HJULSTER - Udkørende Dækcenter Bewertungen 117

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et ødelagt dæk fredag eftermiddag var gode råd dyre. Jeg var igennem flere værksteder, som ikke havde dæk til Tesla Model Y på lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dæk, finder (falder over) Hjulster på google og sender en mail, Anders følger op samme dag og rådgiver om dækmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders fra Hjulster er fantastisk professionel. Her er der tale om et menneske der gør dette fordi han holder af det og aktivt har valgt vejen. Kommer præcist på det aftalte tidspunkt, hjælper med hju... Mehr ansehen

1. Reifenhandel
  2. Kfz-Chemikalienhandel
  3. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  4. Autowerkstatt
  5. Fahrzeugzubehörgeschäft
  6. Felgenfachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

HJULSTER er dit udkørende dækcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdæk - nye sommerdæk og nye helårsdæk inkl. montering, afbalancering, vægte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dæk ved punktering , permanent lapning af bildæk i vores udkørende dækcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dækhotel til bare 245 kr pr. sæson i opvarmet lager så dine dæk holder længere og fælgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dækskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dækcenter i København, dæk til bilen i Roskilde, nye vinterdæk Ballerup eller måske sommerdæk i Herlev. Hjulster hjælper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildæk og vores mobile dækcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dækcenter - bere udkørende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER Udkørende Dækcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig udrykning, fair pris. Bare lige i skabet.

13. April 2026

Hej Søren,
Jeg er superglad for at du ville bruge os og jeg er glad for at du kom godt videre.
Mvh Anders :-)

Wow en service

Wow en service!
Det var bare en 5/5-oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra.

19. März 2025

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

...og din anmeldele var da også bare en 5/5-oplevelse for os :-) Mange tak.

Du er meget velkommen en anden gang <3

Nemt og hurtigt 😊

Nemt og hurtigt 😊
Særdeles flink montør og alt fint ✔️
Vi kommer igen.

7. Januar 2026

Hej Lars,
Tak for anbefalingen :-) Du skal være så velkommen!
Rigtig god dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom inden der var gået en time

Kom inden der var gået en time, fra jeg ringede.
Meget servicemindede og professionel.
Fantastisk med et firma som kommer og fikser et fladt dæk, der hvor bilen holder. Fri for at vente på vejhjælp og på at mekanikeren har tid til den.
Og så ligger de end ikke i den dyre ende, når der skal betales
De får min varmeste anbefalinger

29. Dezember 2025

Kære Lea,
Mange mange tak for de flotte ord. Vi elsker du sætter pris på vores ydelse og du skal være så yderst velkommen en anden gang 🍎🙂

Dygtige folk

Dygtige folk! Både de udkørende og i admin.
Fantastisk at komme ud til sin bil på p-pladsen og så er der bare kommet tjek på tingene.

15. September 2025

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Kæmpe tak, Nikolaj! Nogle gange skal man også rose sine kunder. Fem stjerner herfra også.

Hej Eva :-)
Vi er edder glade for at kunne hjælpe dig, og vi er ligeså edder glade for dine fine ord. Du er jo lige givet den bedste anmeldelse nogensinde. SEKS STJERNER! Endnu ikke overgået. Tusind tak :-)

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Fra jeg ringede, til I havde været der og skiftet alle dæk gik der 1 time!!!!
Det kan i godt være stolte af. Det er ikke en service man ser mange steder!

15. Juni 2025

Hej Christina,
Nåh ja ok.... Man bliver da helt forlegen :-) :-) :-) Meget fine ord. Vi gør vores bedste, og vi er glade for at det bliver prissat. Mange tak for anmeldelsen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg kom til at smadre dækket på min…

Da jeg kom til at smadre dækket på min kærestes bil, nåede panikken lige at sætte ind – jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kæreste. 😬 Men så kom Chris og Hjulster til undsætning.

Få timer efter mit første opkald var dækket skiftet, og bilen kørende igen. Servicen var både hurtig, professionel og virkelig venlig. Chris fortjener en ekstra tak for sin venlighed.

12. Februar 2025

Hej Caroline,
Tak for de fine ord! :-) :-) :-) Vi håber at kæresten er blevet god igen. Ellers må du lige bage en kage eller noget...
Du er meget velkommen en anden gang :-)

Verdensklasse medarbejder

Jeg var lidt på bar bund, da jeg opdagede mit dæk var helt smadret på bilen..

Ringede ind, og fik fat i en herre ved navn Chris.
Chris er en tålmodig, super flink og dygtig medarbejder i har på holdet!
Han fik koordineret og hjulpet på verdensklasse vis.
Udover dette, var jeg positivt overrasket over prisen.
Tusinde tak for hjælpen!

12. Februar 2025

Hej Lucas,
Sådan! Det er jo netop den oplevelse vi gerne vil give selvom kunden ikke nødvendigvis ved noget om biler, dæk og lignende. Dejligt at din oplevelse har været god. Du er meget velkommen en anden gang :-) Jeg giver Christopher et klem fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem booking og super god service

Nem booking og super god service. Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem.

