träffsäkerhet och snabb leverans

Köpte backspeglar till hojen. Tidigare recensioner nämnde att de passar fint på min modell, alltid osäkert i vilken grad man kan lita på dessa recensioner men jag testade. Priset var bra och jag kan nu säga att jag instämmer helt i tidigare yttranden om dessa backspeglar. Passar skitbra, över förväntan och leverans snabbare än aviserat i bekräftelsemail. Då blir man en nöjd kund!

12. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Martin! Tack för din fina recension. Vad kul att det blev bra på hojen och att det överträffade dina förväntningar. Vi hoppas på ett återseende framåt. =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varan fyllde verkligen sin funktion🤟…

Varan fyllde verkligen sin funktion🤟 tyvärr så var jag klantig vid beställningen och skrev Bosse istället för Bo vilket ledde till 4 dagar försening😡. Om man ska komma med någon "kritik" så kanske en liten extra fråga med text som påtalar vad som kan hända som i mitt fall. Mvh "Bosse" kommer fortsätta att handla hos er när behovet finns.

18. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Bosse! Tack för din recension och feedback. Ja, Postnord är hårda med att namnet på paketet behöver matcha namnet på ditt ID. I detta fall var det lite väl nitiskt kan jag tycka. Hoppas på ett återseenda framåt! Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Snabb och smidig

Från beställningen till leverans. Enkelt och snabbt

Har bara provat prosten ett par timmar. Och mer än nöjd

10. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Johann! Tack för din fina recension. Det glädjer oss att höra om din köpupplevelse. =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans. Tydligt vad den passar till samt en bra guide för montering.

4. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Det glädjer oss att höra om din köpupplevelse. =) Ha en fin fredag! /Niclas, Hojstyling.se

Bra och snabb leverans

Passade som dom skulle och snabb leverans :)

5. Juli 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Vad kul att det satt bra på hojen och att du är nöjd med ditt köp! =) Ha en fin dag! /Niclas, Hojstyling.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans o till fullo som…

Snabb leverans o till fullo som produktbeskrivningen.

24. Juni 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Tommy! Tack för din fina recension. Vad kul att du är nöjd med våra beskrivningar och din order hos oss. =) Ha en fin dag! /Niclas, Hojstyling.se

Godkänd vid besiktning

Klarade bullermätning vid besiktning.
Kanoners

25. Juni 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej Filip! Tack för din fina recension. Vad skönt att det gick bra på besiktningen! =) Ha en fin dag! /Niclas, Hojstyling.se

Hittade vad jag sökte

Hittade vad jag sökte.
Bra information vid frågor

12. Juni 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Vad kul att du är nöjd med vår support och ditt köp. Vi hoppas på ett återseende. =) Ha en fin dag! /Niclas, Hojstyling.se

Leverans som utlovat

Leverans som utlovat, fina grejor!!
Helt nöjd!

8. Juni 2024

Antwort von Hojstyling Sweden AB

Hej! Tack för din fina recension. Det glädjer mig att läsa om din köpupplevelse Mats! =) Ha en fin dag! /Niclas, Hojstyling.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr