Har altid brugt Abu yusuf til hijama, om det så er for velvære eller for skader, så er jeg altid gået derfra tilfreds. Utrolig professionel og behagelig behandling til en god pris. Kan varmt anbefales... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fik udført hijama for første gang hos Abu Yusuf og det var en fremragende oplevelse! Han har over 14 års erfaring og er veluddannet i dette felt, som gjorde jeg følte mig meget tilpas! Selve oplevels... Mehr ansehen
Han var super flink og fortalte om sig selv og han erfaringer, hvis man havde spørgsmål sagde han man bare skulle stille spørgsmål. Havde en forventning om det måske kunne gøre ondt da man skærer 3mm... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Helt fantastisk behandling fra Abu yusuf, som var meget imødekommende, og virkelig informativ. De sanitære forhold på stedet var helt i top, alt... Mehr ansehen
Skal din krop forkæles
Skal din krop forkæles, så sørger hijamaDk for at du bliver nysynet🤗
Du bliver renset for alle affaldsstoffer Hygiejnen er virkelig top,
Og så er altid friske dadler og luksus the😜
Tak for en dejlig behandling
Tak for en dejlig behandling, og virkelig god service før behandling. Top dollars
Jeg havde en super god oplevelse hos…
Jeg havde en super god oplevelse hos Hijama
Kan stærkt anbefales.
Kan stærkt anbefales.
Professionalt og rigtig god service 😊.
Super lækkert og rigtigt godt service.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, fantastisk oplevelse, kommer ud frisk og ny hver gang!👌🏾 Abu Yusuf den bedste hijama cupping terapi du finder i kbh!
Fantastisk oplevelse og super service…
Fantastisk oplevelse og super service af vores bror abu yusuf.
God hygiejne og god service kan varmt…
God hygiejne og god service kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales 👍🏽
Super god behandling. Meget professionelt og rigtig god service.
De går meget op i hygiejne👌🏽
Jeg har fået rigtig god service hijama…
Jeg har fået rigtig god service hijama og massage mens jeg ventede .hygiejne i top . Personalet er uddannet og har styr på tingene .?
Jeg kan stærkt anbefale dem.
Fanatisk oplevelse
Fanatisk oplevelse. Broderen der lavede hijamah har et højt humør og formår virkelig af få mig til at føle mig tilpas. Selve behandlingen gik rigtig godt Alhamdulillah.
God service klart anbefales
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Fantastisk Service og behandling
Super god service!
Stærkt anbefales
Stærkt anbefales, har haft flere venner og bekendte forbi, vi har været utrolig glade for den gode rådgivning og behandling vi har fået.
Hygiejne på samme måde, der er rent og en afslappende atmosfære.
Det bedste alternativ behandling, nemlig naturens/kroppens egen behandling👌
Rar og fin hijamaspecialist med god…
Rar og fin hijamaspecialist med god beliggenhed.
Han havde godt styr på kroppens anatomi. Hijama var en tryg oplevelse, og inden længe vil forbedringerne begynde at vise sig!
Super formidabel service og oplevelse
Super formidabel service, lækker behandling. De fleste tror det gør ondt at få en Hijama behandling, men det faktisk det stik modsatte det kilder bare meget. Følte my som et nyt menneske efter behandling som varede i 20-30 min. Vi fik tilbudt mad og drikkevarer som var super lækkert. Til vejs ende da vi var blevet færdig og fået tøj på fik vi en dejlig gave med som vi blev meget glade for, så alt i alt er det en formidabel oplevelse og det bliver ihverfald ikke sidste gang 😄😄😄
God oplevelse og rigtig god service
God oplevelse og rigtig god service, og man ska slet ikk være bange for at prøve, meget god lettelse for kroppen og sundt, kom forbi og få Renset din krop
Helt fantastisk oplevelse første gang…
Helt fantastisk oplevelse første gang jeg har prøvet det. Kan tydeligt mærke efter et par dage hvor meget ekstra energi jeg har fået og en hel fantastisk friskhed jeg føler
Truly Professional and excellent…
Truly Professional and excellent Service, would recommend for all people. Try it out and be healthy & happy !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.