Himmelrum Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik min vare hurtigt og nemt. God service og med lille hilsen på fakturaen, der gør ordren personlig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordren kom hurtigt og uden problemer. Mine ting var omhyggeligt pakket ind og med en personlig hilsen skrevet i hånden kan man ikke andet end at blive glad 👌🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Partyzubehör
  2. Neuheitenshop

Vom Unternehmen geschrieben

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside der er nem og…

God hjemmeside der er nem og overskuelig. Hurtig ekspedition og levering. Super fine varer 🤩

11. Mai 2022

Hej Lene

God service☺️

30. April 2022

Besvarelse fra Himmelrum

Hej Anja
Anitta/Himmelrum 🥳

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtigt levering

30. April 2022

Hej Julie
KÆMPE TAK for din feedback :) Hvor er vi glade for at høre, at det har været en god oplevelse at handle her 🤩
//Anitta-Himmelrum 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Fik det fineste Gurli gris pynt hjem til min datters 2 års fødselsdag 😍
- TAK

20. April 2022

Kære Lykke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og varerne var som…

Hurtig levering og varerne var som forventet, nu glæder vi os bare til konfirmationen 😊👍🏻

20. April 2022

Kære Christina
Tak for denne fine anmeldelse, så dejligt at du tog dig tiden til at skrive den 🧡 Håber i får den skønneste konfirmation!

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig levering. God pris. Havde glemt noget i min ordre som jeg bestilte en søndag aften! Mandag morgen før 9 havde de allerede pakket, men ville da gerne lægger ekstra I. Så det klarede de lynhurtigt!

25. März 2022

Kære Dina
Sikke en skøn feedback at modtage her op til weekenden 🥳 Tusind tak, det betyder alverden for os, at du har haft en god oplevelse med service!! YAY 🎈💪🏼
Kh/ Anitta- Himmelrum

Hurtigt levering

Hurtigt levering, overskuelig hjemmeside

22. März 2022

Kære Ayse
Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder utrolig meget for os ❤️
Festlige hilsner
Anitta🎉🥳

Perfekt og hurtig ekspedition

Perfekt og hurtig ekspedition. Smuk indpakning og en lille hilsen. Kan varmt anbefale himmelrum😀.

18. März 2022

Kære Tina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer til fine priser

Fine varer til fine priser. Vores datter får helt sikkert en skøn Pokemon-fest.

Kunne dog godt have ønsket, at hjemmelevering var en mulighed.

18. März 2022

Kære Staphanie
Mange mange tak for den fine anmeldelse, og konstruktive feedback, det sætter vi virkelig stor pris på.
Ha' en fantastisk fest🎁
Festlige hilsner
Anitta🎉🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALDRIG har jeg oplevet så fantastisk og…

ALDRIG har jeg oplevet så fantastisk og personlig service🥳Ingen tvivl om at alle ordre bliver sendt lige fra hjertet…♥️Kæmpe unik oplevelse at handle på himmelrum…TAK for det🥳 mvh. Maluna

9. März 2022

Antwort von Himmelrum

KÆMPE TAK for din feedback :) Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved os🤩
// Anitta- Himmelrum

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overvej om det er det værd at ikke afhente din pakke?

Vær opmærksom på et fortrudt køb, koster dig fragten tilbage.
Dvs du betaler 2x gange fragt frem og tilbage, når du køber og vælger ikke at afhente.
Mange steder er dette gratis, eller der betales for en af dem.

9. März 2022

Kære Ayesha
Som forbruger har du altid 14 dagens fortrydelse frist når du handler ved Himmelrum. Når man, som i dit tilfælde, vælger at lade pakken ligge, så kommer du for det første over din fortrydelses frist, og for det anden skal Himmelrum betale for returfragten. I vores handelsbetingelser står der meget tydeligt, at mangelende afhentning af pakken ikke betegnes som fortrydelse, da du ved fortrydelse skal gøre os opmærksom herpå, så vi kan sende en returlabel. Himmelrum får din pakke returneret 3 uger efter køb, og tilbagebetaler øjeblikkeligt ordren, dog fratrukket prisen for returfragt. Vi beklager du ikke finder dette tilstrækkeligt. Ha' en fantastisk dag.
//Himmelrum

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte nogle Fortnite poser til slik.

Købte nogle Fortnite poser til slik.. De er af så dårlig kvalitet, og gik i stykker i "håndtag" m.m da det ikke er alm. plastik, så de revnede alle steder, hvilket resulterede i vi måtte tape flere steder, og det var bare ikke et pænt resultat at aflevere til en fødselsdag. Og bunden gik på en af dem, så den ene af børnenes slik faldt ud på jorden..Bare ikke i orden. Vi havde også bestilt noget pap pynt til at sætte i kagen.. Det var så skævt klippet og limet, at det lignede noget der var lavet af børn.. Det brugte vi derfor slet ikke. Køber ikke noget hérfra igen

8. März 2022

Kære Karina
Jeg er utrolig ked af at høre at du ikke er tilfreds med de varer du har modtaget. Det vil jeg selvfølgelig meget gerne høre nærmere omkring.
Jeg kan ikke se at du har taget kontakt til os i kundeservice. Vi er her for at hjælpe, og hvis du modtager noget som er langt fra hvad du forventer, vil jeg blive utrolig glad, hvis du kontakter os direkte, så vi netop har en chance for, at hjælpe dig.
// Himmelrum

fantastisk service

service ud over det det man kan forvente. Pakken kom mega hurtigt og var såå fin

7. März 2022

Antwort von Himmelrum

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder utrolig meget for os ❤️ Ønsker jer den bedste fest!!

Hurtigt og billigt

5. März 2022

Antwort von Himmelrum

Tusind tak for din feedback :) Fantastisk at høre, du har haft en god oplevelse på Himmelrum.dk 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service oh hurtig levering!

Rigtig god service oh hurtig levering!
Super fine party-varer

2. März 2022

Anitta/Himmelrum 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fandt endelig det vi skulle have

Vi fandt endelig det vi skulle have, og hurtig levering 👌👌👍👍😃😃

1. März 2022

Antwort von Himmelrum

Tusind tak for din feedback- Hvor er vi glade for du vil dele din oplevelse med Himmelrum herinde 😃

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr