Hjertegaver Bewertungen 227

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal være.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super hurtig respons

Imponerende hurtigt og rigtig go feedback. Super flot resultat.

28. Oktober 2025

Antwort von Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, kan kun anbefales 👍
Skulle bruge et bykort til gave.
Skrev til Kaj, som lavede en skites over byen, som jeg hurtigt godkendt.
Et fantastisk arbejde.

26. Oktober 2025

Antwort von Hjertegaver

Tak for de flotte ord dem og at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse.
Dejligt at vide at bykortet levede op til forventningerne.

Positiv oplevelse med alt

Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og valgte et andet smykke. Tak hjertegaver.dk

20. Juli 2025

Antwort von Hjertegaver

Tak for de venlige ord og ikke mindst din forståelse vedr. reklamationen. Jeg er glad for at vi fandt en hurtig erstatning for det fejlbehæftede smykke.

Super

Alt som det skulle være og lækker kvalitet

1. Oktober 2025

Antwort von Hjertegaver

Tak for den fine anmeldelse - og ikke mindst stjernerne.

De bedste anbefalinger

Hurtig tilbagemelding, og meget hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra ⭐️

2. Oktober 2025

Antwort von Hjertegaver

Vi takker for den flotte tilbagemelding - dejligt at vort arbejde var i orden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering & kvalitet i top.

Efter tlf samtale med Hertegaver & et ønske om hurtig levering, blev T shirt indenfor 3 dage leveret med GLS & kvalitet og udseende som website viste var god.

1. Oktober 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for tilbagemeldingen - dejligt at vi levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde og virkelig hurtig…

Flot arbejde og virkelig hurtig levering. Hjertegaver vil blive husket en anden gang.

26. September 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for ordene - og tak for stjernerne. Dejligt at i har været tilfreds med leveringen.

Super.

Service ud over det sædvanlige.
Service som i de gode gamle dage.
Hjalp med indgravering på smykke efter flere ugers køb.
Kan anbefales.

8. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hjertegaver

Man kan ikke andet være ydmyg for sådan en anmeldelse - det varmer virkelig at få at vide at vores service er OK og at vi har fat i noget rigtig.
Mange tak for din tilkendegivelse - den er vi MEGET glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle bruge nogle t-shirts med…

Skulle bruge nogle t-shirts med kortvarsel. Jeg ringede til Kaj, som slet ikke var i tvivl om at det kunne de sagtens nå. Jeg bestilte onsdag kl. 21:30 og havde dem fredag formiddag.

Super service. Super produkt. Klar anbefaling!

5. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hjertegaver

Jeg takker for de flotte ord og stjernerne - rigtig glad for at du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse.
Ønsker jer en rigtig go' tur sydpå.

Hurtig levering - superfint resultat✨

26. August 2025

Antwort von Hjertegaver

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og stjernerne - glad for at vi har levet op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og superfin lille…

Hurtig levering og superfin lille broche med foto til min datter.

10. August 2025

De bedste anbefalinger

Vi købte et pengegave display. Det levede helt op til forventningerne. Hurtig leverance og fin service fra bestilling til afhentning. De bedste anbefalinger herfra.

14. August 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for de fine ord og at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Meget glad for at høre at vores produkt levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og flot produkt

God kundeservice og flot produkt. Kunne sagtens finde på at handle der igen

10. August 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for din positive respons - glad for din tilbagemelding.

OK pris

OK pris, hurtig leverance..

11. August 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for din positive respons - glad for din tilbagemelding.

Formidabel service

Bestilte en sen onsdag aften en ramme med et personligt pengetræ. Jeg var i tvivl om jeg kunne nå at have det senest fredag, da det var en gave, hvorfor jeg sendte en mail samtidig til Hjertegaver. Der kom svar prompte, at det skulle de nok klare og allerede næste morgen fik jeg besked om at produktet var afsendt. Modtog et superflot ‘personligt pengetræ’, som var pakket så forsvarligt ind. Formidabel service.

30. Juli 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for de venlige ord - meget glad for din positive tilbagemelding - det varmer.

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering

14. Juli 2025

Antwort von Hjertegaver

Tusind tak for de pæne ord og ikke mindst stjernerne, dem er vi meget glade for at få.
De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr