Hem-Nature Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne producten, duidelijke communicatie en fantastische service. Door het gebruik van de producten zijn mijn zeer droge handen volledig genezen. Ook is het ezceem van mijn dochter door de fijne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas was er bij de bezorging van ons pakketje iets mis gegaan. Na contact met Hem-Nature vrijwel meteen een nieuw pakket ontvangen. Service en communicatie (met Raheek) als heel fijn ervaren. Daarna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hem-Nature heeft vaak goede aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik bestel zo af en toe een voorraad deo of wasmiddel. Bij de laatste wasmiddel bestelling ben ik zelf vergeten het aantal gr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn pakket was teruggestuurd naar de verzender. Een mail gestuurd met dit verhaal en de volgende werkdag is het pakketje direct opnieuw naar mij opgestuurd. Wat een top service en natuurlijk top prod... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De aftersale was niet goed

De aftersale was niet goed. Ik heb een zonnebrand stick besteld waar ik totaal niet tevreden mee was. Het gaf een bepaalde kleur af (fondation achtig spul) en naar mijn gevoel ademde mijn huid niet. Ik heb gemaild en om een vergoeding gevraagd of een tegemoetkoming. Maar nee dat doen ze niet en ik mocht volgens Mevrouw N iemand anders blij maken met dit product. Ik zal zeker nooit meer iets kopen van ze!

11. Juni 2025
Hem-Nature-Logo

Antwort von Hem-Nature

Hi Ayse, bedankt voor je feedback! De zonnebrandstick heeft inderdaad een lichte tint, dit is ook zichtbaar op de foto’s en video op onze website. Jammer dat dit voor jou niet prettig werkte. We waarderen je ervaring en nemen het mee om onze info nog duidelijker te maken 🌿

De beste zonnebrandcrème

De beste zonnebrandcrème die ik tot nu toe gehad heb voor de kinderen. Wij maken er ook gebruik van. Smeert goed uit en zijn natuurlijke ingrediënten.
De bestelling was ook vrij snel geleverd. Ik raad dit product aan.

7. Juli 2025

Mooie pure producten

Mooie, pure producten voor de huid. De huid van onze kindjes knapt er echt snel van op en ik vind het fijn om geen 'troep' te smeren op hun huidjes.

14. Juli 2025

Fijne producten

Fijn om producten te bestellen die goed voor je huid zijn. Ben altijd super blij dat mensen zich hiervoor in zetten!
Levering was snel en goed!

4. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb de zonnebrand crème en…

Ik heb de zonnebrand crème en zonnebrand stick gekocht. De crème heb je niet veel van nodig en het ruikt zooooo lekker.

De stick is echt helemaal top! Lijkt of er een lichte bronzing in zit. Super fijn in gebruik, zeker een aanrader.

Levering is ook snel

7. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en heerlijke producten…

Snelle levering en heerlijke producten van Incia. Heerlijke wasmiddel welke ook nog eens lekker en subtiel ruikt. Helaas hadden de flessen wasmiddel gelekt tijdens de zending. Dit aangegeven en netjes opgelost, goede service!

28. Juni 2025

Incia zonnebrandcrème

Al voor het tweede jaar op rij erg tevreden over de Incia sunscreen body cream SPF50!
Mijn huid ontsteekt van UV straling en dus ben ik erg voorzichtig met de zon.
De momenten dat ik de zon niet kan ontwijken gebruik ik dus deze fijne sunscreen, tevens geeft deze verlichting van de genezende huid en irriteert niet!
Kortom heel fijn product!

2. Juli 2025

Contact allergie

Sinds kort fan van dit fijne merk! Ik heb zelf erg contact allergie op mn handen, ik gebruik nu de alles reiniger waarbij ik dus geen brandende handen krijg. Wat een uitkomst!
Daarnaast de zonnebrand voor het gezicht, wat wel dik is en even een witte waas achter laat maar na 10 m’n intrekken weg is én niet plakt!

1. Juli 2025

zonnebrand en sos stick

Heel erg blij met de zonnebrand van hemnature! Makkelijk aan te brengen en smeert goed uit.
Ook de sos stick is super fijn, onze baby heeft zo nu en dan last van wat plekjes op zijn huid en met deze stick heeft hij er zoveel minder last van.

1. Juli 2025

Heerlijke producten zonder troep

Heerlijke producten zonder troep. Met een gerust hart kan ik deze fijne producten smeren op mijn kinderen en mezelf! Mijn dochter is gek op de aftersun lotion, niks hielp tegen de hittebultjes, maar deze vond ze geweldig!

30. Juni 2025

Fan van Incia

Ik gebruik sinds 2 jaar de producten van Incia voor heel het gezin. Wasproduct, hydraterende gel, baby olie,schuimende baby shampoo, kinder shampoo, afwasmiddel, preventieve luieruitslag gel enzovoort. Heel duidelijk dus dat wij fan zijn. Kies voor schone producten, kies voor Incia.

30. Juni 2025

Fijne zonnebrand!

Ik heb de zonnebrand en olie van Incia besteld.
Normaal krijg ik snel huiduitslag van zonnebrandcrèmes, maar sinds ik deze van Incia gebruik, heb ik nergens meer last van gehad. Het is nu absoluut mijn favoriete zonnebrand. Aanrader! Producten werden ook snel geleverd.

25. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending om vervolgens een…

Snelle verzending om vervolgens een heel fijn product te ontvangen!
Enorm blij met de zonnebrandcreme, niet vet, ruikt lekker en smeert goed.
Het enige wat ik iets minder handig vind is het pompje, die werkt bij ons niet altijd even goed.

1. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr