hiphardlopen.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

5.0

Heel fijn bedrijf! Netjes ingepakt met persoonlijk berichtje erbij. Bara broeken die ik bestel daar zijn sowieso top.

Mijn looprokje is alles wat ik wou & meer! Perfecte pasvorm & ideaal om mee te gaan lopen/fietsen etc. Super comfy en ideaal op een warme zomerdag. De service was bovendien uitstekend, ik ontving mijn... Mehr ansehen

Ik heb onlangs een hardloopbril besteld bij hiphardlopen.nl en ben enorm positief verrast door de uitstekende service! Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en verstuurd. Toen ik het pakketje ontvi... Mehr ansehen

Supersnelle service en er word echt meegedacht, via instagram zag ik een nieuwe lijn van het zonnebrillenmerk Goodr (heel fijn merk, love it) en tagde hip hardlopen hierin met de vraag of zij deze ook... Mehr ansehen

1. Laufsportgeschäft
  2. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
  3. Sportgeschäft
  4. Sport-Fanartikelgeschäft
  5. Sportbekleidungsgeschäft

Hiphardlopen is een webshop gespecialiseerd in hippe, stoere en kleurrijke hardloopkleding voor vrouwen én mannen maar dan wel van top kwaliteit. Service en klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Echt een cadeautje

Hele snelle levering van een mooie hardloop zonnebril.
Was echt een cadeautje om het uit te pakken, was echt mooi ingepakt.
Had de bril de volgende dag al in huis.
Er zat ook nog een persoonlijke briefje bij geschreven.
Dus twijfel niet en wil je een mooie kwaliteit zonnebril, koop hem dan zeker hier!!

28. Juni 2023

Snel geleverd

Snel geleverd. in compacte verpakking i.p.v. grote doos met veel lucht!
Had een verkeerde kleur besteld, maar was geen probleem. Goed mail contact en snel opgelost. Inmiddels de juiste kleur in huis en de oude bestelling kosteloos kunnen retourneren.
Top!

27. Juni 2023

Mooie sportlegging gekocht

Mooie sportlegging gekocht, snelle levering en mooi ingepakt.
Goed advies gekregen over de maat van het artikel. De legging zit als gegoten, krijg veel complimenten.

Dank je wel Marie José

27. Mai 2023

Top!

Fijne website, snelle levering en een leuke handgeschreven persoonlijke boodschap er
bij. Gewoon top!

1. Juni 2023

Super goede service.

Super goede service.
Hardloopbroek speciaal voor mij in een andere kleur besteld, dan aa geboden op de website.
Fijn contact, denkt mee en zorgt voor een snelle verzending. Pakketje leuk ingepakt, met een persoonlijk berichtje.
TOP!

11. Mai 2023

Het pakketje werd meteen de volgende…

Het pakketje werd meteen de volgende dag geleverd, erg leuk verpakt. Een feestje om uit te pakken!! Er was een artikel niet op voorraad waar ik meteen een mail over kreeg en het bedrag werd teruggestort. Super vriendelijke service, top! De leggings zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk!

11. Mai 2023

Absolute aanrader

Super proactieve en klantvriendelijke afhandeling. Top! En het pakketje ontvangen is een waar kadootje; met zorg en aandacht verpakt, waar je gewoon echt blij van wordt als je het doosje opent!!

25. April 2023

Alweer het 3e sport jurkje dat ik…

Alweer het 3e sport jurkje dat ik besteld heb, mooie kleuren en goede pasvorm. Zit heerlijk en blijft mooi.
Vlotte levering, jammer dat sommige maten snel uitverkocht zijn.
Bedankt voor de goede service, ruilen na de verkeerde keuze gemaakt te hebben was geen probleem.

28. März 2023

Netjes geleverd met een handgeschreven…

Netjes geleverd met een handgeschreven 'bedankje' voor de bestelling. Met zo'n "personal touch" schep je het vertrouwen dat vaak mist in online verkoop. hiphardlopen.nl helpt je vast om met geduld, dat te vinden wat je nodig bent. Beste wens aan Marie-José.

26. Januar 2023

Wat een service

Wat een service! 4 paar sokken besteld, 3 paar was op voorraad, daarom van 1 paar geld terug gestort gekregen en een ander paar gratis erbij gekregen. Dus uiteindelijk toch een blijde klant met 4 paar sokken! Happy!!!

23. Januar 2023

Fijne service!

Fijne service!
De betaling werd onderbroken maar dit werd actief en heel fijn opgelost. Kleding past perfect en was erg leuk ingepakt. Een kadootje om te krijgen.

26. Dezember 2022

Hele fijne service en prima kwaliteit

Uitstekende service! Ik had perongeluk de verkeerde maat besteld. Een dag later de goeie maat in huis.
Heel mooi ingepakt en fijne kwaliteit hardloopkleding van BARA.

28. Dezember 2022

Hallo Francien,
Graag gedaan hoor. Foutje is snel een keer gemaakt. Gelukkig ook snel op te lossen.
Bedankt voor de mooie review.

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, overzichtelijk en een hele snelle levering. Ook word er aandacht besteed aan het verpakken van het pakket, een feestje om open te maken! Fijne winter broek van Rogelli, heerlijk om mee te lopen in deze tijd vh jaar.

4. Dezember 2022

Hallo Tamara,
Bedankt voor je mooie review.
Marie-José

Goede kwaliteit en mooi design

Goede kwaliteit en mooi design, snelle levering en top service. Hier kom ik zeker nog terug!

11. Oktober 2022

Hallo Liesbeth,

Bedankt voor de mooie review.