HG International b.v. Bewertungen 86

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Les produits ne fonctionnent pas, et ils sont très onéreux. Petit conseil au lieu d'acheter ce type de produit utiliser du savon noir liquide. Ça a résolu tous mes soucis pour moins de 2 euro!

1. Reinigungsmittelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

HG is dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud voor huis en tuin, met een breed assortiment hoog kwalitatieve producten. HG Doet wat het belooft!

• Damsluisweg 70, 1332 EJ, Almere, Niederlande

1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Les produits ne fonctionnent pas

Les produits ne fonctionnent pas, et ils sont très onéreux.

13. Mai 2026

Antwort von HG International b.v.

Dear Sandra, "The products do not work". Which products are you talking about? How can we be a successful international brand, if apparently all our products do not work!?
Chère Sandra, « Les produits ne fonctionnent pas ». De quels produits parlez-vous ? Comment pouvons-nous prétendre être une marque internationale à succès si, apparemment, tous nos produits sont inefficaces ?

Hg Glasreiniger concentraat

Gebruik al jaren glasreiniger concentraat. Nu hebben ze het verdund en de prijs hetzelfde gelaten. Met het resultaat dat ik geen druppels meer op mijn raamwisser kan doen. Het loopt er nu zo uit. Waardeloos!!!!!!

11. Mai 2026

Antwort von HG International b.v.

Beste Marylin, het was helaas voor ons zowel productietechnisch als prijstechnisch niet langer mogelijk om het oude recept te produceren. Wij moesten daarom, noodgedwongen, naar een andere receptuur overstappen.

HG gravestone cleaner

Most recently I used the gravestone cleaner, truly remarkable!! I did a few applications and replaced the pebbles. Amazing results 👍👍👍

15. März 2026

Antwort von HG International b.v.

Thank you for this great review!

HG Toiletgel Extreem Sterk werkt niet,

Ik heb HG Toiletgel Extreem Sterk gekocht.
Daarmee 3 pogingen gedaan om een randje urinesteen te verwijderen. Er is ook niet maar een greintje verbetering waar te nemen.
"HG doet wat het belooft" zegt de slogan.
Ik weet nu wel beter.

15. April 2026

Antwort von HG International b.v.

Beste Reyer, wij vinden het heel jammer dat je niet tevreden bent over de HG toiletgel extreem sterk en wij zijn toch ook wel verbaasd. Dit product heeft namelijk een lage pH-waarde (pH 2), wat aangeeft dat het een sterk zuur recept is, juist voor het verwijderen van hardnekkige kalk en urinesteen. Wij verkopen dit product in Duitsland zelfs onder de naam HG Urinstein Entferner, en daar heeft het in een onafhankelijke consumententest uitgevoerd door TÜV een kwaliteitserkenning gekregen. Zou het kunnen zijn dat het glazuur van de toiletpot is aangetast?

HG kalkreiniger

HG kalkreiniger, ontstopper, algenverwijderaar zelfs mierenlokdoosjes, ik heb ze allemaal geprobeerd. Het is verschrikkelijk duur en geen van allen effectief. Hoe ze zich ooit tot A merk hebben op kunnen werken, mij een raadsel. Gewone goedkope alternatieven zijn meestal beter dan HG. Ik zal nooit meer voor dit merk kiezen.

12. April 2026

Antwort von HG International b.v.

Beste Derk, Wij vinden het zeer spijtig dat je geen goede ervaringen hebt gehad met onze producten. Toch zijn we ook wel verbaasd, want onze groene aanslagreiniger en mierenlokdoos zijn beiden bijvoorbeeld wettelijk toegestane biocides. Met andere woorden: door de overheid goedgekeurd op basis van hun bewezen effectiviteit. En we zijn toch ook niet voor niets de nummer 1 op het gebied van ontstoppen en kalkverwijdering.

Boenen niet meer nodig!

Na jaren langer boenen op mijn pelletkachel ruitjes toch maar eens HG kachelruitjesreiniger gekocht. Ik schrijf niet gauw een review...maar ik ben zo enthousiast over dit product dat ik het toch niet laten kan. Ik spray de ruitjes slechts 1x in en na een paar minuten veeg ik het zonder boenen schoon....geen geboen met schuursponsen meer....dit product krijgt van mij een 10! Jammer dat ik het nu pas ontdekt heb....

30. März 2026

Antwort von HG International b.v.

Wij zijn verheugd om te lezen hoe blij u bent met ons product. Dank voor deze mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HG products are my go to for specialist cleaning

HG products are my go to for specialist cleaning in my professional housekeeping role. I recently purchased number 16 floor cleaner for my clients hard natural stone flooring. Shes been flooded twice and has also simply used flash on her floors. The difference to her floors after using this was outstaning. One very happy client. Thank you

26. März 2026

Antwort von HG International b.v.

