Banner for Heymondo Asigurări de călătorie

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toate bune ,dar nu am beneficiat de cele 15% procente de discount pe care ziceau ca le acorda pachetului de familie. Au revenit a doua zi cu un telefon in care și-au cerut scuze pentru neplăcerile cr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am întâmpinat ceva probleme când am încercat să fac plata și nu reușeam să o finalizez, deși am încercat de mai multe ori. La un moment dat chiar mă gândeam să renunț. Din fericire, am avut norocul... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Am un dosar în curs la Heymondo care este întârziat de peste o lună. În ciuda multiplelor solicitări de clarificare și a promisiunilor că plata va fi efectuată „în curând”, nu am primit încă nicio d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

P.S. I am updating my review. They have contacted me and everything was solved. My initial policy was cancelled and I bought a new policy in English from their international site. Many thanks to Bi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseversicherung
  2. Versicherungsagentur
  3. Versicherungsmakler
  4. Versicherungsgesellschaft

Über Heymondo Asigurări de călătorie

Vom Unternehmen geschrieben

Hei, călătorule!

Suntem Heymondo, partenerul tău de încredere în aventuri. Misiunea noastră este să le facem viața mai ușoară călătorilor ca tine, oferind soluții personalizate. Suntem specializați în asigurări de călătorie și ne creăm propriile produse, punând mereu accent pe un excelent raport calitate–preț. La noi fiecare tip de călător găsește opțiuni conform nevoilor sale, având la dispoziție pachetele de Călătorie Standard, Top sau Premium.

Calculează-ți asigurarea

Pentru călătorii care nu se opresc niciodată, am dezvoltat soluții flexibile adaptate frecvenței deplasărilor tale:

• Asigurare de călătorie: Este soluția ideală pentru următoarea ta aventură punctuală, având și posibilitatea includerii opțiunii de anulare a călătoriei.
  • Asigurare anuală de călătorie: Asigură toate călătoriile de până la 60 de zile fiecare pe care le faci pe parcursul unui an.
  • Asigurare pe termen lung: Încheie asigurarea pentru o perioadă de 90 de zile și ai libertatea de a o reînnoi cum și când vrei.

Am înțeles că un călător modern are nevoie de agilitate, de încredere și de soluții care să țină pasul cu ritmul călătoriilor sale. De aceea, ne dedicăm întreaga energie pentru a simplifica procesele, astfel încât tu să nu mai pierzi timpul cu termeni tehnici sau proceduri birocratice.

Tehnologia este inima serviciilor noastre, motiv pentru care am creat o aplicație intuitivă menită să îți simplifice întreaga experiență. Prin intermediul acesteia, ai acces instantaneu la asistență 24/7, la toate informațiile contractuale și poți gestiona orice situație neprevăzută cu doar câteva atingeri de ecran.

Totul este gândit pentru ca tu să explorezi lumea în siguranță.

De ce asigurarea de călătorie Heymondo?

Vom Unternehmen geschrieben

Acoperire medicală de până la 2.500.000 €
Asistența medicală include serviciile oferite de echipe de urgență și medici specialiști, investigații suplimentare, spitalizare, tratamente, intervenții chirurgicale, precum și medicamentele prescrise. Această acoperire extinsă include chiar și cheltuieli stomatologice (până la 600 euro).
Asigurare 100% digitală și transparentă
Accesezi cu ușurință toate informațiile despre asigurarea ta, de la datele de contact în caz de urgență până la acoperirile incluse. Cu un singur clic, platforma îți arată pașii pe care trebuie să îi urmezi în cazul unei situații neprevăzute și poți, astfel, raporta orice incident numaidecât.
Rambursarea rezervărilor dacă nu călătorești
Adaugă acoperirea opțională pentru anularea călătoriei și asigură-ți rambursarea rezervărilor în cazul în care, în final, nu poți călători.

Asistență în aplicație

24 de ore pe zi, 365 de zile pe an

Suntem alături de tine în cazul unor situații neprevăzute din timpul călătoriei tale. Cu un singur clic, accesezi asistență 24/7 din aplicație: poți raporta incidente, gestiona cereri de despăgubire sau efectua un apel de urgență prin internet, fără costuri.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am avut dificultati cu instalarea…

Am avut dificultati cu instalarea aplicatiei dar am trimis un mail si am primit raspuns rapid si am reusit sa ma descurc.

20. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Ne bucurăm că te-am putut ajuta să rezolvi incidentul. Vom transmite echipei de relații cu clienții aprecierea ta. Mulțumim pentru comentariu și călătorie plăcută ✈️!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

App iphone

Aplicatia e cam greu de folosit. De exemplu, am facut o asigurare si acum daca mai vreau sa fac una pur si simplu nu am idee cum sa intru si sa fac, pentru ca efectiv nu se poate

18. März 2026

Bună,

Îți mulțumim pentru că ne-ai împărtășit experiența ta și, înainte de toate, ne pare rău pentru orice inconvenient cauzat.

Am verificat faptul că, în urma conversației cu departamentul de relații pentru clienți, ai reușit să te înregistrezi în aplicația Heymondo.

Dacă ai nevoie de orice tip de ajutor sau dacă ai nelămuriri despre funcționare, ne poți contacta prin intermediul APP-ului, prin e-mail (info@heymondo.ro) sau, dacă preferi, ne poți scrie pe WhatsApp la+40 779 224 842. Profităm de ocazie pentru a-ți reaminti că programul nostru de relații cu clienții este de luni până vineri, de la 10:00 la 19:00, iar asistența de călătorie este disponibilă 24 de ore din 24.

Rămânem la dispoziția ta pentru a rezolva orice nelămurire pe viitor.

Toate cele bune,

perfect

I wish you a trouble-free trip.

14. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Hello Dana, thank you for leaving a 5-Stars review. We’re here for you anytime!

the best.......

15. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Thank you for leaving a 5-Stars review. At Heymondo, we continuously strive to serve you better. We’re here for you anytime!

The great experience

10. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Thanks for choosing Heymondo! We’re glad to hear you had a great user experience.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Not properly localized, unspecific errors

Errors are not specific.
Checkboxes are not responsive - they look selected but they are not - the page keeps scrolling at consent section, even if they are all "green".
Romanian language is not at native level.
Phone input displayed incorrectly (extra zero is added as a prefix, but the country code already has it).
Payment information does not autocomplete on the first try.

14. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Hello, thank you so much for taking the time to share your feedback with us and we’re sorry this bothers you.

We understand that our Customer Service team has tried to reach out to you to review the issues you mentioned and to pass them further, but with no success.

Please be informed that, in these cases, we recommend you clean cookies or try using a different browser if you still have issues. You can also try opening a new Incognito window, this normally solves the issue.

As always, we remain at your disposal, just bear in mind that for non-emergency assistance we are available from 10:00 to 19:00 (Bucharest time) both on WhatsApp (+40 779 224 842 (https://api.whatsapp.com/send?phone=34600404606).) or e-mail (info@heymondo.ro ). Travel assistance however is available 24/7.

Thanks a lot for your time and if there is anything else that we can help you with at the moment, please let us know.

Best regards,
Heymondo Team

simplu si rapid

simplu, rapid, raport excelent calitate-pret

11. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim mult că ai împărtășit experiența ta cu comunitatea. Ne bucurăm că procesul de achiziție a fost simplu, iar acoperirile clare. Bucură-te de călătorie ✈️!

Calatorie fara probleme

Foarte usor si repede a fost sa imi fac aceasta asigurare de calatorie.

3. März 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai ales Heymondo pentru a-ți asigura călătoria, Florin. Ne bucură să știm că procesul de contractare a fost simplu. Îți dorim un drum bun și îți reamintim că, în caz de nevoie, vei putea apela numărul de telefon disponibil 24 de ore care apare în polița ta sau prin aplicația noastră.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

urmare a faptulului ca dupa ce am facut…

urmare a faptulului ca dupa ce am facut asigurarea am transmis un mail prin care am notificat faptul ca s-a strecurat o gresala la nume si am cerut corectie transmtand un e-mail, bine-nteles ca nu m-a contactat nimen si polita a ramas cu acea gresala. Sunt convins ca daca se intampla ceva polita era degeba ca bine-nteles se gaseau diverse explicatii ca nu sunt eu persoana. Asa ca din partea me primiti un mare minus !
Acu stau si ma intreb daca nu s-a raspuns la acel mail, daca aveam nevoie de a beneficia de polita se raspundea ?? Pe bune in opinia mea cred ca sunteti o simpla companie la fel ca si celelalte. Cu siguranta ati invatat doar tabla adunarii !!!

1. März 2026

Bună,

Îți mulțumim că ai împărtășit experiența ta cu noi.

Ne pare rău pentru neînțelegerea creată. Conform informațiilor noastre, echipa noastră de Customer Care a reușit între timp să te contacteze pentru a-ți explica situația și a gestiona solicitarea ta. Te invităm să verifici, de asemenea, folderul de Spam al e-mailului tău, în cazul în care comunicarea noastră a fost redirecționată acolo din greșeală.

Pentru orice întrebare suplimentară, echipa noastră de Customer Care este disponibilă de luni până vineri, între 10:00 și 19:00 (ora Bucureștiului), prin WhatsApp (numai text) la +40 779 224 842, e-mail la info@heymondo.ro, prin aplicație solicitând „Contact comercial” sau prin chat-ul disponibil pe site-ul nostru web.

În plus, îți reamintim că, în cazul în care ai nevoie de asistență în timpul călătoriei, poți contacta serviciul de asistență disponibil 24/7, apelând numărul care apare în polița ta sau selectând opțiunea „apel de urgență” din aplicație (atâta timp cât ai acces la WiFi).

Rămânem la dispoziția ta pentru orice altă întrebare și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Cu stimă,

Simple to Purchase, Great App, Total Peace of Mind

I recently purchased travel insurance from Heymondo for my upcoming trip, and I was genuinely impressed with the entire experience. The process of getting insured was incredibly easy and straightforward. Everything was clear, intuitive, and quick, which made arranging coverage completely stress free.

I especially appreciate how useful and user friendly their mobile app is. Having all the policy details accessible on my phone gives me confidence and peace of mind while traveling.

1. März 2026

Hello Valeriu!

Thank you very much for choosing Heymondo and for taking the time to share your experience. We are delighted to know that the purchasing process was simple and rewarding for you, and that you find our App easy to use. Our goal is to offer a transparent service and total peace of mind so you can enjoy your trip.

Have a wonderful trip ✈️

it s super simple !

it s super simple !
10/10

20. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Thank you so much for your lovely review. It's so great to hear you had a great user experience and we'll be sure to pass your kind words onto the team. Safe travels 💚!

O foarte buna experienta

Am primit apel din partea lor ajutandu-ma cu tot ce am nevoie si m-au ghidat cu calm.

13. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim că ai avut încredere în Heymondo pentru a-ți asigura călătoria, Sonia 💚.
Ne bucură să știm că echipa noastră de relații cu clienții te-a putut ajuta. Rămânem la dispoziția ta pentru a rezolva orice nelămurire pe viitor.

Siguranță mare, cost mic

Foarte ușor de accesat, simplu și util.
Convenabilă raport preț- servicii.

12. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim mult că ai împărtășit experiența ta cu comunitatea. Ne bucurăm că achiziția a fost atât de satisfăcătoare. Bucură-te de călătorie!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bună Angel,

În primul rând, îți mulțumim pentru timpul acordat pentru a ne lăsa această recenzie și pentru că ne-ai ales să fim parte din următoare ta călătorie. Te rugăm să ai în vedere faptul că, pentru a te putea înregistra în aplicația noastră, este necesar să introduci numărul actului de identitate. Menționăm că aplicația nu acceptă numărul poliței, deoarece sistemul identifică automat informațiile personale care au fost utilizate de către tine în momentul achiziției.

Echipa noastră de atenție pentru clienți te-a contactat telefonic pentru a putea rezolva această eroare și ți-a fost trimis un e-mail cu pașii pe care ar trebui să îi urmezi, împreună cu o parolă de unică folosință pentru a te putea îngrestra cât mai repede. Sperăm că până la urmă ai putut să te loghezi în aplicația noastră.

Dacă ai nevoie de orice tip de ajutor sau dacă ai nelămuriri despre funcționare, ne poți contacta prin intermediul APP-ului, prin e-mail (info@heymondo.ro) sau, dacă preferi, ne poți scrie pe WhatsApp la+40 779 224 842 (https://api.whatsapp.com/send?phone=34600404606). Profităm de ocazie pentru a-ți reaminti că programul nostru de relații cu clienții este de luni până vineri, de la 10:00 la 19:00, iar asistența de călătorie este disponibilă 24 de ore din 24.

Te rugăm să ne contactezi dacă ai alte întrebări sau nelămuriri.
Toate cele bune,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviciile pentru contractarea si…

Serviciile pentru contractarea si eliberarea politei foarte usor de accesat si foarte prompte. Pretul convenabil pentru asigurarea aleasa.

15. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Îți mulțumim mult că ai împărtășit opinia ta, Gheorghe. Ne umple de bucurie să știm că ai găsit polița care se ajustează nevoilor tale de călătorie, la un preț competitiv.

Easy and nice to use

14. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Hi, many thanks for your kind words. We're so glad you found the right policy for your needs and we hope you get to enjoy your trip safely ✈️.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foarte simplu de obținut asigurarea.

Foarte simplu de obținut asigurarea.

7. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

La Heymondo ne străduim să le facem viața mai ușoară clienților noștri și să oferim asigurările care se adaptează cel mai bine nevoilor lor, așa că apreciem mult să știm că ești mulțumit de procesul de achiziție a asigurării tale. Îți dorim o călătorie plăcută ✈️!

Great

It ‘s amazing

10. Februar 2026

Antwort von Heymondo Asigurări de călătorie

Many thanks for your kind words. We're so glad you found the right policy for your needs and we hope you get to enjoy your trip safely 😊.

foarte intuitiv totul

foarte intuitiv totul, in cateva minute a fost gata asigurarea. recomand!

3. Februar 2026

Bună Damiana,
La Heymondo ne străduim să le facem viața mai ușoară clienților noștri și să oferim asigurările care se adaptează cel mai bine nevoilor lor, așa că apreciem mult să știm că ești mulțumită de procesul de achiziție a asigurării tale. Călătorie plăcută 💚✨!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr