Da vi skulle have fornyet vores varmeblæser i sommerhuset, var det naturligt for os at henvende os hos H-N tekniq igen. Servicen vi fik for to år siden var vi glade for - derfor. Også denne gang fik... Mehr ansehen
Rigtig fin oplevelse at få Henrik til at installere varmepumpe i vores sommerhus. Han meldte hurtigt tilbage med 3 seriøse bud på forskellige varmepumper og gjorde opmærksom på at jeg stadig kunne få... Mehr ansehen
Professionelle og kompetente teknikere, som altid er hurtige til at få løst de opgaver som de bliver udfordret med på vores Marina. Vi bliver altid mødt med venlighed og godt humør. Et samarbejde... Mehr ansehen
super god service Prof opsætning af Varmepumpe vidste hvad han have med at gøre fik en rigtig god vejledning af pumpe og kørte ikke før alt var som det skulle være HN -TEKNIQ APS KAN JEG KUN ANDBEFALE... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
salg-service og montage af varmepumper Vi er et mindre installationsfirma, som har base i Horsens. Vi installere varmepumper i hele Region Midtjylland. For os er det vigtigt at vi igennem en dialog med kunden finder den helt rigtige løsning til netop jeres behov og er med helt fra rådgivningen til afleveringen. HN-TEKNIQ ApS er VE-Godkendt som er jeres garanti for at vi er uddannede til og vejlede og dimensionere en varmepumpe efter jeres behov. Vi er også KMO certificeret som er din garanti for at vi er udannede til og arbejde og håndtere kølemidler
Jyllandsgade19, 8700, Horsens, Dänemark
- hn@hn-tekniq.dk
- hn-tekniq.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God, troværdig og pålidelig service
Også denne gang fik vi den service vi nu må sige at vi forventede.
meget god
hurtig tilbagemelding på spg. hurtigt for udførsel fair priser. meget behagelig
Professionel og rettidig service.
Vi bliver altid mødt med venlighed og godt humør.
Et samarbejde der fortjener topkarakter.
Top service
Hurtig, professionel, saglig og ikke mindst behagelig betjening - absolut en positiv oplevelse!
God service og flinke montører.
Vi fik løst vores problemer med fugt i garagen med ventilation 😊
Kan klart anbefale HN Tekniq
Kan klart anbefale HN Tekniq, de løste en opgave i Aarhus som var til 5 stjerne, kom til tiden, udførte et klasse stykke arbejde og til aftalt pris.
Rigtig god oplevelse og super fint resultat!
Jeg fik HN-TEKNIQ anbefalet og jeg giver gerne anbefalingen videre.
Hurtig respons og super godt resultat. Jeg er meget tilfreds!
GODT ARBEJDE - TAK
Super fleksibel og serviceminded og laver arbejdet effektivt og korrekt iht regler. Fair pris og meget behageligt at have Henrik til at lave vores installationer i nybygget udhus, selvom de gamle installationer drillede lidt. Det var meget gamle (ikke helt lovlige) installationer. Kan absolut anbefales.
Vi havde en ejerskifteforsikring sag og…
Vi havde en ejerskifteforsikring sag og HN-Tekniq guide os rigtig fint igennem og vi fik fuld dækning også på grund af deres grundige dokumentation og profesionelle tilgang til opgaven.
De varmeste anbefalinger.
Min fætter sagde de var uprofessionelle faktisk
Min fætter sagde de var uprofessionelle, efter han talte med dem i telefon. Han bliver aldrig sur det første gang jeg har set ham sån så der må være noget om snakken?
Det var den værste service jeg…
Det var den værste service jeg nogensinde har modtaget, fortalt ham jeg ville ha et toilet monteret ligegyldigt prisen manden lagde på på grund af jeg var i hørsholm og han var i helsingør kan ikke anbefales til nogen
God og professionel service
God og professionel service, og meget kompetente og arbejdsomme medarbejdere :-)
Yderst kompetente og arbejdsomme…
Yderst kompetente og arbejdsomme medarbejdere, som ikke spilder tiden på unødvendigheder.
Altid god og professionel service til…
Altid god og professionel service til tiden.
Konkurence dygtige priser.
Alt var godt fra start til slut og en…
Alt var godt fra start til slut og en sensyg hurtigt institution og det er alle pengene vær ....
En virkelig dygtig mand
En virkelig dygtig mand, opsatte min varme pumpe.
Alt spillet 100%
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.