15. Januar 2025

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Super fedt! Mange tak for stjernerne, Troels. Vi er meget glade for at du kan lide vores service :-)
Rigtig god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God service, kedelig fakturering

Hurtig til at svare, god service på opgaven.

Ærgerligt at den gode oplevelse blev modvejet af dårlig fakturering der betød ekstra gebyr for mig da min regning blev sendt til en mailadresse jeg ikke benytter. De havde mit nummer og kunne have kontaktet mig der.

22. Januar 2025

Hej Mette,

Jeg sætter stor pris på din tilbagemelding. Dog vil jeg meget gerne gøre hvad jeg kan for at gøre din totaloplevelse bedre end de tre stjerner 🙂
Hvis der er tale om en administrativ fejl, som ligger hos os, skal den tages på vores skuldre, og ikke betales af dig.
Du hører fra mig 👍🏻

Mvh. Anders fra Hjulster 🙂

Super dækservice

Super dækservice. Mødte op på min adresse og skiftede dæk og har opbevaret vinterdæk til i dag. Aftaler blev holdt og de er virkelig servicemindede og hjælpsomme. Største anbefaling fra mig.

17. Januar 2025

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Rigtig mange tak for ordene, Elin :-)

Vi er meget glade for at have kunnet hjælpe dig. Lad os endelig vide, hvis der er noget vi kan gøre en anden gang. :-)

Rigtig god weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, imødekommende og effektive.
Vil klart bruge Hjulster igen 👍🏽

10. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Punkterede mit ene fordæk på Røsnæs…

Punkterede mit ene fordæk på Røsnæs lige før nytåret. Ingen kunne hjælpe i området men det ville Hjulster til trods for den lange afstand. Super god service . Kan klart anbefale dette firma.

30. Dezember 2024

Hej Ane,

Mange tak for stjernerne :-) Vi er glade for at du kunne have gavn af vores service.

Rigtig godt nytår! :-)

Mvh. Anders fra Hjulster.

Fantastisk service

Hurtig betjening, ringede om morgenen og de kom samme dag og ordnede det. Vi behøvede ikke være ved bilen og blev informeret om de var på vej og efterfølgende at det var klaret. Fornuftig pris for arbejdet, nem betaling over Mobilepay. En rigtig god oplevelse, kan klart anbefales.

16. Dezember 2024

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Hvor er det bare dejligt med en fin anmeldelse :-) Vi er meget glade for at du tager dig tid til at hjælpe os på den måde. Du er meget velkommen en anden gang :-)

Super fin service

Hjulster kom hjem til mig og skiftede min bils dæk. Super flink og dygtig.
Monster fedt at spare logistikken med at skulle ud og aflevere bilen på værksted.
Dialogen var både, før, under og efter super fin. Rimelige priser og søde mennesker.
Kan varmt anbefales!

30. November 2024

Tak, Hanne :-)
Vi er meget glade for at du kan bruge vores service og sætter pris på den. Sig endelig til en anden gang :-) :-) :-)

Topklasse firma

Dette firma er simpelthen topklasse, fantastisk kundeservice, giver gode råd og vejledning på de spørgsmål man nu måtte have. Elsker det koncept med at de køre ud til der hvor man nu vil have skiftet sine dæk, det er nu 2 gang jeg bruger dette firma og det er helt sikkert ikke sidste gang, tak for endnu en god oplevelse Hjulster.

25. November 2024

Antwort von HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Mange tak for de pæne ord, Nick. Det betyder en hel masse.
Lad os endelig vide, hvis vi kan hjælpe dig en anden dag :-) :-) :-)

Verdensklasse service

Hvis man har brug for hjælp og hurtig service, kan jeg kun anbefale Hjulster. Det er den bedste og mest venlige service jeg længe har oplevet. Og hvis man er så heldig at få Chris Hastrup i røret, får man verdensklasse rådgivning!

25. November 2024

Hej Louise :-)

SÅDAN! Det er første gang jeg har set Christopher rødme. Godt gjort :-D
Mange tak for anmeldelsen og rigtig god dag til dig.
Mvh. Anders fra Hjulster :-) :-) :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har af flere omgang anvendt Hjulster og det er ikke sidste gang

Jeg har af flere omgang anvendt Hjulster.
De kommer som aftalt på ens adresse.
De skifter dæk og hjul med et smil.

Servicen er bare i top.

Min seneste opgave var at de skulle skaffe 2 stk. vinterhjul i højsæson for disse dæk.
Det var ikke samme type dimension men mærke da jeg havde fået skadet den ene side for og bag.
Er i kontakt med hjulster en fredag og de er klar mandag med 2 nye dæk leveret og monteret på adressen.
Sikke en service og hjælp de stiller med.

15. November 2024

Tak Mikkel :-)

Vi sætter stor pris på roserne. Det betyder meget for os :-) Jeg håber du kom godt videre.

Mvh. Anders fra Hjulster.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr