Super god service, meget hurtig fremsendelse af mine varer. Så er jeg blevet rigtig glad for min fleece og også den langærmede træningstrøje.
HeroGym træningstøj er super lækkert og i høj kvalitet. Tightsene er højtaljede med elastik og squatproof, hvilket bidrager til god komfort og pasform. Derudover er træningstøjet seamless med et supe... Mehr ansehen
Bestilte om morgenen og fik personlig levering efter frokost. Super god kvalitet på tøjet. Skal bestemt bestille noget mere.
- Bekleidungsgeschäft
- Aktivbekleidungsgeschäft
- Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
- Sportbekleidungshersteller
Vom Unternehmen geschrieben
Oplev komfort og stil med Auroralabel! Vi er et clothing brand, der kombinerer fitnesswear med fashion. Vores tøj er designet til både træning og alsidig brug, så du kan føle dig godt tilpas og se fantastisk ud, uanset hvad dagen bringer.
Knabrostræde 3, 3, 1210, København, Dänemark
- Kontakt@auroralabel.dk
- herogym.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
God kundeservice og kvalitet men passer ikke til mellemstore piger
Jeg bestilte to korte tights i str. L, da jeg normalt bruger M/L eller 38/40 i bukser, men pga. deres meget elastiske materiale oplever jeg, at jo længere tid jeg har dem på, jo mere strammer de til og jo mere føler jeg at livet langsomt bliver klemt ud af mig. Det er intet problem at få dem på, men det er simpelthen for ubehageligt at bruge dem, fordi de strammer mere og mere ind om mave og hofter, så det bliver ubehageligt, og umuligt at trække vejret. Jeg mener ikke at de burde være sådan selvom jeg har lidt mave, når jeg nu har købt i str. L.
Derudover synes jeg at de korte tights er for korte, og på mig med lidt større lår end gennemsnittet, kravler de op fordi de elastikken er så kraftig.
Blev overrasket over hvor godt tøjet
Blev overrasket over hvor godt tøjet, og især bukser og shorts sidder. Alt er meget blødt lækkert og er enkelt og stilrent.

Mega småt i størrelserne
Mega småt i størrelserne. Jeg er normalvis en str M i bukser men selv str L var alt alt for lille til mig (måler 165 cm og vejer 53 kg)
Lækker kvalitet og hurtigt levering
Lækker kvalitet og hurtigt levering, handler her helt klart igen
Forkert ordre!
Jeg bestilte 2 tights i small, men istedet sendte Herogym et par sorte shorts i str. large, tights i medium og en trænings BH i large.
Det synes jeg var dybt godnat!.. jeg giver dem 1 stjerne fordi jeg fik mine penge retur og portoen tilbage for at sende den forkerte ordre retur til Herogym. Hvis det var søde havde det også betalt for portoen, da det sendte en forkert ordre!
Spild af tid og ressourcer.... handler aldrig her igen.
Lækre produkter
Det er mega nice med squatproof tights, og man kan ikke se sved på tights og toppe.
Man skal kun lige være opmærksom på, at man bør gå en størrelse op ift. hvad man plejer
Behagelige men gennemsigtige
Hurtig levering og hurtigt svar over Instagram.
Jeg lægger som regel mellem S og M, så blev rådet til at vælge M, men tightsene sidder desværre super løst i taljen. Der bør være en ordentlig størrelsesguide, så man ikke er afhængig af kundeservices mavefornemmelse.
Og de er altså IKKE squat-sikre, som der ellers reklameres med.

Antwort von Auroralabel
Dårlig størrelse passer normalt m i…
Dårlig størrelse passer normalt m i tights og kan ikke engang passe L hverken i længde eller bredde også medfølger returseddel ikke
- dårlig oplevelse

Antwort von Auroralabel
Desværre meget gennemsigtige tights..
Desværre meget gennemsigtige tights..
Ellers rigtig fin indpakning med en gratis proteinbar

Antwort von Auroralabel
Super god stil og service.
Super god stil og service.
En medarbejder ringede til mig pga en vare var udsolgt,han tilbød et andet sæt til samme pris.
Pakken kom og der lå en snack i pakken,det bliver man kun glad for😀
Glæder mig til at prøve tøjet
Fantastisk oplevelse
Rigtig fine farver og lækker kvalitet
Rigtig fine farver og lækker kvalitet, dog meget små i størrelsen, jeg plejer at bruge M og jeg skulle op i en str L
Bedste seamless træningstøj!
2 gang jeg bestiller. Lækker kvalitet på produkterne, super kundeservice og hurtig levering! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Super fine produkter i høj kvalitet!
Super fine produkter i høj kvalitet!
Kan klart anbefales og især til den pris
Dig var leveringstiden på 5 dage.
Men klar anbefaling
meget småt i størrelsen
kvaliteten er ikke super god og så er det utroligt småt i størrelsen! jeg er normalt en medium, men kan ikke trække vejret i en large - super ærgerligt

Antwort von Auroralabel
Hurtig levering og rigtigt lækker tøj
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.