Hellotickets Bewertungen 738

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tickets gekocht voor Baseball wedstrijd in Boston. Snel en makkelijk. Echter het autoriseren/actief maken is een beetje anders dan we gewend zijn. Tickets moeten geactiveerd worden in de eigen app van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Booking was quite easy, information was clear and correct. Excursion was private, some general information was given by the guide and there was also enough free time. There was also room for questions... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze ervaring met HelloTickets was ronduit teleurstellend. Wij kochten via hen twee tickets voor de voetbalwedstrijd Sunderland – Leeds United, maar bij aankomst bij het stadion bleek dat de tickets... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles wat goed geregeld Genoeg tijd in de harry potter studio Op de dag zelf weer het mailtje met je ticket geen gezoek

Vom Unternehmen geschrieben

Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.

4.4

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Gaaf!

Erg interessant hoe de stier en draak tot "leven" kwamen. Ook de expositie en fe filmpjes zijn interessant.

31. Juli 2025

Hi,

Hartelijk dank voor je mooie review. Het is fijn om te horen dat je hebt genoten van de stier en draak, en dat de expositie en filmpjes interessant voor je waren.

Tour Lissabon centrum lopend

Makkelijk te boeken.
Direct toegangsbewijs toegemaild gekregen.
Fijne gids, Sylvester.
Veel informatie, veel gezien in korte tijd.

1. August 2025

Antwort von Hellotickets

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de tour door het centrum van Lissabon. Het is geweldig dat je direct je toegangsbewijs hebt ontvangen en hebt genoten van de gids en alle informatie.

Een goed georganiseerde tour

Een goed georganiseerde tour door onbekendere delen van Toronto met een prima gids, Robert!

29. Juli 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de goed georganiseerde tour door de minder bekende delen van Toronto en dat gids Robert het extra bijzonder heeft gemaakt.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Amaya B.

Goede en snelle service

Een goede en snelle service

31. Juli 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw complimenten over onze snelle service. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tickets voor Diergaarde Blijdorp met…

De tickets voor Diergaarde Blijdorp met korting kunnen kopen.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van tickets voor Diergaarde Blijdorp met korting. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Leuk, boeiend, interessant.

Zeer leuke uitstap naar de eilanden. D boottrip, de eilanden, het glas blazen en de glaskunst waren een topervaring.

Antwort von Hellotickets

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve feedback. We zijn erg blij te horen dat u zo heeft genoten van de uitstap naar de eilanden en de glasblazerij. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende ervaring.

Was fijn om helloti jets te hebben

Was fijn om helloti jets te hebben

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met Hellotickets.

Wist u dat wij werken met geverifieerde tickets, transparante prijzen en 24/7 klantenservice? Voor meer informatie over onze service kunt u hier terecht: https://help.hellotickets.com/hc/nl/articles/21083484924444-Why-choose-Hellotickets-for-your-next-event

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top ervaring om NY vanuit de lucht te…

Top ervaring om NY vanuit de lucht te zien

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn verheugd te horen dat u zo heeft genoten van de ervaring om New York vanuit de lucht te zien. Mocht u in de toekomst vragen hebben of opnieuw willen boeken, dan helpen wij u graag verder.

Prima geregeld

Prima geregeld. Zou het zo weer doen.

Antwort von Hellotickets

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Goede en vlotte dienstverlening

Goede en vlotte dienstverlening

19. Juli 2025

Beste Mevrouw,

We zijn verheugd te horen dat alles zo goed is verlopen en dat u zo tevreden was! We zijn er zeker van dat de wedstrijd van de New York Mets iets was om te onthouden.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons allen te delen!

Iris M.

Goed geregeld en betrouwbaar

Makkelijk te boeken!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Aardig ontvangst

Aardig ontvangst, snel geholpen en goede service!!!!

Hallo Marcel,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent met onze service en uw bezoek aan Auschwitz.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Iris M.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaarten waren snel binnen via de e-mail…

Kaarten waren snel binnen via de e-mail en de prijs was voordeliger dan bij de originele aanbieder. Snelle afhandeling in het Nederlands. Aan te raden dus.

19. Juli 2025

Well organized

Well organized, very professional.

20. Juli 2025

Hi,

Thank you very much for your positive feedback. We are pleased to know that you found our service well organized and professional. We look forward to assisting you again on your future trips with Hellotickets.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een ongekende ervaring en in…

Het was een ongekende ervaring en in korte tijd veel gezien maar ook veel info ontvangen. Een mooie basis om Rome te ontdekken en hierna de hoogte punten een vervolg opgeven voor optimale beleving.

22. Juli 2025

Antwort von Hellotickets

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n bijzondere ervaring hebt gehad en in korte tijd zoveel hebt kunnen zien en leren! We zijn blij dat onze tour een mooie basis bood om Rome verder te ontdekken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke gids met een goed verhaal

Leuke gids met een goed verhaal. Ook leuk met kinderen

22. Juli 2025

Antwort von Hellotickets

Wat fijn om te horen dat de gids zo'n goed verhaal had en dat het ook leuk was voor de kinderen. Bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Goede ervaring

Snelle en correcte levering van de inkomtickets aan een voordelige prijs

20. Juli 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat de levering van de tickets snel en correct is verlopen, en dat tegen een voordelige prijs.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgend avontuur!

Vriendelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb tickets besteld voor een…

Ik heb tickets besteld voor een honkbalwedstrijd in San Francisco. Ik kreeg een vage bevestigingsmail zonder tickets. Vraag gesteld wanneer ik de tickets kan verwachten en weer een vaag antwoord gekregen. Jammer dat het bedrijf niet snapt dat je alles goed wilt regelen. De vraag blijft wanneer we de tickets uit eindelijk zullen ontvangen.

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik de tickets de dag voor de wedstrijd idd ontvangen zoals beloofd.

18. Juli 2025

Hallo Klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We zijn blij te horen dat, ondanks de aanvankelijke onzekerheid, u uiteindelijk uw tickets op tijd heeft ontvangen en van uw honkbalwedstrijd in San Francisco heeft kunnen genieten zoals gepland.

We begrijpen dat duidelijke communicatie essentieel is, en we nemen uw feedback over de bevestigings-e-mails en reacties die u heeft ontvangen ter harte. We blijven werken aan het transparanter maken van ons proces, zodat onze reizigers altijd vertrouwen hebben in hun aankomende ervaringen.

We zijn blij dat alles goed is verlopen en hopen dat u van de wedstrijd heeft genoten! We zouden u graag snel weer zien voor uw volgende avontuur.

Beatriz M

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel geregeld en voordeliger

Zeer snel geregeld. Binnen een paar minuten de kaarten in je mailbox en voordeliger dan bij de originele aanbieder. In ons geval GARDALAND. Aanrader!

18. Juli 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve review! Fantastisch om te horen dat je de tickets voor Gardaland zo snel en voordelig hebt ontvangen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr