Ik heb 4 1-persoons dekbedovertrekken gekocht. Wij vonden ze prachtig. Na 3 maanden zijn ze allemaal aan de achterzijde enorm aan het pillen! Overleg gehad hierover en de firma vindt dit normaal🤔... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tijdens het bestellen kon er geen leverdatum worden aangegeven. Via de opmerkingen verzocht de bestelling op een specifieke dag (zaterdag) te leveren omdat ik dan thuis zou zijn. Dat werd netjes ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb tegenwoordig alle dekbed overtrekken van hier. Toevallig laats een normale katoenen opgehad van een ander merk. Dag erna weggegooid want we konden niet slapen was niet lekker zacht 🫣 wij hebben d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Hipdekbedovertrek.nl vind je de mooiste dekbedovertrekken voor de beste prijs! Als familiebedrijf zijn we al 20 jaar gespecialiseerd in beddengoed en hebben we een prachtig assortiment opgebouwd. Van molton tot dekbedovertrek en van hoofdkussen tot dekbed; bij Hipdekbedovertrek vind je alles voor een sfeervolle slaapkamer en een ontspannen nachtrust!
Dekbedovertrekken zijn onze specialiteit. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en mooiste ontwerpen, voor een breed aanbod aan woonstijlen, kleuren en merken. Daarnaast kun je kiezen uit diverse materialen, van fris katoen tot knus teddy fleece, voor optimaal comfort in elk seizoen. Laat je inspireren door ons assortiment of zoek doelgericht in onze collectie op bijvoorbeeld materiaal, maat, woonstijl, kleur of merk. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van je nieuwe dekbedovertrek!
Met ons beddengoed maak je het hele bed mooi en comfortabel op - van molton tot sprei. Net als onze dekbedovertrekken zijn onze hoeslakens, kussenslopen, dekbedden en kussens scherp geprijsd, in diverse materialen en in elk formaat verkrijgbaar en bieden ze duurzaam ligcomfort. Speciaal voor jonge slapers hebben we een uitgebreid aanbod aan kinderdekbedovertrekken en baby- en peuterbedtextiel. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van zacht, kindvriendelijk materiaal en verkrijgbaar met de leukste, liefste en stoerste prints!
Dankzij onze grote winkelvoorraad in Dedemsvaart kunnen we jouw bestelling dezelfde dag nog verzenden. In de meeste gevallen betekent dit: voor 17:00 uur online besteld, de volgende dag in huis. Onze vriendelijke klantenservice is uitstekend bereikbaar via LiveChat, telefoon, mail en WhatsApp. Als specialist in beddengoed helpen we je graag bij het creëren van een prachtig opgemaakt bed met heerlijk slaapcomfort!
Fahrenheitstraat 7, 7701BV, Dedemsvaart, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Overleg gehad hierover en de firma vindt dit normaal🤔 ik zou ze weer netjes kunnen krijgen door oa het gebruik van een scheermesje, pluizenroller etcetera.
Totaal geen service vind ik!

Antwort von Hipdekbedovertrek
Na een slechte ervaring bij een concurrent van hen, zie mijn review daarover, heb ik me eerst goed verdiept in dit bedrijf. Wat een verschil met de vorige webwinkel. Mijn mail werd heel snel beantwoord. Je kunt ze ook bellen. Ze zijn aangesloten bij een webwinkelkeurmerk, met klachtenprocedure.
De bestelling van rond 15:30 was inde avond al verzonden en werd met PostNL de volgende dag ingepland (wat ik op verzoek van de ontvanger ook makkelijk 1 dag kon verschuiven.
Dekbed lijkt prima en niettemin gunstig geprijsd. Aanrader.
Kreeg n dekbedovertrek binnen waarvan de lichte kleur (het waren strepen) fors afweek vd getoonde beelden. Telefonisch contact leverde in eerste instantie op dat ik n foto kon sturen maar al snel beoordeelde de dame dat het product idd creme was en dat ze niks voor me kon doen mbt gratis retourlabel. Ik besloot toch te mailen want de foto is evident anders lichtgeel ipv wit of creme.
Krijg vervolgens n standaar mail met n verhaal over productfoto's instellingen van scherm enz. Kortom er wordt niet gekeken naar wat ik zeg en mee stuur. En natuurlijk geven productfoto's soms n iets anders beeld. Maar dit was n groot verschil en had ik zeker niet besteld als dit duidelijk getoond was.

Antwort von Hipdekbedovertrek
Afbeelding van de site wijkt af van werkelijke artikel. Klantenservice geeft het volgende aan:
"Beide producten zijn hetzelfde artikel. Blijkbaar staat bij de ene nog verouderde productfoto's waardoor de kleur anders lijkt. Excuses hiervoor, ik zal hier naar laten kijken.
Een overtrek of hoeslaken kan altijd iets afwijken van de foto's. Daar is helaas niets aan te doen. Indien het hoeslaken niet de door u gewenste kleur is, bent u vrij om deze te retourneren. De retourprocedure kunt u hier vinden:
Een van de links die u stuurde is een verzamelpagina voor teddy hoeslaken in de maat 160x200, de andere link is een verzamelpagina voor teddy hoeslakens in de kleur roze. Het prijsverschil zal een typfoutje geweest zijn, welke ik bij deze gecorrigeerd heb. Maar het blijft één en dezelfde soort hoeslaken."
Het is een hele andere kleur wat totaal niet op elkaar lijkt.
Daarnaast wijkt de informatie van de site af over de retourkosten met wat er voor kosten worden berekend via hun retourportaal. Daarnaast is het belachelijk dat ik zelf voor de retourkosten moet opdraaien terwijl zij een foutieve foto op de site hebben staan. Niet behulpzame klantenservice.

Antwort von Hipdekbedovertrek
Teddy Fleece dekbedovertrek besteld. Na uitwassen kwam ik erachter dat hier een gaatje inzat. Dit gemaild naar de klantenservice en heel snel reactie terug dat de helft van het geld teruggestort zou worden zodat ik dit kon laten repareren! Geld ook binnen 2 dagen terug gestort. SUPER SERVICE!!

Antwort von Hipdekbedovertrek
Ik heb al een paar keer een bestelling gedaan en het bevalt super goed! De producten blijven mooi en zijn voor de kwaliteit niet duur. De service en mogelijkheid tot afhaling zijn ook ideaal en snel, je hoeft niet lang te wachten.
Kortom, zeker de moeite waard om te bestellen bij Hipdekbedovertrek! :)

Antwort von Hipdekbedovertrek
Prijs kwaliteit verhouding is goed
Het verschil in stof van producten mag duidelijker omschreven worden

Antwort von Hipdekbedovertrek
Top bedrijf snel geleverd en mooi kwaliteit

Antwort von Hipdekbedovertrek
Top klantenservice ik had een dekbed besteld mijn tweede want ik had er al eentje die heb ik gewassen omdat ik hem naar plastic vond ruiken toen is hij op een een of andere manier kapot uit de wasmachine gekomen contact opgenomen met de klantenservice en het is netjes opgelost er wordt een nieuwe gestuurd de mensen waren heel aardig er is was heel snel geregeld heel tevreden dus.
Dus op aan te merken dekbed zelf is ook mooi zoals op de afbeelding.

Antwort von Hipdekbedovertrek
De dekbedden waren van goede kwaliteit, maar de kleur van 1 van de dekbedden in mijn bestelling week af van wat op de site werd getoond. Daarom heb ik het geretourneerd. Ik betaalde €18,28 voor het dekbed en €14,90 aan retourkosten. Daartegenover stond slechts €12,00 aan terugbetaling. In totaal ben ik €21,18 kwijtgeraakt, meer dan de aankoopprijs.
Na contact met het bedrijf werd mij verteld dat deze kosten “standaard” zijn. Echter vind ik dat onredelijk; een retourproces zou niet duurder moeten zijn dan het product zelf. In dit geval was het letterlijk goedkoper geweest om het dekbed weg te gooien dan te retourneren. Erg teleurstellend.

bezorgingskosten betaald,nu teruggestuurd en dat kost ook weer 6.95
5.95 plus 6.95
12.90kwijt en heb niks

Helaas.. waardeloos product
ik kocht voor beide kids een sleepytime glow in de dark dekbedovertrek
De kids vonden ze fantastisch bij het uitpakken. Helaas bleek het van korte duur. Ze hebben een hele vreemde afwijkende maat.. veel te groot, klopt niet met wat er op het product straat. .Daarnaast is de stof heel glad. .
Beide dekbedden blijven er daarom niet fatsoenlijk in zitten.
Al na 1 nacht ligt het dekbed verfrommeld onderin het overtrek en heb ik kinderen die minimaal 2 keer per nacht wakker worden omdat ze het koud hebben
Conclusie: een miskoop..

Antwort von Hipdekbedovertrek
goede contacten ivm vragen over het product, vriendelijk, vlug, op elke vraag een antwoord, goede kwaliteit, fijne producten

Antwort von Hipdekbedovertrek
Het plaatsen van de bestelling ging zonder al te veel moeite. Het dekbed werd snel verzonden en geleverd. De afbeeldingen op de website kwamen overeen met wat ik binnen had gekregen; een prachtig zilveren satijnen dekbed, zonder overtrek.
Ik heb twee dekbedden uit die categorie van Zelesta, maar ik zocht een stof die bestand was tegen kattenharen. Dat is inderdaad zo!
Helaas is het dekbed niet bestand tegen kattennagels en is het na goed een week al beschadigd, maar dat had ik zelf moeten voorzien
Niks negatiefs dus, over Hipdekbedovertrek!

Antwort von Hipdekbedovertrek
Veel keuzes uit dekbed hoezen, snelle levering en goede kwaliteit. En betaalbaar ook.

Antwort von Hipdekbedovertrek
produkt was prima en de bestelling was snel geleverd

Antwort von Hipdekbedovertrek
Dekbedovertrek antraciet besteld waarvan de kussenslopen een ander kleur grijs heeft . De firma lost dit zeer netjes op door mij een nieuwe op te sturen, waarvoor zeer dankbaar. Correct eerlijk bedrijf . TOP

Antwort von Hipdekbedovertrek
Overzichtelijke website, bestelling plaatsen is eenvoudig. Snelle levering en je wordt per email keurig op de hoogte gehouden. Snelle levering prachtige kleuren en heerlijke stof om onder te slapen.

Antwort von Hipdekbedovertrek
ik heb voor mijn kleinkinderen een dekbed met disney print gekocht. Ze zijn super leuk ik mis alleen de kussensloop die er niet bij zit . Jammer

Antwort von Hipdekbedovertrek
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.