Thank you very much for this nice review. It makes us proud to read how satisfied consumers are with our products.

Brilliant stuff

Brilliant stuff, all my cleaning stuff is HG

27. März 2026

Antwort von HG International b.v.

We are proud to get such a review. Thank you!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I've been using HG products for a few…

I've been using HG products for a few years now, They are always pretty reliable and don't leave me second-guessing about their efficacy compared to trying out random products from the supermarket. I've not been let down so far.

1. März 2026

Thank you!

Hg is brilliant

Hg is brilliant. All the products work so well. Especially the mould preventor and cleaner.

19. März 2026

Antwort von HG International b.v.

Thank you very much for this review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I live in a damp and mouldy Georgian…

I live in a damp and mouldy Georgian house. Use HG mould remover everywhere. Works wonders on mould spots on woodwork. One spay and wipe and gone. Also in kitchen and shower grouting, fantastic. Use HG stove cleaner on woodburner glass. Brilliant and looks like new every time. Amazing products.

27. März 2026

Antwort von HG International b.v.

It makes us proud to get such a review. And even more committed to continue this way.

Forno splendente in soli 15 minuti

Ho pulito il mio forno con il detergente HG. Ho lasciato agire prodotto e dopo solo 15 minuti lo sporco si e' completamente sciolto e il forno e' risultato pulitissimo. Prodotto super efficace, molto soddisfatta

15. März 2026

HG ontstopper is rommel

Eerst HG ontstopper gebruikt. Dat werkte niet. Daarna HG Duo ontstopper gekocht, maar ook dat deed niets. Het moest 6 uur inwerken. Ik heb het 7 uur laten inwerken, maar zonder resultaat. Ik ben zeer teleurgesteld. Het is duur spul. Ik had net zo goed en fles water er doorheen kunnen gooien. Dan had ik hetzelfde resultaat gehad. Zonde van mijn geld. Ik zal nooit meer een dergelijke ontstopper kopen. Het is rommel.

14. März 2026

Antwort von HG International b.v.

Beste Appeltje, wij vinden het bijzonder spijtig dat onze HG Duo ontstopper in jouw geval niet naar tevredenheid heeft gewerkt. Maar het kan incidenteel altijd gebeuren dat een ontstopper niet goed zijn werk kan doen, bijvoorbeeld als de verstopping wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld niet-afbreekbare materialen. Hiervoor wordt ook gewaarschuwd op onze verpakking.

Mould spray

Used HG mould remover and by far the best I've used.
Also used mould preventer and guess what? It's been months and months and no return.
This is on a rental that wasn't being ventilated correctly at the time

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet kopen, nooit kopen, weggegooid geld

Na een braaksel vlek op de bank te hebben gekregen , deze eerst gereinigd met een machine.
Met hg tapijt Reiniger er in.
Daarna een nacht baking soda op de plek gestrooid en een nacht er op gelaten.
Toen met hg alle nare geurtjes weg ( 100% proved)
Toen de plek droog was , bleef de zelfde geur.
Daarna op de plek , die max 30 bij 20 centimeter was de hele fles leeg gespoten.
De bank was zeik nat.
En wat denk je, een dag later weer de zelfde geur terug.
Ik heb nou nog nooit een product van hg gehad die ooit goed werkte.
Zal van mijn leven nooit meer dit merk meer aanschaffen.
En zal dit ook zo veel mogelijk delen met andere mensen.
Ben helemaal klaar met die hg

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

contact met de klantenservice is een…ramp

contact met de klantenservice is een ramp. ze zeggen bij voorbaat dat je het product niet goed gebruikt. je moet schudden, het is ook niet voor ingebrand vuil.
stuur een foto. op een foto kun je zien wat er aan de hand is. vraag bv om het product terug te sturen. maar nee, volgens de foto is er niets aan de hand. kookplaat polish zo dun als water is goed. wij maken geen fouten. toch beter schudden. klantvriendelijk noemen ze dat.

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een jaar de HG reinigingstabletten…

Heb een jaar de HG reinigingstabletten en HG ontkalker gebruikt voor mijn Siemens inbouw koffie machine.

het gevolg is dat mijn koffie machine niet meer werkt en ik een onderhoudstechnieker van Siemens moest laten komen om het probleem op te lossen.

Dat heeft me meer dan 200 euro gekost.

Toen ik het meldde aan de support afdeling van HG met de vraag om een commerciele geste kreeg ik een negatief antwoord.

Geen HG meer voor mij.

1. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr