Heuveltex is absuluut niet meer wat het was! De modellen(handteren uit jaar 0), maten en kleuren komen niet meer overeen als je m /l koopt koop je een tent van XXL Daarbij laat de trugbetali... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service . Altijd zeer tevreden. Super prijzen en goede kwaliteit. Ben zo blij met heuveltex. Shop iedere week wel aantal Leuke dingen nadat ik bijna 30 kilo ben afgevallen. Laatst... Mehr ansehen
Hoi, ik heb al meerdere keren bij Heuveltex bestellingen gedaan. Was altijd de goede maat/pasvorm, zeer snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit. Heb eenmaal iets retour moeten sturen, is ook hele... Mehr ansehen
Zeer tevreden! Leuke kleding voor weinig! Snel geleverd! Retouren worden netjes afgehandeld! Laatst een retour waar niet alles was verwerkt maar na vriendelijk contact per mail keurig netjes opgelo... Mehr ansehen
Heuveltex altijd de goedkoopste ,zorgt meerdere keren per week voor de leukste aanbiedingen in dameskleding altijd voor de goedkoopste prijzen.wij geven de goedkoopste prijs garantie,ziet u het ergens goedkoper mail ons info@heuveltex.nl wij passen de prijs aan en geven 10%korting
Niederlande
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Mijn hele kast hangt vol Heuveltex kleding! Ook retourneren gaat altijd goed indien nodig, dus zeer tevreden!

Antwort von Heuveltex
Onlangs niks besteld maar geniet altijd van de filmpjes ...krijg je een goed beeld van hoe is staat! Mooie collectie voor weinig geld 🍀🍀

Antwort von Heuveltex
Hele mooie kwaliteit,voor een kleine prijs , blijft ook super mooi , zeer vriendelijke personeel ben er zeer te spreken over 👍

Antwort von Heuveltex
Supercalifragilisticexpialidocious... dat is Heuveltex. Betekenis mag je opzoeken maar dit woord geeft in 1 keer aan wat voor bedrijf Heuveltex voor mij betekend. Ervaar het zelf! Met vriendelijke groet, Ester

Antwort von Heuveltex
Altijd mooi en goed verpakt, snelle levering, en kleding is van goede kwaliteit.

Antwort von Heuveltex
Altijd leuke acties, plus leuke en mooie kwaliteit kleding

Antwort von Heuveltex
Leuke kleding en betaalbaar. Goede service en levering meestal binnen 3 werkdagen. Ik ben super tevreden en al ruim 2 jaar vaste klant.

Antwort von Heuveltex
Omdat ze super leuke kleren hebben.
Je ziet op de filmpjes hoe het staat en op de site wordt ook beschreven hoe het valt.
Zo kan je er rekening mee houden als je wat besteld,en ze zijn heel goedkoop waardoor je sneller wat koopt.
Dus als je bij mij heuveltex roept dan vliegen de kastdeuren open.😂

Antwort von Heuveltex
Heuveltex is een fantastische winkel
Met heel veel keus voor iedereen
En de service is ook top

Antwort von Heuveltex
Zeer goede service en betaalbare kleding
Bijna al de kleding is in verschillende maten en dat vindt ik fijn
Ben de laatste tijd bijna iedere week kleding aan het bestellen omdat ik steeds weer nieuwe mooie kleding zie

Antwort von Heuveltex
Heuveltex heeft leuke kleding voor iedereen en voor de prijs hoef je het niet te laten. Mag altijd graag bij jullie shoppen en de kleding blijft ook mooi.
Zou iedereen aanbevelen om hier te shoppen, top bedrijf 👕👖👗👌

Antwort von Heuveltex
superleuke items voor superleuke prijzen en ook nog supersnel geleverd....kortom heuveltex vind ik super!!!

Heb al 2 keer besteld bij heuveltex goede kwaliteit kleding betaalbare kleding
Gr sanne

Antwort von Heuveltex
Ik heb goede ervaringen met Heuveltex. Beantwoorden de mail binnen een paar dagen.
Heb je een item verkeerd ontvangen, dan bieden ze jou 2 opties aan. Helemaal goed!
De kleding is leuk en niet duur. Voor ieder wat wils t/m maat 46/48.
Persoonlijk vind ik het meer voor de iets "oudere dames" geen jeugdigen.
Mijn dochter vindt het mooie kleding voor mij, zij is 22 jaar, dussss.... 😉
In 1 zin: Heuveltex, leuke, vlotte kleding voor een zacht prijsje.
Groetjes Margriet

Antwort von Heuveltex
Snelle levering en mooie en goede kwaliteit kleding en scherpe prijzen

Antwort von Heuveltex
Wekelijks Leuke betaalbare kleding, ik kom kledingkasten te kort 🙈 prima kwaliteit, en service 👏

Antwort von Heuveltex
Wat een geweldige site, met superleuke en betaalbare kleding.
Als ik alles uit m'n kast moet halen wat ik heb gekocht, van broeken, shirts, truien en colbertjes is die zo ongeveer wel leeg.
Ben ondertussen (al zeg ik het zelf) groot fan, en moet mezelf af en toe dwingen om niet dagelijks/wekelijks wat te aan te schaffen 🤭

Antwort von Heuveltex
Winkel al jaren bij Heuveltex. Goede kwaliteit, wordt altijd netjes ingepakt en verzonden. Ik ben positief prijs kwaliteit is top.Bij Heuveltex kun je terecht voor groot en klein ook voor een maatje meer. En wat ik zo fijn vindt betaalbaar 😊 ik zou zeggen neem een kijkje op de site

Antwort von Heuveltex
Top website met mooie filmpjes met uitleg en met top prijzen. Mooie kleding en voor iedereen wat wils.

Antwort von Heuveltex
Ook tevreden! En ja heb veel v Heuveltex. Maar soms ook moeite met de retour beleid. Daarom ook vaker denk Doe het niet. 2 broeken liggen niet aan doe. Te lang. Maar verder ja blouses en ballon shirts top! En post .nl gedoe ja soms grrr is. Maar daar kan Heuveltex niks aandoen.

Antwort von Heuveltex
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.