High Five HondenCoach Bewertungen

1. Hundetrainer
  2. Rechtsberater
  3. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

Ik begeleid zowel privé als voor een lokale hondenschool eigenaren met het opvoeden van hun jonge honden, het ombuigen van ongewenst naar gewenst gedrag en het versterken van een mooie band door te informeren, motiveren en vooral door samen te werken! Modern geschoold, zonder het gebruik van dwang, intimidatie en pijn. Of je nu al jaren honden hebt of aan het nadenken bent over je eerste pup/hond, ik sta klaar voor al jouw (hulp)vragen. Werkzaam in regio Westland en omstreken.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Waardevol!

Enthousiast, energiek, deskundig, en geduldig! Met haar prettige persoonlijkheid weet Leonie een goede sfeer in de groep te creëren en zowel de honden als de eigenaren op hun gemak te stellen. Ontzettend leuk en waardevol om bij haar samen met je hond een cursus te volgen.

24. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne ervaringen mee!!

Hele fijne ervaringen mee!!
Ik liep in het begint tegen wat dingen aan en heb onwijs goeie tips gekregen die ik toe kon passen, en waar ik onwijs veel aan had Ozzy was namelijk in het begin heel bang naar andere honden.
Ook als ik ergens tegen aan loop kan ik zo terecht hele fijne communicatie 🥰
Ook heb ik onwijs veel geleerd over het gedrag wat heel handig is, helemaal als je in verschillende situaties komt is het fijn de honden taal te kunnen zien!!
Topper!!
Staat altijd voor je klaar!!

13. Juli 2023

Basistraining

Afgelopen maanden heeft hondentrainster Leonie ons een stukje wijzer gemaakt met het leren trainen van onze labradoodle Joep, van nu 7 maanden oud. Wekelijks kregen we nieuwe tips & tricks en de mogelijkheid om onze vragen te stellen. Dat kon zowel individueel als groepsbreed, wat ontzettend fijn was! Het leren van een positieve benadering in de opvoeding, maar ook tips voor hersenwerk kregen we aangereikt. Al met al, hebben wij een fijne ervaring met Leonie als begeleider!

Dank je Leonie !

Wij hebben met onze friese stabij reu Noa 3 cursussen gevolgd bij hondenschool Westland. Met 2 daarvan hadden we het genoegen Leonie als instructeur te hebben. Wij hebben haar lessen als zeer leuk en leerzaam ervaren. Ondanks dat we al jarenlang hondenbezitters zijn heeft ze ons nieuwe in - en vergezichten gegeven m.b.t. tot het gedrag en opvoeding van onze hond. Ga zo door Leonie, we zien je graag terug bij de volgende cursus

basistraining door Leonie

De informatie die werd gegeven door Leonie, over het opvoeden van je hond, was heel fijn en werd op een heldere manier gegeven. Leonie heeft ook veel geduld en gaf kleine tips die ik goed kon toepassen waardoor ik het gedrag van de hond kon beïnvloeden. Zo kon onze hond heel goed dingen van ons pikken en dan wegrennen waardoor het voor hem een spel werd. Door te ruilen is dat gedrag verdwenen. Een kleine tip van grote waarde. En Jimmy vond het super leuk om naar de training te gaan.

Geweldige Training!

Met mijn hond Aiko heb ik 2 cursussen bij Leonie gevolgd. En wat een vooruitgang! Een vriendelijke aanpak voor hond en baasje. Altijd enthousiast en waardevolle uitleg waarom honden op bepaalde manieren reageren. Echt een fijne coach!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr