Hofstedevanlier Bewertungen 7

2.3

2.3

Mangelhaft

Ook ik ben in de val gelopen

Ook ik ben in de val gelopen. Het lijkt een betrouwbare Nederlandse site maar erachter zit een Chinese webwinkel die de verschrikkelijkste rommel opstuurt. Ik bestelde skinfoundation met een bijhorende kwast. Het zag er op de site allemaal prima uit . 2 weken later ontving ik het meest waardeloze mini kwastje denkbaar en zonder foundation. De bestelling was geleverd!! Pure oplichterij. Weg van blijven.

22. April 2026

Heel vaag

Ik heb 3 weken geleden iets bestelt en nog niks gehad. Kan er niet achter komen waar ze zitten en krijg ook geen info over de bezorging

7. April 2026

waardeloze webshop

waardeloze webshop, lang wachten op bestelling, nog steeds niks binnen... diverse emails gestuurd dat ik mijn geld terug wil, krijg je als antwoord dat het kan omdat de bestelling reeds is verzonden , weken verder nog steeds niks ontvangen

14. April 2026

Made in China-verkopers.

Een zeer, zeer slechte leverancier. De levering van het gekochte artikel zou binnen 2 dagen zijn. Helemaal onderaan lees je dat het mogelijk 6 tot 9 werkdagen jan worden...met uitloop! Deze firma koopt de artikelen dus gewoon in China! Ze strijken het prijsverschil op, dat je net zo goed zelf had kunnen verdienen! Ze doen zich heel netjes voor, maar ze lichten de boel gewoon op, houden zich niet aan de afspraken, die op de site staan. Slechte zaak!

21. März 2026

2stuks anti vorst beschermer voor de…

2stuks anti vorst beschermer voor de auto gekocht na lang wachten ontvangen, producten werken beide niet, na inmiddels 15 mails verder nog steeds geen geld retour Hofstedevanlier wil slechts 50%vergoeden. Nu naar rechtsbijstand. SCHAAM je Hofstedevanlier !!

16. März 2026

Beetje domme aankoop gedaan

Beetje domme aankoop gedaan. Apparaatje dat door soort magnetische golven je autoruiten zouden ontdooien.

Was misschien ook wel te mooi om waar te zijn.
Het apparaatje laat alleen een lampje flikkeren.
Na onderzoek zijn er ook wel filmpjes op youtube,
waarin mijn bevindingen bevestigd worden.
Zoek maar naar Electromagnetic Antifreeze Car Snow Removal Device Review & Test On Actual Snow

Nu schreef ik hen en kreeg ik als antwoord dat ik t op mijn kosten naar China moest sturen. Stond in hun voorwaarden.
Volgens mij blijft de verkoper toch wel verantwoordelijk voor wat hij verkoopt?

Bij aankoop werd ook pas later aangegeven, dat t uit China moest komen.
Dit is wel geld verdienen door een scam te verkopen. In een Nederlandse winkel!

15. Januar 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen