Har du IBS- prøv Herbalife måltidsshake! Veldig god erstatning for mat man ikke tåler så godt. Som f eks mye karbohydrater. Lettopptakelig og gir mye energi. Jeg har også gått opp i vekt, og det er je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd! Jeg bruker måltids-shake for å regulere og holde magen stabil. Jeg har ikke brukt den ifbm å gå ned i vekt. Er veldig fornøyd med cafe latte. Flere av de andre smakene syns jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som selvstendig Herbalife-medlem tilbyr jeg deg tilgang til vår nettbutikk med gratis frakt på kjøp over 1199 kr og rask levering. Vi hjelper deg med vektnedgang, bedre treningsresultater, hudpleie og effektive kosttilskudd for mer energi og overskudd i hverdagen
Håkkagata 3, 7714, Steinkjer, Norwegen
Jordbærshake var god, rask levering, anbefaler!

Antwort von Herba-shake.no
Bra ,sheke veldig god smak!
Anbefale 😊

Bra shake , veldig god smak 🥰
rask levering

Antwort von Herba-shake.no
Nydelig start på dagen. Har drukket jordbærsmaken hver morgen i 10 år. Full av vitaminer og mineraler.

Antwort von Herba-shake.no
Jeg fikk produkter akkurat som bestilt og kvalitet på produktene også veldig fornøyd. Leveringstid var perfekt og levert på riktig sted.

Antwort von Herba-shake.no
Bra og rask levering. Brukt produktene i mange år og har erfart at shakene deres er sikre og holder det de lover. Mange gode smaker. Min favoritt er mint og sjokolade føler jeg at jeg får litt sjokolade hver dag - og får samtidig den næringen jeg trenger.👍 ikke en dag uten herbalife😀

Antwort von Herba-shake.no
Jeg elsker produktet,og jeg har drukket shaken i mange år. Dette er andre gang jeg har bestilt fra denne nettsiden. Det er fantastisk rask levering på døren din, men de leverte mens du ikke er hjemme, de legger på trappene hvis været er veldig dårlig hva som skjer, kan være at produktet ditt blir skadet eller kanskje noen stjeler.

Antwort von Herba-shake.no
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.