Hetaflirten Bewertungen 7

2.4

Mangelhaft

skitsida

skitsida
de föreslår träff men skyller på olika saker,
testade med kan du lägga upp en ny bild då blev personen sur som fasen.
jag kunde även förseslå träff på olika ställen och sa vad hette stället i staden man var i då förstog dom inte frågan😂😂
Kan säga de är som en böld i röven bara pengar vill dom ha, när du fyllt på så kommer det 15-20 bluffmakare som säger de känner igen dej eller vill ha hjälp med en fråga och det är bara modeller på sidan zomar man in vissa detaljer på bilder är det bakgrunder från 1960 talet😂😂😂
håll er borta från skiten är en dur jäkla sida

4. März 2023

När man varit gift ett tag och känner…

När man varit gift ett tag och känner att man inte riktigt har det man skulle behöva där hemma. Så blir man extra glad när man på ett säkert och enkelt sätt lätt kan lära känna en annan tjej. Kanske en som är lite i samma situation för diskreta träffar. Registreringen var med lätt som en plätt och tog bara ett par sekunder. Och det kostade inget. Man kunde direkt gå in och navigera sig runt på sidan för att se om det var något av intresse.

29. Oktober 2021

FEJK

FEJK. Någon holländare som gjort en lönande affär på folk som vill dejta. Och enda som finns är bottar som surar om man inte svarar. Totalt värdelöst för den som vill få kontakt.

20. Oktober 2021

Otroligt oseriös dejtingsajt

Otroligt oseriös dejtingsajt
Alla kvinnor mellan år 30-50 är fejkprofiler
Allt handlar om att företaget ska tjäna en massa pengar på alla meddelanden ( 15kr per medd )som blir bortkastade på fejkprofiler
Tråkigt för dom som söker seriöst på sidan

15. August 2021

En dejtingsida utan kvinnor! Fejk!

En dejtingsida bestående av total bluff.
Varje kvart skickas meddelanden från en kvinna med ofta utmanande bilder och Kåta förslag. Tittar du på en profil så får du omgående förslag men när man skriver till profilerna får man en ny fråga tillbaka osv o det kan bli chatt i all evighet. Efter två månader, många tusen erbjudanden och några hundra meddelande á 13-15kr har det inte blivit en enda dejt. Samma bild dök upp på två profiler, flera olika personers bilder förekom i en profil, lagret av påhittade profiler verkar oändligt stort.
Okej, det KAN finnas riktiga kvinnor men de går inte att urskilja!!! Om man skippar analförslagen, Bdsm och knull med många så kanske, men man dränks ju i fejkade resultat.
Telnr o epostadresser suddas men går nog att komma förbi (noll sju noll...) (:at: punkt com) osv.
En total bluffsida met bottar och spökskrivare, tex en som återkommer med ”hehe” ofta. Titta gärna på snygga bilder men svara inte, det är det inte värt.

2. November 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen