Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har du IBS- prøv Herbalife måltidsshake! Veldig god erstatning for mat man ikke tåler så godt. Som f eks mye karbohydrater. Lettopptakelig og gir mye energi. Jeg har også gått opp i vekt, og det er je... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd! Jeg bruker måltids-shake for å regulere og holde magen stabil. Jeg har ikke brukt den ifbm å gå ned i vekt. Er veldig fornøyd med cafe latte. Flere av de andre smakene syns jeg... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Kosmetikgeschäft
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  4. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Som selvstendig Herbalife-medlem tilbyr jeg deg tilgang til vår nettbutikk med gratis frakt på kjøp over 1199 kr og rask levering. Vi hjelper deg med vektnedgang, bedre treningsresultater, hudpleie og effektive kosttilskudd for mer energi og overskudd i hverdagen

Kontaktinformationen

1 Stern

Fikk varen fort.

12. April 2025

Hei Randi! 😊

Tusen takk for den gode vurderingen. Så hyggelig å høre at du opplevde god service og rask levering – det er nettopp det vi jobber hardt for. 💚

Ha en strålende dag! ✨
Hilsen oss i Herba-Shake.no 🌿

God service.

7. Mai 2025

Hei Ronja! 😊

Tusen takk for den flotte vurderingen og hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med servicen – det betyr mye for oss. 💚

Vennlig hilsen
Oss i Herba-Shake.no 🌿

Jordbærshake var god

Jordbærshake var god, rask levering, anbefaler!

10. April 2025

Hei Suad! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Så bra at du likte jordbærshaken og at leveringen gikk raskt.
Vi setter stor pris på at du anbefaler oss!

Ha en strålende dag! 🌟
Vennlig hilsen oss i Herba-shake.no😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra ,sheke veldig god smak!

Bra ,sheke veldig god smak!
Anbefale 😊

20. April 2025

Hei Panida! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du liker shake’en og at du anbefaler den videre! 🥰

Ha en strålende dag! 🌟
Vennlig hilsen oss i Herba-shake.no😊

Bra shake

Bra shake , veldig god smak 🥰
rask levering

23. April 2025

Hei Nantaya! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med shake’en, smaken og at leveringen var rask! 🚀👏

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Amra sharaf

23. April 2025

Hei Nafisa,

Du ga en vurdering bare to timer etter du la inn bestilling i dag 23. april — verken pakken er sendt, mottatt eller produktene prøvd av deg.

Det blir for tidlig gi en vurdering og kan gi et urettferdig og feil inntrykk.

Hvordan kan man vurdere noe man ikke engang har mottatt eller prøvd?

Det skal sendes en automatisk invitasjon på e-post til deg om vurdering omtrent 14 dager etter bestillingen, når du har hatt tid til å teste produktene.

Den vurderingen du har gitt her kommer ikke via automatiske systemer.
Du har gitt en vurdering på 3 stjerner 2 timer etter at du bestilte. via en link på nettsiden.

Du kan oppdatere vurderingen din når du har mottatt og prøvd produktene, slik at vi får en ekte vurdering av hva du synes.

Vi synes ikke denne vurderingen er helt rettferdig.
Hvorfor skal man gi 3 stjerner 2 timer etter du bestilte?
Er jo ingen logikk.

Det er ingenting annerledes vi kunne gjort i denne saken, da det gies vurdering samme dag som det bestilles, leveringstid er 3-5 virkedager etter at vi har fullført ordre.

Vi jobber alltid har for god service og rask leveringstider i hele Norge.

Med vennlig hilsen
Kundeservice
Herba-Shake.no

Rask levering!

Rask levering!

7. März 2025

Hei Irina! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så godt å høre at du er fornøyd med den raske leveringen – vi jobber alltid hardt for at bestillingene skal komme frem så raskt som mulig til våre kunder i hele Norge! 🚀👏

Liker smaken veldig godt

Liker smaken veldig godt. Enkelt å ta før jobb😊

26. Februar 2025

Hei Anne Lise! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så gøy at du liker Cafe Latte-smaken – den er en stor favoritt blant mange! Så bra at den gir deg en enkel og god start på dagen før jobb. 👏

Ønsker deg en kjempefin dag videre! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt tilbud og smaker deilig.

Nydelig start på dagen. Har drukket jordbærsmaken hver morgen i 10 år. Full av vitaminer og mineraler.

15. Februar 2025

Hei Beate! 😊✨

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så gøy at jordbærsmaken har vært en favoritt i 10 år – mange av våre kunder elsker den også! 🍓 Det er fantastisk å høre at du setter pris på både smaken og næringen.

Vi jobber alltid hardt for god kvalitet og service.

Rask levering

Rask levering

13. Oktober 2024

Hei Nina,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du er fornøyd med den raske leveringen – det er akkurat noe vi jobber hardt med. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Ha en strålende dag videre 😊
Hilsen oss i herba-shake.no

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, rask levering.

4. August 2024

Hei Andrea! 😊✨

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at både produktet og leveringstiden møtte dine forventninger. Ha en strålende dag videre! 🌟

Vennlig hilsen,
Herba-shake.no 😊

Levering på tida

Jeg fikk produkter akkurat som bestilt og kvalitet på produktene også veldig fornøyd. Leveringstid var perfekt og levert på riktig sted.

3. Juli 2024

Hei Kahsay,

Takk for din flotte tilbakemelding på Trustpilot! 🌟 Det gjør oss glade å høre at produktene var akkurat som ønsket og at du er fornøyd med kvaliteten. Vi setter pris på at du merket deg den raske leveringen og at alt kom på rett sted til rett tid.

Din tilbakemelding motiverer oss virkelig til å fortsette å gi den beste servicen. Ser frem til å hjelpe deg igjen!

Ønsker deg en fortsatt fin sommer! ☀️

😊 Vennlig hilsen,

Bra og rask levering

Bra og rask levering. Brukt produktene i mange år og har erfart at shakene deres er sikre og holder det de lover. Mange gode smaker. Min favoritt er mint og sjokolade føler jeg at jeg får litt sjokolade hver dag - og får samtidig den næringen jeg trenger.👍 ikke en dag uten herbalife😀

6. Juni 2024

Hei Lenna,

Takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss på Trustpilot! 🌟 Det varmer virkelig å høre at du er fornøyd med vår service, og at pakken din kom raskt frem. Din tilbakemelding betyr mye for oss, og det er slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å yte vårt aller beste.

😊 Med vennlig hilsen,

Forandrer pga misforståelse 👍😊

Å ta kunden på alvor👍😊

9. Dezember 2023

Antwort von Herba-shake.no

Hei Bodil, takk for din nye vurdering

Normalt sender vi en automatisert tilbakemeldingsforespørsel rundt 10 dager etter at vi har mottatt din bestilling, noe som vanligvis er tilstrekkelig 95% av alle tilfeller. Dessverre kan leveringstiden være lengre i den hektiske juletiden, spesielt med begrenset kontroll over Bring's leveringstid.

Din ordre fra 9. desember ble sendt ut den 12. desember, ankom Oslo den 14., Tiller den 15., og videre til Orkanger. Pakken ankom Orkanger den 19., lastet for utkjøring samme dag, men dessverre ble den ikke levert på grunn av høyt arbeidspress hos Bring i høytiden. Normalt leveres neste dag.

Vi informerte deg den 20. desember i telefonsamtale om at pakken er lastet for utkjøring og sannsynligvis blir levert i dag eller i morgen med Bring, forutsatt at du er hjemme. Ellers leveres den til nærmeste post i butikk i ditt nærområde.

Vi er klar over at pakken kunne blitt levert 1-2 dager raskere, men på grunn av ekstrem pågang hos Bring tar det dessverre litt lengre tid.
Samt når man bor litt utenfor storbyen, må pakken innom en ekstra terminal for det området det skal leveres ut til, det kan medføre litt lengre tid.
Eks de som bor i Trondheim må bare pakken innom tiller, så blir den levert.
Eks dit område må pakken innom terminal på Orkanger før den blir levert i det det området.

Sikker på at vi ser det vil være litt raskere leveringtider når man er ferdig med det verste julerushet.

Vi jobber alltid hardt for å tilby god service til våre kunder, tar tak i utfordringer og prioriterer å ha god kommunikasjon for å løse problemer.

Da det er fornøyde kunder vi lever av.

Ønsker deg en riktig god jul!

Vennlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker produktet,og jeg har drukket…

Jeg elsker produktet,og jeg har drukket shaken i mange år. Dette er andre gang jeg har bestilt fra denne nettsiden. Det er fantastisk rask levering på døren din, men de leverte mens du ikke er hjemme, de legger på trappene hvis været er veldig dårlig hva som skjer, kan være at produktet ditt blir skadet eller kanskje noen stjeler.

14. September 2023

Hei Wareeporn,

Takk så mye for den fine tilbakemeldingen din om produktene og servicen vår. Det er flott å høre at du er fornøyd!

Vi jobber hardt for å sørge for at leveringene våre skjer raskt og at kundeservicen er på topp i Norge. Vanligvis skal Bring ikke etterlate pakker uten en forhåndsavtale med deg eller hvis du selv har valgt denne leveringsmetoden.

Valger du sette igjen selv, er det ikke sånn at bring kommer til levere når du er hjemme nødvendigvis.
Er du ikke hjemme når du har valgt dette alternativet, blir det satt igjen.

Vi vil bare minne om at når pakken først er satt igjen på avtale med bring, så er både herba-shake.no og Bring ikke ansvarlige for hva som skjer med pakken etter utlevert.
Det settes igjen på eget ansvar iforhold til bring sine vilkår.

Tusen takk for tilbakemeldingen din, og hvis du har flere spørsmål eller bekymringer, så er vi her for å hjelpe deg videre.

Mvh Herba-shake.no

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hei Laila

Så bra du er fornøyd med rask service til deg😊
Håper du liker produktene
Ha fortsatt en fin kveld😊

Kjempefornøyd

19. August 2023

Hei Susanne

Så bra du er fornøyd med vår service til deg😊
Ha fortsatt en fin kveld😊

Hei Kari-Anne,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss på Trustpilot!👍 Det er virkelig flott å høre at du hadde en god opplevelse med vår service, og at pakken din kom raskt til deg.

😊 Med vennlig hilsen, Herba-shake.no

Suuper leveing

Super rask levering

21. Juni 2023

Hei Jon M:)
Så bra du er fornøyd med rask levering👍🏼
Vi jobber alltid hardt for rask levering🚛

Ønsker en fin dag videre😊
God sommer
Hilsen Herba-shake.no

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr