Hem-Nature Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne producten, duidelijke communicatie en fantastische service. Door het gebruik van de producten zijn mijn zeer droge handen volledig genezen. Ook is het ezceem van mijn dochter door de fijne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas was er bij de bezorging van ons pakketje iets mis gegaan. Na contact met Hem-Nature vrijwel meteen een nieuw pakket ontvangen. Service en communicatie (met Raheek) als heel fijn ervaren. Daarna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hem-Nature heeft vaak goede aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik bestel zo af en toe een voorraad deo of wasmiddel. Bij de laatste wasmiddel bestelling ben ik zelf vergeten het aantal gr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn pakket was teruggestuurd naar de verzender. Een mail gestuurd met dit verhaal en de volgende werkdag is het pakketje direct opnieuw naar mij opgestuurd. Wat een top service en natuurlijk top prod... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hele fijne producten

Hele fijne producten. Gaat het fout dan lossen ze het op!

8. Februar 2025

Roll-on deodorant

Ik heb onlangs roll-on deodorant bij Hem Nature besteld en ik kan niet meer zonder! Hij ruikt super lekker en ik transpireer niet meer

3. Februar 2025

Bedankt voor het delen van je ervaring Dilan! ❤️

Baby shampoo/olie

Baby shampoo en olie gekocht, super fijne producten en vriendelijk voor het babyhuidje ♡

8. Februar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over producten & service

Ik bestel bij Hemnature al ruim een jaar handzeep, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen en wasmiddel. Ben er heel tevreden over. Super fijne producten en snelle bezorging. Vooral de wasmiddel zonder geur ben ik blij mee, want kleding die naar een of andere bloemetjes parfum ruikt vind ik vreselijk. De natuurlijke afwasmiddel werkt perfect, net zoals je bv van een dreft zou verwachten.

10. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot fan van het baby wasmiddel

Groot fan van het baby wasmiddel. Helaas had de bestelling gelekt maar perfect opgepakt door de klantenservice

3. Februar 2025

Voor herhaling vatbaar

Via kennissen Hem-Nature leren kennen als eerste stap naar een natuurlijk gezond leven. Het afwasmiddel heeft een heerlijke zachte geur en ik krijg er geen irritatie van aan de handen. Ook heel tevreden van de tandpasta, geeft een fris gevoel! Blij dat ik jullie gevonden heb.

31. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne producten bij hemnature!

Hele fijne producten bij hemnature!
Hier vooral heel blij met de preventieve luieruitslag gel!
Maar ook de baby shampoo en schoonmaak middelen (wasmiddel!!) zijn heel fijn!
Al met al, een aanrader dus!

30. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten van de lijn INCIA besteld

Producten van de lijn INCIA besteld, waaronder de vloeibare handzeep. Mijn dochter heeft al jaren last van veel eczeem en sinds we met deze lijn bezig zijn zie ik ontzettende verbetering! Geweldig fijn spul. Wij zweren hier bij!

29. Januar 2025

Wat mooi om te horen Lynn! Bedankt voor het delen van je ervaring! 🥰

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onvolledige bestelling gekregen.

Onvolledige bestelling gekregen.. een aantal keer gemaild zonder reactie. Jammer want de verzending ging snel.

14. Januar 2025

Antwort von Hem-Nature

Hi Lea, bedankt voor je review!

Heel vervelend dat je de bestelling niet volledig hebt ontvangen! Wij hadden afgelopen week helaas een systeemstoring waardoor wij niet tijdig hebben kunnen reageren.
Ik zie dat mijn collega je inmiddels al wel heeft geholpen door de ontbrekende producten naar je op te sturen.

Onze excuses voor het ongemak.

Liefs,
Team Hem-Nature 🌿

Geweldige service en producten

De producten waren de volgende dag gelijk binnen nadat ik de avond ervoor bestelde! Producten zijn natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit🥰 echt een dikke aanrader is hemnature!

7. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe heel erg blij met de shampoo…

Tot nu toe heel erg blij met de shampoo & conditioner! Ik heb het in totaal nu 3x gebruikt. Zeer tevreden! Ik ben namelijk allergisch voor heel veel stoffen en dat zit hier gelukkig allemaal niet in!

6. Januar 2025

Incia wasmiddel

Ik gebruik standaard altijd het wasmiddel (musthave) van Incia voor de was van de kinderen maar ook voor onszelf en zo ben ik meerdere producten gaan gebruiken zoals oa de tandpasta, de handzeep, vaatwasmiddel, lipbalm noem maar op. Bij ons is prioriteit dat er niet veel of geen ‘troep’ in de producten zit.

13. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en snelle reactie van de klantenservice

Een hele fijne ervaring. Ik had een erg grote bestelling geplaatst rond Kerst en toch kreeg ik het pakket snel binnen.

Helaas ontbrak er item, dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg snel reactie en het ontbrekende item hebben ze nageleverd.

Bedankt voor de goede service!

3. Januar 2025

Bedankt voor jouw lieve review Pauline! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten op basis van…

Fijne producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Mijn zoontje heeft last van eczeem en heeft met het wasmiddel geen last op zijn huidje.

2. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kindjes met eczeem en allergieën

Ik heb twee kindjes met extreem eczeem gevoelige huid en allergieën. Blij dat ik incia wasmiddel shampoo etc heb ontdekt! Voor het eerst geen huid reacties bij de kinderen🥰

30. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met deze natuurlijke…

Ontzettend blij met deze natuurlijke producten!
Was al heel lang opzoek naar een natuurlijk middel voor in de vaatwasser.
Fijne service en snelle verzending

16. Dezember 2024

Fijne klantenservice

Mooie en cleane producten! Bij mijn laatste bestelling had ik wat problemen, zo is een product beschadigd tijdens het transport, gelukkig hebben ze een hele vriendelijke klantenservice (Nazli), die mij goed geholpen heeft!

22. Dezember 2024

Bedankt voor jouw lieve review Mijke! ❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr