Hertz Danmark Bewertungen 23

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre melde mig i koret af kunder som har oplevet dårlig service og skjulte gebyrer fra Hertz Danmark Som så mange andre bookede jeg hjemmefra med vished om at jeg fik den rigtige pri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Why didn't they explain or at least have a paper explaining what the clock on the left side of the passenger front window was for? We parked at a grocery store, walked in for less than 15 minutes. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We booked a car through Car Trawlers. We had prepaid but on pickup, Hertz added over £50 for winter tyres and this was absolutely compulsary. They would not release the car without the payment... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg blev trukket 5000 Dkr for udbedring af en lakskade som ikke var på bilen da jeg leverte den. Tar bilde af bilen hvis i aflevere den i Billund Lufthavn. De er en flok super svindlere.

1. Mietwagenanbieter
  2. Kfz-Leasingservice
  3. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Hertz Danmark. Vi er et selvstændigt dansk selskab, som driver franchisen af Hertz i Danmark, hvor vi specialiserer os i udlejning af lejebiler fra vores stationer over hele landet. Vi stræber efter at yde en top professionel og dedikeret support til alle vores kunder med lejemål i Danmark og vores venlige team er altid klar til at hjælpe dig og sikre en god og gnidningsløs oplevelse med dit lejemål. Uanset om du foretrækker at booke online eller tale direkte med os, er vi her for at guide dig gennem processen og besvare eventuelle spørgsmål, du har. Bemærk, at vi som dansk franchisetager af Hertz udelukkende kan supportere kunder med lejemål indenfor Danmark og derfor kan vi desværre ikke hjælpe med bookinger og kundeservice, som omhandler leje udenfor landet. Vi glæder os til at gøre din rejse behagelig og mindeværdig. Se mere og reservér din udlejningsbil online på www.hertz.nu

1.9

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En rigtig dårlig oplevelse hos Hertz

Fik en rigtig dårlig besvarelse fra Hertz - Hertz anfører at deres priser er dynamiske og at de ændre sig hele tiden - men en stigning på over 20% over 48 timer er bondefangeri efter min mening.

Oplevelsen:
Hos Hertz havde jeg telefonisk, den 16.01.24 fået tilbudt en lejepris af en 9 personers bus til kr. 8.900,- for 9 dage. Da jeg lige skulle være sikker på de nøjagtige afhentnings og afleveringstider, blev det aftalt at jeg blot kunne ringe tilbage og booke den 9 personers bus, jeg skulle blot bede om at tale med den samme Hertz medarbejder. I dag fredag den 19.01.24, altså 3 dage senere, ringer jeg til den samme medarbejder for at bestille bilen. Til min store overraskelse, koster den nu pludselig kr. 10.740,-? Kundeservice fortæller mig at det er helt normalt og at det kan man ikke ændre på? Kan det virkeligt være rigtigt, en prisstigning på over 20%?

19. Januar 2024

Kære Henrik,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vores priser er dynamiske, ligesom flypriser og bliver løbende justeret af udbud og efterspørgsel. Normal er det noget vores kunder bliver gjort opmærksom på af reservationskontoret. Vi beklager, hvis det ikke har været din oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte reservationskontoret igen, så kan vi prøve at finde et passende tilbud til dig.

Du ønskes en rigtig god dag!

Jeanette, Hertz Danmark

Skuffende oplevelse med Hertz - Ingen kundeservice

Jeg har lejet bil med Hertz flere gange i fortiden, men min seneste oplevelse i USA har været yderst skuffende og frustrerende. Problemet opstod, da Hertz' kreditkortterminaler insisterede på underskrift i stedet for pinkode ved betaling, hvilket resulterede i, at mit kreditkort blev afvist. Dette var ikke en fejl ved mit kort, men et kendt sikkerhedsproblem med Hertz' betalingssystem. Dette problem tvang os til at registrere bilen i min svogers navn, hvilket medførte ekstra omkostninger på 110,70 USD for at tillade mig at køre bilen.

Da vi adresserede problemet med Hertz, blev vi først lovet et tilgodebevis på 100 USD, som dog aldrig er blevet leveret. Efterfølgende korrespondance har været præget af forsinkelser og manglende respons. På trods af gentagne rykkere over en periode på mere end seks måneder, har Hertz ikke været i stand til at levere den lovede kompensation eller en tilfredsstillende løsning på problemet.

Denne oplevelse har efterladt mig dybt skuffet over Hertz' kundeservice. Jeg forventede en mere professionel og ansvarlig håndtering af situationen. Jeg vil opfordre potentielle kunder til at overveje deres valg omhyggeligt, inden de vælger at leje med Hertz.

--NYT I SAGEN d.30 maj 2023--
Jeg blev kontaktet d. 19 maj af en medarbejder på mail, hvor de skriver at de har mailet den tidligere FRAC for at få løst mit tilgodehavende.
De lover mig at holde mig opdateret lige så snart de høre noget fra dem.
Det er 11 dage siden nu og jeg har ikke hørt fra dem endnu.

--INTET NYT I SAGEN d.12. JULI 2023--

-- NYT I SAGEN d. 5. februar 2024--
Jeg har fået en mail fra Trustpilot om, at Hertz mener at min anmeldelse egentlig hører til en anden virksomhed.
Jeg har lejet min bil igennem Hertz Danmark, så selvom at Hertz er blevet solgt siden min klagesag, så er det stadig Hertz jeg har lejet igennem og deres ansvar. Hvis min klagesag til dem var oprettet efter* salget, havde jeg set anerledes på sagen.
Desuden har jeg stadig ikke hørt noget fra dem siden 19. maj.
*har rettet "før" til "efter".

Status d. 11.04.2025 - Jeg har ikke hørt fra Hertz endnu.

14. November 2022

Kære Frank,

Tak for din feedback til Hertz.
Det er aldrig sjovt, at få en anmeldelse, hvor vi kan høre at vores kunder ikke har haft en god oplevelse.

VIA BILER har pr. 01-01-2023 overtaget Hertz Danmark og din anmeldelse er derfor ikke endt på korrekt Trustpilot side.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på cs@hertz.nu, hvor jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig med at få kontakt til det udenlandske reservationskontor.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Anne - Hertz Danmark

*Opdateret: Vi afventer stadig svar fra tidligere FRAC og vender tilbage lige så snart, vi har en opdateret melding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service

Fantastisk service hos Hertz i Aarhus C. De kan klart anbefales.

3. Januar 2023

Kære Tobias,

Tak for din anmeldelse af Hertz Danmark.
Vi håber på at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag :-)

De bedste hilsner,
Anne - Hertz Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr