1. Geschäft für gebrauchte Haushaltsgeräte
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

HHA Re-Export, er en hjemmeside der tilbyder et stort udvalg af anden sortering og brugte hårde hvidevarer Vi giver brugte hårde hvidevarer nyt liv gennem reparation, klargøring og grundig test – så du får kvalitetsprodukter til en lavere pris og med god samvittighed. Når du vælger at handle hos HHA Re-Export får du 24 måneders garanti på dit produkt

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super serviceminded virksomhed

Super serviceminded virksomhed. Jeg har fået leveret brugt vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, som ser næsten nye ud. Ved leveringen fik jeg gode råd til installeringen og hjælp til noget som jeg manglede.

Jeg kan varmt anbefale at købe hårde hvidevarer her. Det er både godt for klimaet og pengepungen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

11. April 2026

Super flik service

Super flik service. Vi modtog et kølefryseskb vi ikke var tilfredse med og fik det byttet uden yderligere omkostninger indenfor nogle dage. Hjælpsom service. Kan kun anbefale at købe brugt her.

25. Februar 2026

Hej Lone,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, du er tilfreds med din oplevelse hos os og at vi kunne finde en anden kølefryseskab, der levede op til dine forventninger.

Du ønskes en rigtig god dag.

God pris

God pris, hurtig levering og super service af de flinke mænd der leverede fryseren.

25. Februar 2026

Hej,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du modtog din ordre hurtigt efter bestillingen, og er tilfreds med det samlede forløb. Jeg håber, at du bliver glad for din nye fryser.

Fik supergod service

Fik supergod service selvom der var problemer med et produkt der var leveret rette de hurtige op på fejlen og man fik et nyt produkt hurtigst muligt ingen brok meget venlig mennesker 😃

10. Februar 2026

Kære Dag,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og det glæder os meget, at vi har levet op til dine forventninger. Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at høre, at vores indsats gør en forskel.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik varen leveret samme dag af Edouardo…

Fik varen leveret samme dag af Edouardo som var utrolig hjælpsoms og fik også vaskemaskinen installeret.

Kan varmt anbefale

Mange tak

21. Januar 2026

Hej Tage,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Det glæder mig at høre, at din oplevelse med leveringen har levet op til dine forventninger, og at du samtidig har fået god hjælp undervejs.

Din positive feedback er meget værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan lide genbrugstanken og kontaktede…

Kan lide genbrugstanken og kontaktede derfor dette firma. Købte et brugt komfur til en rimelig pris som var chekket og klargjort. Hurtig og professionel levering og installering.

12. Januar 2026

Hej Pia,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med prisen, produktet og den samlede oplevelse med din odre. Det er præcis den effektivitet, vi stræber efter at levere. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit nye komfur.

Du ønskes en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Salger var top kvalitet specielt med…

Servicen var top kvalitet specielt med arbejde Emre han var så flinke og har været så behjælpeligt da jeg skal købe produkter hos dem.

15. Dezember 2025

Hej Kaya,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Det glæder mig at høre, at din oplevelse med købet har levet op til dine forventninger, og at du samtidig har fået god hjælp undervejs.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Asko Vaskemaskine som blev…

Købte en Asko Vaskemaskine som blev hurtigt leveret og ser ud som ny . Jeg kan varmt anbefale HHA Re- export...har fået et fantastisk produkt til en rigtig god Pris.

8. Dezember 2025

Hej Henrik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med din odre. Det er præcis den effektivitet, vi stræber efter at levere. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din nye vaskemaskine.

Ny kunde

Har kun handle der en gang, de reserveret et køleskab til mig som ventede på jeg kom hjem fra ferie, alt som aftalt og meget søde og hjælpsomme.
vil selvfølelig handle der igen.
hilsen claus

15. September 2025

Kære Claus,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb på hos os, og håber du er glad for dit køleskab.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe.

HHA Re-Export ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr