Kleding online gekocht en nooit gehad
Kleding online gekocht en nooit gehad. Herhaaldelijk een mail schrijven wordt niet op gereageerd. Geld nooit terug gekregen. Schande om je klant zo te kakken te zette. Nooit meer!!
OPLICHTING!
Besteld en betaald, nooit iets ontvangen. Creditcardmaatschappij wil ook geen actie ondernemen
Begin februari wat besteld, diverse mails gestuurd.
Oplichting zal ik niet beweren, maar het lijkt er op.
Bestelling geplaatst, maar na 5 weken nog niets ontvangen. Heb een terugbetaling gevraagd en ben benieuwd. Iedereen die zijn bestelling niet heeft gekregen, doet er best aan om klacht in te dienen bij economische zaken. Is de enige manier om dit te stoppen.
Oplichters! besteld betaald en niks ontvangen! Wachten al vanaf januari.
besteld en betaald maar niets gekregen. Oplichters.
Wat een oplichters zeg. Iets besteld, nooit ontvangen en reageren niet op mails. Niets kopen daar
Wel betaald maar niks geleverd.
Regeren niet op mail
Ja geld kwijt en balen, zag er zo mooi uit de site.
Ook besteld via het kledinghuis maar tot op heden geen enkele reactie , wel betaald maar geen artikelen, dan denk je een Nederlandse winkel met ned naam zal wel goed zijn , nee dus geen reactie , geld kwijt
oplichters. besteld, betaald, maar niets ontvangen. reageren nergens op
Dit is een bedrijf, gericht om mensen geld uit de zak te kloppen. Geloof niet alles in hun "aanbiedingen". Een bestelling wordt niet verzonden, er wordt niet gereageerd op teruggave verzoek en er is juridisch nagenoeg niets aan te doen. Trap er dus niet in!! Wees gewaarschuwd.
J'ai fait une commande, j'ai envoyé des mails pour savoir où restait la marchandise, aucune réponse ! Comme pour les autres, ma commande n'est JAMAIS arrivée !!!
Des voleurs, à fuire!
Koop niets bij dit bedrijf. Bestelling gedaan en niets meer gehoord. Stelletje oplichters.
Na betaling hoor je NIETS meer.
Niet te bereiken, reageren nergens op.
Oplichters